Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.07.2009., 08:08   #1
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Lokalne Žderonje, Sisak i okolica

Pozdrav svima!
Otvaram ovu temu sa ciljem pokušaja okupljanja ekipe iz Sisačko-Moslavačke regije na nekakvom meetingu tipa žderonje.
Naime, neki dan sam se našao sa kolegom sa foruma, trgovina je bila u pitanju, te pošto smo se našli u sred dana sve je bilo nabrzaka pa nismo imali vremena ni popit cugu.
Kasnije smo obojica konstatirali da bi bilo fora povremeno okupit ekipu sa pce-a u cilju druženja i upoznavanja, a kako se bolje upoznat nego preko nekakvih čevapa i pive

Dakle, lokacija okupljanja bi bila naša županija, mjesto nebitno, predpostavljam da bi tamo gdje ima najviše zainteresiranih bilo i najjednostavnije, uz uvjet da se ima šta kvalitetno poklopat

Eto, zasada toliko, neznam šta bih još napisao.
Zainteresirani nek se jave, svi su dobrodošli, nije županija granica
Staro 25.07.2009., 09:01   #2
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
I'm in.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.07.2009., 11:07   #3
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Napravite zdronje(ili bolje oblokavanje - sto mi vise pase) negdje u Pozegi ili Virovitici i count me in
Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 25.07.2009., 13:35   #4
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
hm.........

zasada cu se drzati sa strane jer dogovoriti se za neko vece druzenje sto sam stariji - to manje zivaca imam jer se redovito nesto izyebe. ali ako se organizira, ja sam 99% prisutan. i brzopotezna lokacija - Stara klet? lokacija je strosmajerova, odmah do Em-a. fina papica, dobre cijene, i po meni predobri stolovi od masivnog drveta, mislim rucne izrade.

offtopic; @Dizel
ako ove godine bude lan partija, nas 15-20 sa SK registracijama smo tri dana u virovitici . i na hranjenju smo u nekoj gradskoj kavani - restoranu, ili na kafenisanju, ili alkoholu (ovisi sve, sve je relativno). pa ako si za, kvalitetno se moze uzivati u kompovima, alkoholu, druzenju, i subota preljuti vruci grah (bilo barem prosle godine ). i naravski, kiro otvara lan - kiro zatvara lan .

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 25.07.2009., 13:56   #5
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Ako bude nešto u Virovitici, došao bih i ja, i još ljudi iz Požege.

OT: A ako ima zainteresiranih mogli bi i u Požegi napraviti nešto.
Razer je offline   Reply With Quote
Staro 25.07.2009., 15:36   #6
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
I'm in too. Mislim da bi trebali u centar županije - Popovaču - drito negdje na sredini između Siska i Kutine .
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 25.07.2009., 16:16   #7
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
I'm in too. Mislim da bi trebali u centar županije - Popovaču - drito negdje na sredini između Siska i Kutine .

I meni bolje paše Popovača nego Sisak, al dobro. Vidjet cemo koliko ima zainteresiranih, pa se nađemo tamo odakle je večina. (ajmo kutinčani/kutinjani )
Staro 25.07.2009., 17:02   #8
Apacer ft Bozja
Baja!
Moj komp

Apacer ft Bozja's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Bilo bi dobro u Sisku složiti i možda neki LAN party ja sam iz Siska, a znam i dosta jos ljudi koji bi dosli na takav neki dogadjaj kad bi bio u Sisku
Apacer ft Bozja je offline   Reply With Quote
Staro 25.07.2009., 17:15   #9
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Autor Apacer ft Bozja Pregled postova
Bilo bi dobro u Sisku složiti i možda neki LAN party ja sam iz Siska, a znam i dosta jos ljudi koji bi dosli na takav neki dogadjaj kad bi bio u Sisku
ma kakvi, nazalost. bilo je prije, mislim od 2002-e sam bio na drugom organiziranom lanu od strane i-shopa. bilo ti je u bivsoj sovi, danasnji dm kod panonije. bilo predobro........
drugi je bio u daskalistu 2003-e, taj je bio 10/10. 48 kompova u onom velikom podrumu, zima (mislim malo prije ili malo poslije bozica/nove), piva+bambus u povecim kolicinama, pic(z)e, i glavno jelo je bilo posteno dosta izrezane pecenice. to mi je jos uvijek pojam za organizaciju lana, ne toliko velik ali predobar je bio.
i 2004-e u prvom mjesecu (ili 2005e, malo mi datumi ne stemaju, ali racunaj svake godine - lan jedan) je bio u sumici u onoj glavnoj velikoj hali. i bilo bi isto genijalno, ali je sjebalo sve nedovoljno jako grijanje, jednostavno smo se posmrzavali tih 2-3 dana. i onda su decki jednostavno odustali od organizacije lanova, ipak to nije mali posao.

a ako zelis, nades jos dvojicu-trojicu (samo neka jedan bude sa autom, da imate prijevoz) i picite u viroviticu, naravno ako bude lana ove godine. prosle godine bilo oko 120 kompova, 60 kuna za tri dana, cuga+komp+ekipa=zezancija tri dana. javis mi preko pm-a ako si za .

sto se tice lokacije, sorry ljudi, ali popovaca ima cetiri ulice sto sam prosao par puta zadnjih par godina (nazalost nemam vinograda tamo ). i cisto lagano ne vjerujem da moze ponuditi izbor kao sisak (koliko god je jadno stanje u sisku, al ajd). mislim, znam da kutina nije blizu, i da ce to i biti najveci problem (na "tu" organizaciju sam mislio da ako se izjalovi, tamo u prvom replyaju).

i da, dobar je pariz u kutini, tamo nam je stajaliste do virovitice, i na putu tamo i nazad .

Staro 25.07.2009., 17:24   #10
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

A gle, gdje god da su žderonje, možemo se izorganizirati da se smanje troškovi tako da se pokupe ljudi i ide jedinim autom. Npr, dogovorimo u Sisku, ja pokupim 3-4 čovjeka koja su usput i bok.

Btw, u Kutini imamo restoran "Kod Štefa", jela s roštilja i tako, cijene su vrlo popularne, imamo dvije picerije sa puno mjesta (poko-loko i tramontana), ali gotovo da je svejedno gdje budu žderonje.

Ja sam da se dogovorimo za sljedeći tjedan, pošto sam zatrpan poslje 3.8.

Rino, syzygy (si još u KT?), bego2, B-Link... jel tko od vas zainteresiran?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.07.2009., 17:47   #11
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
sto se tice lokacije, sorry ljudi, ali popovaca ima cetiri ulice sto sam prosao par puta zadnjih par godina (nazalost nemam vinograda tamo ). i cisto lagano ne vjerujem da moze ponuditi izbor kao sisak (koliko god je jadno stanje u sisku, al ajd). mislim, znam da kutina nije blizu, i da ce to i biti najveci problem (na "tu" organizaciju sam mislio da ako se izjalovi, tamo u prvom replyaju).
Ovo ću shvatit kao uvredu al dobro . Šalim se . Ne, u Popovači ima jedna picerija, odnosno bistro tak da stvarno nema izbora. Nekad ih je bilo tri. Ima dva-tri solidna kafića i to bi bilo to (ali bi mi se ipak bilo najlakše pijanom doteturat doma ).
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 25.07.2009., 18:10   #12
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

ja se ne salim.

mah, pa to sam i mislio. jedino sto mi je ostalo u sjecanju je ona benzinska od ine, i to samo zato sto smo bili spremni kupiti bilo sta tekuce za bilo koliko novaca jer smo bili beskrajno zedni, a nedjelja u pol 10 ujutro (dok je vrijedilo da trgovine ne rade). i tak.......

a u potpunosti razumijem za put, isto tako se niti meni nebi dalo nekud > 20 km jahat, pa da pojma nemam kako doma. no, ako sta bude ili u sisku ili negdje u zupaniji, ja vidim za doci ili ne.

Staro 25.07.2009., 18:40   #13
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
i ja sam za...meni svejedno gdje...dodem sa autom...samo ja sam ograničen vremenom, tak da mi subote pasu i to rijetke, tj one koje sam slobodan.
bego2 je offline   Reply With Quote
Staro 25.07.2009., 21:40   #14
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova

offtopic; @Dizel
ako ove godine bude lan partija, nas 15-20 sa SK registracijama smo tri dana u virovitici . i na hranjenju smo u nekoj gradskoj kavani - restoranu, ili na kafenisanju, ili alkoholu (ovisi sve, sve je relativno). pa ako si za, kvalitetno se moze uzivati u kompovima, alkoholu, druzenju, i subota preljuti vruci grah (bilo barem prosle godine ). i naravski, kiro otvara lan - kiro zatvara lan .
LAN parti me ne jebe ni 5%, ako ste slucajno zapazili jer pokraj dvoje djece vise za mene nema igranja osim LEGO igrackama i ostalim priborom

Ali ako bude kvalitetno oblokavanje i da me netko baci poslije napoja doma, onda sam uvijek za akciju
Staro 25.07.2009., 22:00   #15
D-I-A-B-L-O
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Ajde super, vidim da se skupljamo pomalo, bilo bi to predobro.
Meni osobno nije problem doći u Kutinu ili Popovaču, pa recimo isto tako mogu povesti 3-4 čovjeka sa sobom.
Možd bi najbolje bilo da se probamo dogovorit npr. svaki put kad bude sastanak da bude negdje drugdje, jednom u Kutini ili Popovači, drugi put u Sisku i te fore, tako da možemo upoznat i restorane sa dobrom klopicom, za slučaj da nas put gladne nanese baš tamo

Kod nas brijem da i nema boljeg restača od Kleti i M-a, u M-u je meni osobno najjača pizza.
Meni paše bilo koji vikend, preko tjedna radim po cijele dane, ali vikend uvijek mogu organizirat da odvojim jedno poslijepodne ili večer za ekipu
Staro 26.07.2009., 02:47   #16
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
moj prijedlog je Kutina (jer dalje ni neznam di sta ima ), "restač" Kod štefa, klopa je prva liga....

http://www.gastronaut.hr/restoran.asp?id=3865
bego2 je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2009., 11:23   #17
C.J.B.
Premium
Moj komp

C.J.B.'s Avatar

Citiraj:
Autor Razer Pregled postova
Ako bude nešto u Virovitici, došao bih i ja, i još ljudi iz Požege.

OT: A ako ima zainteresiranih mogli bi i u Požegi napraviti nešto.
Ako bude u Virovitici, dolazi nas nekoliko iz Kc
C.J.B. je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2009., 11:44   #18
Thundercool
Plebium
Moj komp

Thundercool's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Mislim da je Virovitica ove godine bygone iliti recesija je pa se prvo reze po LAN-u. Steta jer je ovo trebao biti jubilarni 10th LAN @ Kirograd
Thundercool je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2009., 12:35   #19
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Bas me zanima jel otkazao lov na papkare
Staro 26.07.2009., 16:28   #20
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Autor Thundercool Pregled postova
Mislim da je Virovitica ove godine bygone iliti recesija je pa se prvo reze po LAN-u. Steta jer je ovo trebao biti jubilarni 10th LAN @ Kirograd
nemoj me plasit, tole mi je isto rekao. grizite obojica jezike, nevjernici prokleti.........

edit.

btw thundercool
jesi skuzio da je i tvoje, i moje i od grde kuciste medu slikama? imas na stranicama od udiv-a, od devetog lana. ja tek sada pogledao .

Zadnje izmijenjeno od: Burko. 26.07.2009. u 16:39.
Staro 26.07.2009., 20:04   #21
Thundercool
Plebium
Moj komp

Thundercool's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Skuzio lol. Sad ce cheif u mirovinu(face lifting) a NZXT beta zauzima mjesto prvobitnika.

Nego isto glasam za Staru klet u Sisku.
Thundercool je offline   Reply With Quote
Staro 01.08.2009., 18:47   #22
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

- reakcija -

posto je ovdje bilo govora o lan partyju u virovitici (a i zainteresiranih, nije ~ 20-25 ljudi malo), cisto da javim - ODGODA 10. DIV LAN Partya. jeb'ga.........

Staro 01.08.2009., 19:45   #23
D-I-A-B-L-O
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

A šta ćemo sa žderonjama??
Sve nešto gledam, srijeda je neradni dan, pa bi se moglo nešto organizirati

Ajde da se dogovorimo za srijedu, nebitno gdje, samo da su čevapi i/ili ražnjići dobri i da ima 'ladne pive

Što se mene tiče možemo i u kutinu, ovaj puta vozim ja ako tko ide i ako se dogovorimo, a drugi put se nađemo u sisku npr
Staro 01.08.2009., 23:56   #24
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

ako i bude kakve zderonje, mene nema do onog drugog ponedjeljka (dan +/-), ode ja na more. .

ali zorganizirajte se, obavite kutinu i probijte led, pa sljedece zderonje smo u sisku. joj kako mi ovo odgovara .

Staro 02.08.2009., 15:30   #25
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Ja sam zauzet od sljedećeg tjedna svaki dan osim nedjelje, moram provjeriti za srijedu, ako sam slobobodan - ja sam za. Bio bi red da nas se skupi barem 5-6.

Sutra javim za srijedu.
Staro 06.08.2009., 20:55   #26
Trgator
Registered User
Moj komp

Trgator's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Meni svejedno jel će bit u Sk ili Kt ak je u SK glasam za Kaptolsku Klet ak je u KT Poco Loco. Aj pa da se nađemo...
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno