|
![]() |
#271 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Možete provjeriti promet na izbornik-> zapisnik-> paketni prijenos. Resetirajte brojač pa pokrenite A-gps pa će te vidit koliko troši. meni ni sa A-gps-om neće radit u sobi. Došao mi prije 2,5h invisible shield, platio 210kn. Obljepio sam cijeli mob, trajalo je dosta dugo, i malo je teško zaljepit neke folije, i da bude bolje ona tuba sa tekućinom se zaštopala ili nešto pa više nije htjela špricat. To sam riješio tako da sam jako stisnuo pa je opet počelo štrcat. Ako itko kupi, predlažem da špricate sa 10cm daljine i samo 2 puta s jedne pa sa druge strane. Sušio sam i fenom nakon što sam svaku foliju zalijepio. Ukupno ima 8 folija, 4 sa strane, za screen , za donju stanu i jedna za prednju i za zadnju stranu. Generalno sam zadovoljan, samo neznam dali sam prvo trebao mobitel odnest u t-mobile da mi zamijene kućište i zvučnik, zvučnik mi se čini u redu zasad, i mobitel nikakvih simptoma ,a imam ga preko mjesec dana. Nadam se da je sve u redu s njim. http://www.bug.hr/_cache/943bfc4bc3c...7262c9f46c.jpg http://www.bug.hr/_cache/6b1c3413be8...ce1319eeaa.jpg
Zadnje izmijenjeno od: DraŽ. 20.07.2009. u 16:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Premium
|
....isto kada skineš voice.rar pa ga ekstraktiraš dobiti ćeš folder voice ali ako samo staviš taj folder voice u folder garmin neće raditi.....u folderu voice nalazi se još jedan folder voice i samo taj drugi folder voice kopiraš u folder garmin i onda će raditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Premium
|
Da li je itko isprobao SmartMovie v 4.10 ili v 4.15? Navodno poboljšana podrška za S60 touch screen telefone.... kako rade subtitlovi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
dark paradise
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() A što se tiče a-gps-a ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Premium
|
Citiraj:
Al uzeo sam ti ja u T-debilu mrak tarifu, to ti je nešto tako dobro da ti se smrači pred očima kad potpišeš ugovor.....i u toj tarifi imaš uključenih 25 MB prometa, a kada potrošiš ti 25 Mb dobiješ poruku....i kada dobijem tu poruku onda ću isključiti A-GPS makar bio daleko, daleko iza devet sela.....i tražio put do kuće sljedećih mjesec dana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Premium
|
Citiraj:
Media Coder je nepregledniji, ali ima više opcija i mogućnosti, pa s njim convertam video. Stavim ga u MP4, 20 000kb/s,360x640, 24fps-a i vrti super i slika je odlična. Titlovi su u redu i filmovi se daju uredno gledat.
![]() |
![]() |
#281 | |
Nisam skrolo
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: DamageHigh. 24.07.2009. u 18:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Kroz 2 tjedna kupujem novu Njoku, pa je izbor pao na 5800XM, E52 koje jos nema te 5730XM koje jos nema.... Je li ove sadasnje 5800 imaju nekakve bugove kao sto je onaj ''luft'' ili tako nesto (mislim na one iz T-coma)? Ili da pricekam E52 ili 5730 ako ce biti slicnih cijena? Zanima me i koliko traje baterija na 5800 intezivnijeg koristenja wifi-a, poziva, slusanja muzike itd.? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
I da dobije se TV-Out i rezervna olovka i trzalica i nekakva futrola i stalak i ostale gluposti...
![]() |
![]() |
#284 | |
Premium
|
Citiraj:
Ove postavke stavim: 1. Konverzija traje ovisno o brzini procesora, SSE instrukcijama, broju jezgara. Koristi i quadove program. Konverzija na mob netraje dugo, sigurno ne 4h. EDIT : na prvoj slici piše reza 640x266 , tu treba biti 640x360 = nativna rezolucija ove nokie.
![]() |
![]() |
#285 |
Nisam skrolo
|
Citiraj:
Kako stoji sa spajanjem na passwordom zaštićen WLAN? Zadnje izmijenjeno od: DamageHigh. 26.07.2009. u 13:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Može mi tko reci postavke za Tele 2 mrezu - za onaj Positioning server, pa tamo server adress...jer mi ne radi ono brzo spajanje na satelit. Bil sam dosad u vip mreži, prenesao vip broj u tele2 mrežu, a inace sam 5800 uzeo u t-mobile jos u veljaci dok je bila ona njihova famozna greska sa simpa paketima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Premium
|
Citiraj:
Probao sam H263, H264, AVI , XVID nijedan neće osim MP4. I šta je ovdje teško za skužit, ionako si namjestiš pravu rezu, framerate,bitrate itd.
![]() |
![]() |
#288 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Jel netko ima problema sa Operom za ovu Njoku? Meni svako malo izleti u meni ![]() Jel ima jos neki dobar browser, a da nije onaj defaultni?
![]() |
#289 |
Istrian Lifestyle
|
prije par dana stigla v31. ništa od kinetic scrollinga i n97/5530 homescreena. jedino novo je: -ubrzanje mobitela, -veća količina RAM-a (mogućnost više upaljenih aplikacija bez rušenja i blokiranja mobitela), -na homescreenu su promijenjene tipke pri dnu ekrana (za pozivanje i imenik) -izgled tipkovnice za pozivanje je promijenjen -na ekranu je sad moguće vidjeti e-mail uz ostale kratice (vjerojatno ne radi do hard reseta) -youtube videi se brže učitavaju ako netko ima problema pri ucitavanju preko OTA tj.ako nema postavke servera itd nasao sam rijesenje i za to settingsi za OTA. Server Name Nokia Server ID Nokia Server password firmupservpass Access point [Always Ask] Host address https://dms.update.nokia.com/dms/omadm Port 443 User name nokiams Password nokiamspass Allow configuration Yes Auto accept requests Yes (ova sam ostavio na No) ako netko zapne neka pita ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Premium
|
Što se tiče pokušaja shvaćanja GPS-a, odustajem od toga....bez uključenog A-GPSa nikako neće raditi....i onda prije par dana otvorim Garmin u zatvorenom prostoru (ispod dvije betonske ploče+krov) i radi...ali što je najbolje radi bez uključenog A-GPSa, samo integrirani GPS???....i di je tu sada logika vrijeme isto vedro kao i prije kad sam po sat vremena bezuspješno tražio signal (na otvorenom) a sada radi u kući.... @Medulin Ja sam Nokiu kupio u Tmobilu i nemogu staviti najnoviju verziju v.31., neznam koliko obično prođe vremena dok Tmobile odobri da se može instalirati novija verzija (a kako su obično brzi, vjerovatno par mjeseci..), pa ako znaš kako da stavim najnoviju verziju a da ne izgubim garanciju slobodno napiši....(znam da ga mogu odnijeti u Mobis ali mi se ne ide do ZG samo zbog toga)? @DemageHigh Na mobu možeš gledati divix i sve što poželiš ako instaliraš SmartMovie ali neku verziju od v 4.10 pa nadalje..... inače moraš konvertirati video a za to ti je najbolji (po mom mišljenju) Format factory - probao sam petnaestak programa i Format Factory mi je najbolji što se tiče brzine, jednostavnosti, podrške za subtitlove.... @DraŽ Hvala što si rekao (napisao) za Media coder i Format Factory. Vidim da ti je draži Media coder ali meni je puno bolje radi Format factory a najbolje mi je to što možeš sve napraviti u 3 klika mišom odabereš Sve u mobilni uređaj-Nokia-Nokia 5800XM i program sam podesi i rezoluciju i sve ostalo za Nokiu 5800XM...naravno ako želiš podešavati opcije možeš i "ručno". |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
google.hr... -->
Budem probao dead fleshat mrtvu 5800 na v30, da vidimo hoce li se probuditi... Citiraj:
Jedno od rješenja je mjenjanje product code-a i onda update kroz NSU, kako i zašto---> google.hr... Budem probao dead fleshat mrtvu 5800 na v30, da vidimo hoce li se probuditi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Imaš thread od 10 stranica, ti si pročital jednu jedinu stranicu, na svih 10 stranica se nalaze osvrti/oduševljenja/razočaranja korisnika. Pisalo se i o opremi telefona kao i o software i IMO nema se više kaj pisati o njemu... Stoga na čitanje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kako se radi multiselection pošto vidim da nigdje nema olovčice kao na ostalim Symbianima?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nađi mi je, ako vidiš... Uglavnom, nema je, treba staviti third party program za to... EDIT: Evo našao sam programčić... ![]() http://jbak.ru/thepencil_en.php
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 03.08.2009. u 17:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |