|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Novo kućište
U planu mi je kupiti novo kučište jer me ovo više ne zadovoljava pa mi treba nek preporuka buđet je oko 600kn meni je zapelo ovo http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...=0&Sifra=20279 i ovo http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=1010686 no i ono najbitnije dali će bit problema sa mjestom u kučištu jer imam ati 3870hd grafu te 2hdd i sada u starom je gužva pa da poslje nebi bilo problem. hvala ova kučišta ću morat naručiti iz slo pošto ga tu nema
![]() |
#2 |
Guest
|
Artikl nije raspoloživ... ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Moja preporuka ti je svakako ovo: http://ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTe...=0&Sifra=21814 Legendarni BIG tower - uvjerljivo šiša sve ''big'' towere drugih proizvođača po dimenzijama, ponosan sam vlasnik ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...847&kateg=0608 I sa hlađenjem i smještanjem bilo kakve grafe sigurno nećeš imat problema... ![]() Btw ima ga i za manju lovu u drugim shopovima kao i verzija s prozorom...
![]() |
#5 |
Guest
|
Vidim, kolege su predložile malo skuplja kućišta. Ja ću onda jedno upola jeftinije ![]() Avenger Economy-Edition! -> Slika1, Slika2. ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 01.07.2009. u 07:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Ja sam predložio kućište upola jeftinije od Chiefa i CM-a, TT-a nisam ni gledao koliko košta.. Samo sam htio pokazati da ima i jeftinijh, a opet dovoljno dobrih kućišta.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Ja bih preporucio coolermasterova kucista, odlicna kvaliteta izrade, ima ih odlicnih u tom cjenovnom razredu koji on zeli. Sa jeftinijim kucistima tipa frontier ili cak i taj sharkoon me je razocaralo jeftinoca izrade, tanak lim koji se povija i opcenito los dojam... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Guest
|
Zadnji komp koji sam ja slagao je išao u Avengera.. I stvarno je OK kućište. Ako ne vjerujete samo meni, imate i "domaći" review @sobitza: Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Oppa Gangbang Style
|
Citiraj:
nek spusti cijenu za 50 kn, stavi na bus i da vozaču za pivu 20 i to je to ![]() Inače: CM 690 - svakako ja ga gledam veće malo duže vrijeme ali nekako mi "cijenovni razred ne odgovara" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Ja osobno koristim Antec 300,zato jer mi je uletio ispod svake cijene. Unutra stane,4/5 venta,velki cooler,2 diska,crossfire sa 4830 itd. Nije handsome i classy kao 690 ali je praktično,jeftino i obavit će posao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Coolermaster, Coolermaster... Nisam imao Antec 300, ali brat mi ima Chiefteca od 400kn, jako je lijep, ali nema tako dobar airflow (vrata, bočni i gornji otvori su manji), iako je kvaliteta izrade jako dobra (podjednaka). Coolermaster za 620kn ima baš sve što treba za pokrenut komp, sexy&cool. Bila je prije i verzija s bočnim prozorom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Guest
|
Citiraj:
Klasika, sjajno, puno led-ica, prozore, gomila ventova, šupljikavo, zatvoreno, kompaktno, veliko..? ![]() Jedan CM690 ti je otprilike "best buy" a sad, ak ti se ne sviđa nađemo nešt drugo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Obzirom da novi NZXT košta preko 700kn, CM690 svakako dolazi u obzir. Meni osobno se NZXT ne sviđa zbog previše ledica. Možda izgleda lijepo, ali po mraku bliješti k'o novogodišnje drvce. Pod manu mu stavljam i da ima napajanje gore pa vuče topli zrak od proca i dodatno zagrijava napajanje. CM690 sa doljnjim smještajem napajanja je bolja opcija. http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=20542&servisID=1 http://www.nabava.net/trazilica.php?...cm+690&x=0&y=0
![]() |
#24 |
|
![]() |
#25 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Gledao sam ga danas u Vemila.. Preveliko je.. |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() |
#28 |
Guest
|
Antec Nine Hundred! - cijena je najveći minus. ![]() NAravno, imaš i jeftinijih Thermaltake i NZXT kejsova al nisu baš popularni na forumu. ![]() Edit: Umal zaboravih CoolerMaster HAF 922. ![]() Od Chiefova mi se trenutno ovaj sviđa.. Baš je sladak. ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
uh, nesto kicasto tipa guardiana je po meni jedino tt kandalf, al on je dosta skuplji. za te pare zbilja mozes nabavit bolje kuciste, no ako je izgled to sto trazis.. trazio si zasto ne guardian 921, pa kao prvo jer je kuciste vulgaris za apsolutno previse novaca samo da bi se dobio prozor i dobro izgledajuci poklopac naprijed. Dalje, izostanak bilo kakvog cable managementa u toj cjenovnoj klasi je neoprostivo. Samo 1 isis na cjelom kucistu je premalo, dakle grijat ce se i protok je tak tak. Ili mozes bocni vent stavit za isis zraka, ali onda imas manjak protoka kroz cooler na procu. pozitivno je to da je relativno dobro rjeseno stanje s diskovima i optikanerima, slicno kao na cm690 te to da ima rupe za vodeno sto ce cjeniti oni koji koriste. Uglavnom rekao bi da je kuciste osim izgledom debelo ispod prosjeka cjenovne klase. @nybelung.. kak mislis prevelik taj chief? znas kak se s njega fino kreci strop! kakve lojtre ![]()
![]() |
#30 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Kučište nemože bit preveliko al je Cheif ružan k'o gabor, taman za držat pod stolom i ne vadit ga. Guardian mi nije baš nešto. NZXT Lexa Redline mi je daleko najljepše NZXT kučište CM690 je definitivno best buy, ali ako hočeš nešto dosta prostranije onda ciljaj na Antec 1200, CoolerMaster HAF 932 ili kralja kučišta - CoolerMAster Cosmos S ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|