|
![]() |
#1 |
Bazinga
Datum registracije: Sep 2008
|
.hr Domena - preusmjeravanje
Pozdrav! Imam postavljenu stranicu na stranom serveru, na www.000webhost.com. To je stranica kulturno-umjetnicke udruge tako da mislim da ne bi bilo problema registrirati hr domenu. Zanima me da li mogu napraviti preusmjervanje na stranicu koja je na 000webhostu. Tj. da se kada netko klikne na mojadomena.hr otvori se stranica koja je hostana na www.000webhost.com Ako netko zna neka mi pomogne, bio bih zahvalan! LP! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Mozes, ali cemu? Zar nije lakse iskopirat cijeli site sa free hosta na domenu koju uzmes? Neprofitabilna udruga domenu dobije za neke sitne pare (ako ne i besplatno?), hosting se placa mozda 100njak kuna godisnje... Al' svejedno, ako oces forwardat, HTML ti moze izgledat nekako ovako: Code:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> <html> <head> <title>Redirecting, please hold on!</title> <meta http-equiv="REFRESH" content="0;url=http://www.mojadomena.hr"></HEAD> <BODY> You are being redirected, please hold on! </BODY> </HTML> Sto trebas: Redirectat URL Koristis: HTML Google: "Redirect URL HTML" - kliknes prvi rezultat. Voila.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bazinga
|
Hm, pa ne bih prebacivao stranicu jer ne mislim uzeti web prostor. Registracija hr domene je besplatna za udruge (tj.za sve pravne osobe). Tako da sam samo mislio regati bsp domenu i onda ju preusmjeriti na vec postojecu stranicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
mislim da 000webhost nema parked domene, tako da ces morati bas napravit addon domenu, tu .hr koju dobijes (to ima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() Hvala puno! Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |