|
![]() |
#32 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Svaka čast stari, jako mi se sviđa taj minimalizam i općenito crna boja u kombinaciji sa plavim ledom (kao u Mambi), a Domino je stvarno korak naprijed, sve tip top posloženo i usklađeno, svaki detalj... Po meni je grijeh prodavati to kućište, samo tako dalje i jedva čekam tvoj sljedeći projekt ![]() Btw. koju si boju koristio za farbanje unutrašnjosti kućišta?
![]() |
#33 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
meni se svidja takodjer =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
color red
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
![]() pokusavao sam da slikam najbolje sto moze Citiraj:
![]() ni ne planiram da ga prodajem, mozda jedino ako uzmem Lian Li TYR X500 ![]() farbano je sa prahom (powder coat) a boja je satin black (mat sa malo glossy efekta) i meni ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
kolko je kosto powder coating??
![]() |
#37 |
|
![]() |
#38 |
color red
|
mislis ohladi ![]() ovo farbanje se radi malo drugacije od obicnog prskanja bojom. kuciste ne sme imati na sebi nikakvu farbu i mora biti cist metal (bez plasticnih delova). zakaci se na zicu kroz koju ide struja i posebnim pistoljem se nanosi prah (slican onom u laserskom stampacu). prah se hvata za metal i tako se kuciste pece u komori (ne znam bas na kojoj temperaturi, ali sigurno je preko 200 C). prah se istopi i uhvati za metal, tako ofarbano kuciste je jako tesko izgrebati (znaci nema otpadanja farbe pri menjanju komponenti i sl.). prethodno kuciste (Black Mamba) sam farbao standardno farbom i ok je ispalo, ali ipak na delovima gde se spaja stranica doslo je do ljustenja farbe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nema što, sve je do yaya, svaka čast na trudu. Nadam se da znaš kako bojanjem hladnjaka smanjuješ njegove sposobnosti hlađenja jer je tu sad više materijala u igri, manje prostora ima među listićima itd.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
color red
|
naravno, razlika u temperaturi NB je +1C sto se tice farbanja.... evo ovde kako izgleda Black Mamba http://www.pcaxe.com/forum/showpost....97&postcount=5 http://www.pcaxe.com/forum/showthread.php?t=450 i worklog http://www.pcaxe.com/forum/showthread.php?t=125 |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
|
O da, i Mamba je priča za sebe, sigurno je otišla u prave ruke ![]() ![]() ![]()
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 23.07.2009. u 18:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Lalalallalaaaaaa
Datum registracije: Mar 2009
|
oču ja te sleevove XD kolko dođu uopće? |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
color red
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Lalalallalaaaaaa
Datum registracije: Mar 2009
|
dobar, dobar stari moj, ajde, delaj dalje XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
color red
|
Citiraj:
![]() malo je falilo da bacim kuciste kada sam video. ali uspeo sam nekako da ispravim (naravno nije vise onako kako je bilo, ali se ni ne primeti). kasno sam video da ima kod nas da se sece sa waterjet, a i ovo na cnc je takodje bilo besplatno (u caletovoj firmi), mada bolje i da sam platio. problem kod cnc je sto uvek moras prvo neki probni model da odradis, jer ovako moze da zezne otprilike jedno od deset secenja jbga... bice uskoro jos slika... sleeve naravno i pravim neki shroud (cover) za graficku (plavi pcb) i jos neke sitnice... stay tuned |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
|
Kolega, stvarno je sav tvoj rad vrijedan divljenja, dobrodošao na PCE i nadam se da ćemo uživati u još puno projekata, meni si osobno dao puno ideja i imaš smisla za modding, svaka čast ![]() ![]() ![]()
![]() |
#54 |
|
Desktop teme su isto dobrodošle naravno, tu je thread pa nabaci slobodno poneki wall, ja osobno preferiram kombinaciju crno-plavo ![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=23203
![]() |
#57 |
color red
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|