|
![]() |
#31 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Mislim stvarno znate nadrobiti gluposti do jaja. Slikanje idle temperatura vam uopce nista ne znaci, stavite procesor pod neko laganini opterecenje pod igrama i slicno (Orthos i slicno su cista preseravanja) i onda pogledajte senzore. |
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#34 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Odlučio sam se baciti u trošak i za kombinaciju: OVO & OVO Pa da sam na miru na duge staze. Sad, znam da je TRUE legendaran u kontekstu zračnog hlađenja, samo me zanima je li ovaj vent dovoljno kvalitetan i vjetrovit? Malo sam istraživao tu po forumu pa mi se nekako čini da je među boljima u ponudi tu kod nas i nekako mi se 1200rpm čini kao najbolji omjer tišine i vjetra. Agreed? ![]()
#35 | |
3.14zda ®
|
664kn....tebe je pamet ostavila... Koji debili pisu ove reviewe na Linksovim stranicama...Sveti Florijane zalij me kantom ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#36 |
|
#37 |
3.14zda ®
|
Ja bi bolje kupio 22-24" monitor da sam na tvom mjestu. Taj hladnjak NE VRIJEDI te novce. Za ventilatore nemam pojma, ja oduvijek koristim CoolerMastere 120 LED i Sharkoone S 120mm i vise sam nego zadovoljan njima, necujno + 3 zice za regulaciju. Milina. |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
Još jedan glas protiv tog hladnjaka. ![]() Ja te neočekivane "financijske injekcije" redovno u periferiju spiskam. Ako imaš neki manji monitor - idi po 23-24" ili slično - puno bolja investicija nego novi hladnjak (jedino bi o vodenom razmislio ako uleti višak krznaša ![]() (a ni bolji zvučnici nisu na odmet - što sad imaš? ![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
radije bi ubo OCZ GladiatorMax jer sumnjam da je ovaj tri puta bolji koliko je skuplji od OCZ-a
#40 |
|
OK, sve su to vaši savjeti ali malo OT, ja sam jednostavno pitao da li je izbor venta za taj hladnjak OK a ne da mi tu nabacujete monitore i druge hladnjake. Znam da je hladnjak overpriced ali odlučio sam ga kupiti, a za pare, kako došlo tako o'šlo. I kako da za 600-700 kn kupim neki pristojni 23''/24'' monitor uopće??? ![]()
#41 |
Guest
|
Pa riješi se tog starog monitora i onda u kupnju novoga! A i bolje štedit za novi LCD nego dat toliku lovu za hladnjak, pogotovo kad pogledaš što se sve nudi za pišljivih 200kn ![]() A 120mm ventova imaš sasvim solidnih za 50kn - CM, Scythe, Sharkoon - sve isti qrac -> zašarafiš, uštekaš i gledaš kako puše.. ![]() |
![]() |
#43 | |
|
Citiraj:
![]() ![]() Živili ![]()
![]() |
#44 |
3.14zda ®
|
Tvoja lova i radi s njom sto hoces. Whatever. Ajde da imas nekog Preslera preko 3GHz ili QX-a koji se griju kao zivine zbog enormnog cuclanja struje, ali za Wolfdalea je Truljo klasicno bacanje love. |
![]() |
![]() |
#45 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
mogo bi i u google utipkat pa vidit kakvi su ![]() http://www.silentpcreview.com/article695-page5.html
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Za tih 500 i neš kuna bi napravio bolji hladnjak kad bi rastopio 500 i neš kovanica po kunu jbt ![]() Zezam se, dobar je, al je precjenjen ko kaj veli Dizelj. Ti si odlučio kupit i ak je to tvoja zadnja zašto ne ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
ja imam S-Flex 1200rpm. odlični su. dobar protok i tiši. kad malo bolje razmislim kučište chieftec je odličan i povoljan ali ima lošu cirkulaciju protoka zraka. to priznajem zato što ja imam niti nečeš puno iskoristiti s TRUE s chieftecom. jednostavno precjenjen s novcem i radije uzmi HR-01 ako misliš furati na izglede. ![]() ![]()
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Dottore. 02.08.2009. u 17:36. |
![]() |
![]() |
#49 | |
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Is just me or? Brijem da si se obratio na krivi forum (savjet pliva/zdravlje forum) Čudan ti je to fetiš da zdravlje lječiš kupnjom hladnjaka za cpu, ja bih primjerice to riješio sa pripadnicom ljepšeg spola, ako je ozbiljno obratio bih se doktoru ![]() Ha dobro ak si tako odlučio ![]()
#51 |
Lalalallalaaaaaa
Datum registracije: Mar 2009
|
znam da imam ulet na relativni debilizam, al ja sa scythe shurikenom i njegovim stock ventom (kod mene ide od 400 - 2400 RPM-a) u idle-u ne prelazim 38 (doduše, sad je otvoreno kučište... kad je zatvoreno ide on i na 34 u idle ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
Posto uzimam e5200 zanima me koji je od ovih hladnjaka najbolji za njega, mislim ici na 3.7ghz i 1.35-1.4v. Sad imam izbor hladnjaka koji se nude i oni koji se ne nude na nasem trzistu pa mi recite sto je najbolje: CoolerMaster Hyper TX2 CoolerMaster Vortex 752 Zalman CNPS7700-AlCu Pentagram freezone hp-90 AlCu Alpaya Tacens Gelus 120mm 9db Molim vas za vase misljenje sto je najbolje od ovoga? Zadnje izmijenjeno od: Gx25. 02.08.2009. u 15:55. |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
1. Hyper TX2 - bilo je i kod nas za uzeti (alternativa - Katana 3 i Freezer 7 Pro) 2. Pentagram Te ostale ja ne bi ni gledao. ![]() |
![]() |
#56 | |
Guest
|
I dalje ostajem uz svoje mišljenje: Citiraj:
|
|
![]() |
#57 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
OCZ Gladiator MAX... Svi ga preporucujuu, pogotovo iskusniji na forumu, pa cu i ja...
#58 |
|
Uzmi si Pentagram freezone hp-90 AlCu Alpaya, po strukturi mislim da s ovim nikako ne možeš fulati, ovi svi drugi navedeni su po meni bar za klasu slabiji (Zalman 7700 još i više). Sad još pričekajmo da stigne veliki meštar od hladnjača kolega Wolverine i da svoje stručno mišljenje.
#59 | ||
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#60 | |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
http://www.diskont24.com/product.php...cat=407&page=1 A ako nemozes njega, ja bi uzeo CoolerMaster Hyper TX2, jer je on prvjereno dobar, dok za Pentagram freezone hp-90 AlCu Alpaya nisam nikad cuo...
![]() |
|
|