|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
(riješeno) Problemi s driverom (HP matična)
Pozdrav svima... imam hp-ovu maticnu i nemogu nikako naći driver za nju, ako neko ima ideju kako pomoc bio bi jako zahvalan...uglavnom nema imena na samoj maticnoj ovo je sve sto znam o njoj ![]() Matična ploča: Procesor DualCore Intel Pentium E5200, 2500 MHz (12.5 x 200) Naziv matične ploče Hewlett-Packard Chipset na matičnoj ploči Intel Eaglelake Q43/Q45 Sistemska memorija 969 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) DIMM1: Samsung M3 78T2863QZS-CF7 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) Tip BIOS-a Compaq (03/05/09) Komunikacijski port Communications Port (COM1) DMI proizvod matične ploče 3032h Serijski broj czc9210lt3
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imaš li barem spare part ili model kompa iz kojeg je izvučena?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko znam, Intel ima iste drivere za sve ploče sa svojim čipsetom. Zvuk je vjerojatno neki Realtek. Po meni, problem bi mogao biti LAN driver jer mi se čini da on nije riješen putem drivera za čipset. EDIT: sad sam malo pogledao karakteristike i vidim da ima i integrirku i da nema Realtek zvuk. Pošalji PM Mortalu jer je on prije nekog vremena nabavio desktop konfu (gotova HP konfa - Q6600, WD 250Gb,...) sa istim čipetom. Jedino mi se čini da je njegova grafa bila slabija i to Intel X3100. Možeš poslati pm i rhoplu koji je prodavao takve konfe (i drugo od HP-a) na tržnici. EDIT 2: ovdje si gledao? http://www.intel.com/support/chipsets/sb/CS-028823.htm
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
naso sam(trebalo je trazit po nazivu sa kućista ono "HP dc7900 cmt"),lan sam isto naso,nije ga problem nac... hvala puno...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|