|
![]() |
#39 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
jel ima ko ip za cod 2 al da nema punkbustere ?? jel kad uđem u server mos igrat 30 sec i kik |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
ja imam build 7600 i sve sam probo i updejtat pb i sa compatibility al ništa ne pali, i dalje me kika nakon nekoliko sekundi u cod 2, ima li itko kakvu ideju kaj napravit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() |
#46 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Registered User
|
a niš imam isto ko ti al nikak da prestane kikat, sve sam probo, ak ti padne kakva ideja postaj pliz... iako kad runnam pbsvc.exe u testu mi kaze: Is PnkBstrA explicitly allowed? C:\Windows\system32\PnkBstrA.exe NO Is PnkBstrB explicitly allowed? C:\Windows\system32\PnkBstrB.exe NO jel moze to bit problem? kako to promijenit Zadnje izmijenjeno od: alphaaa. 05.09.2009. u 13:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
nisam imao nikakvih problema otkad sam na win7 pogotovo ne sa PB i igrama,trenutno cod4 i call of juarez 2 ide glatko |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Upravo sam igrao na 2-3 servera s PB UKLJ, jedno 30 minuta. Sve radi kako treba samo s malo drugačijom procedurom s instalacijom i updateom PB. Idem sad odigrat war da potvrdim da sve radi kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
COD4 i Win 7
Jučer sam instalirao Win 7 Ultimate 64 bit, među ostalim sam usnimio i cod4 Problem je u tome što sad, kad se hoću spojiti na server preko X-firea, mi baca GUID BAN (banna tvoj cd-key na globalnoj razini, kolko sam skužio) Sad mi nije jasno ZAŠTO, jer imam original cd-key, i do jučer je sve normalno radilo na Win XP Pro SP3, pa pretpostavljam da je problem u win 7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Nije problem u w7. Ili si prije haxao pa si dobio silentban ko i tisuce ostalih igraca ( veliki divan potez eb-a ), ili ti je neko stealao key pa on dobio ban. Jel znas guid tog keya,ako znas napisi ga ovdje plz pa cemo vidjet o cemu je rijec
![]() |
#59 |
Nervozni poštar
Datum registracije: Mar 2008
|
mene punkbuster jebe od viste! sad imam sedmicu.. i sad me faka.. dajte ljudi pomozite mi ocajan sam..dodje mi da izlemam kuciste i onog tko je smislio PB.. sve usnimljeno kak treba..najnoviji driveri, antivirus updatan, igrica na frisko usnimljena, windows na frisko usnimljen, PB updatan,... gdje je problem? ispada da je problem u hardwareu!! kao imam cheaterski hardware.. frend najnormalnije usnimi i nikad mu se ne javljaju PB erori! radi se o igrici COD 4 HELP!!
![]() |
|
|