|
![]() |
#1 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Lokalne Žderonje, Sisak i okolica
Pozdrav svima! Otvaram ovu temu sa ciljem pokušaja okupljanja ekipe iz Sisačko-Moslavačke regije na nekakvom meetingu tipa žderonje. Naime, neki dan sam se našao sa kolegom sa foruma, trgovina je bila u pitanju, te pošto smo se našli u sred dana sve je bilo nabrzaka pa nismo imali vremena ni popit cugu. Kasnije smo obojica konstatirali da bi bilo fora povremeno okupit ekipu sa pce-a u cilju druženja i upoznavanja, a kako se bolje upoznat nego preko nekakvih čevapa i pive ![]() Dakle, lokacija okupljanja bi bila naša županija, mjesto nebitno, predpostavljam da bi tamo gdje ima najviše zainteresiranih bilo i najjednostavnije, uz uvjet da se ima šta kvalitetno poklopat ![]() Eto, zasada toliko, neznam šta bih još napisao. Zainteresirani nek se jave, svi su dobrodošli, nije županija granica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
I'm in. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
hm......... zasada cu se drzati sa strane jer dogovoriti se za neko vece druzenje sto sam stariji - to manje zivaca imam jer se redovito nesto izyebe. ali ako se organizira, ja sam 99% prisutan. i brzopotezna lokacija - Stara klet? lokacija je strosmajerova, odmah do Em-a. fina papica, dobre cijene, i po meni predobri stolovi od masivnog drveta, mislim rucne izrade. offtopic; @Dizel ako ove godine bude lan partija, nas 15-20 sa SK registracijama smo tri dana u virovitici ![]() ![]() ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ako bude nešto u Virovitici, došao bih i ja, i još ljudi iz Požege. OT: A ako ima zainteresiranih mogli bi i u Požegi napraviti nešto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Agent 0
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
drugi je bio u daskalistu 2003-e, taj je bio 10/10. 48 kompova u onom velikom podrumu, zima (mislim malo prije ili malo poslije bozica/nove), piva+bambus u povecim kolicinama, pic(z)e, i glavno jelo je bilo posteno dosta izrezane pecenice. to mi je jos uvijek pojam za organizaciju lana, ne toliko velik ali predobar je bio. i 2004-e u prvom mjesecu (ili 2005e, malo mi datumi ne stemaju, ali racunaj svake godine - lan jedan) je bio u sumici u onoj glavnoj velikoj hali. i bilo bi isto genijalno, ali je sjebalo sve nedovoljno jako grijanje, jednostavno smo se posmrzavali tih 2-3 dana. i onda su decki jednostavno odustali od organizacije lanova, ipak to nije mali posao. a ako zelis, nades jos dvojicu-trojicu (samo neka jedan bude sa autom, da imate prijevoz) i picite u viroviticu, naravno ako bude lana ove godine. prosle godine bilo oko 120 kompova, 60 kuna za tri dana, cuga+komp+ekipa=zezancija tri dana. javis mi preko pm-a ako si za ![]() sto se tice lokacije, sorry ljudi, ali popovaca ima cetiri ulice sto sam prosao par puta zadnjih par godina (nazalost nemam vinograda tamo ![]() i da, dobar je pariz u kutini, tamo nam je stajaliste do virovitice, i na putu tamo i nazad ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Agent 0
|
A gle, gdje god da su žderonje, možemo se izorganizirati da se smanje troškovi tako da se pokupe ljudi i ide jedinim autom. Npr, dogovorimo u Sisku, ja pokupim 3-4 čovjeka koja su usput i bok. Btw, u Kutini imamo restoran "Kod Štefa", jela s roštilja i tako, cijene su vrlo popularne, imamo dvije picerije sa puno mjesta (poko-loko i tramontana), ali gotovo da je svejedno gdje budu žderonje. Ja sam da se dogovorimo za sljedeći tjedan, pošto sam zatrpan poslje 3.8. Rino, syzygy (si još u KT?), bego2, B-Link... jel tko od vas zainteresiran? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Osobni opis - pitaj me
|
ja se ne salim. ![]() mah, pa to sam i mislio. jedino sto mi je ostalo u sjecanju je ona benzinska od ine, i to samo zato sto smo bili spremni kupiti bilo sta tekuce za bilo koliko novaca jer smo bili beskrajno zedni, a nedjelja u pol 10 ujutro (dok je vrijedilo da trgovine ne rade). i tak....... a u potpunosti razumijem za put, isto tako se niti meni nebi dalo nekud > 20 km jahat, pa da pojma nemam kako doma. no, ako sta bude ili u sisku ili negdje u zupaniji, ja vidim za doci ili ne.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Ali ako bude kvalitetno oblokavanje i da me netko baci poslije napoja doma, onda sam uvijek za akciju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
Ajde super, vidim da se skupljamo pomalo, bilo bi to predobro. Meni osobno nije problem doći u Kutinu ili Popovaču, pa recimo isto tako mogu povesti 3-4 čovjeka sa sobom. Možd bi najbolje bilo da se probamo dogovorit npr. svaki put kad bude sastanak da bude negdje drugdje, jednom u Kutini ili Popovači, drugi put u Sisku i te fore, tako da možemo upoznat i restorane sa dobrom klopicom, za slučaj da nas put gladne nanese baš tamo ![]() Kod nas brijem da i nema boljeg restača od Kleti i M-a, u M-u je meni osobno najjača pizza. Meni paše bilo koji vikend, preko tjedna radim po cijele dane, ali vikend uvijek mogu organizirat da odvojim jedno poslijepodne ili večer za ekipu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
moj prijedlog je Kutina (jer dalje ni neznam di sta ima ![]() ![]() ![]() http://www.gastronaut.hr/restoran.asp?id=3865 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
![]() edit. btw thundercool jesi skuzio da je i tvoje, i moje i od grde kuciste medu slikama? ![]() ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! Zadnje izmijenjeno od: Burko. 26.07.2009. u 16:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Osobni opis - pitaj me
|
- reakcija - posto je ovdje bilo govora o lan partyju u virovitici (a i zainteresiranih, nije ~ 20-25 ljudi malo), cisto da javim - ODGODA 10. DIV LAN Partya. jeb'ga.........
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
|
A šta ćemo sa žderonjama?? Sve nešto gledam, srijeda je neradni dan, pa bi se moglo nešto organizirati ![]() Ajde da se dogovorimo za srijedu, nebitno gdje, samo da su čevapi i/ili ražnjići dobri i da ima 'ladne pive ![]() Što se mene tiče možemo i u kutinu, ovaj puta vozim ja ako tko ide i ako se dogovorimo, a drugi put se nađemo u sisku npr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Osobni opis - pitaj me
|
ako i bude kakve zderonje, mene nema do onog drugog ponedjeljka (dan +/-), ode ja na more. ![]() ali zorganizirajte se, obavite kutinu i probijte led, pa sljedece zderonje smo u sisku. joj kako mi ovo odgovara ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Meni svejedno jel će bit u Sk ili Kt ak je u SK glasam za Kaptolsku Klet ak je u KT Poco Loco. Aj pa da se nađemo...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|