|
![]() |
#392 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
evo link ako ima koga ko još ovo nije proba http://www.erepublik.com/en/referrer/CroDaemon |
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
hmmm...izgleda zanimljivo, sad ću se i ja ubacit pa da vidim na šta to liči ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
http://www.erepublik.com/en/referrer/gradjanin+phnx link za prijavu je iznad... ajmo! nemo valjda dopustili da nas susjedi preko drine zgaze... logirajte se,prvo prebivaliste nek vam bude ROMANIA/pokrajina BANAT ili USA/ NEW JERSEY ( to su nam saveznici) nije dobro zapocet u hr jer smo to-ani( skraceno,uvaljen nam je do kraja) ko se logira preko linka imam me bude vec na frend listi pa moze pitat kaj ga zanima, plus hranil ga budem dok ne stane na noge... |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Premium
|
A ok onda, samo mi pošaljite pozivnicu na PM i ponovno ću se regat...ionako sam počeo tek jučer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Premium
|
Eto sad sam se preko onog linka regao pod nickom Slider1991...al ovaj put sam u USA, jer nema plaća u Hrvatskoj za početnike xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#407 |
Premium
|
veky, vraug ta jabi! kaj nisi mogel preko mog linka da dobim 5 golda. oprl sam firmu i pusim 0.3 golda po danu...jebem ti ekonomiju.. inace,odabral si bankrotiranu firmu. odi u weapon firmu,te sad rade ko lude. |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Premium
|
onda vjerojatno dobivam 5 golda kad dojdes do lvl6. trebaju mi ko budali samar. prvo nisam znal da mores u inozemstvu kupovat krajnje jeftin iron i donirat u firmu,te da je jeftinije kupit q3 ili q4 iron nego q1(q3 je ustvari 3 komada q1,a nije tri put skuplje). i dal sam previsoke place radnicima,a jos dan i pol ih nemrem smanjiti,a necu nikom otkaz dati.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Premium
|
VEKY1991 molim lijepo, pa zar tako mlado izgledam hahaha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Evo počeo i ja igrat prije dva dana, i naravno dobio savjet odmah da se slim u Španjolsku, što sam i napravio, i sad tamo vino radim i usput treniram za vojsku. Nego svakim radom i treningom mi wellness pada, a čini mi se da ne raste nikada, jel bi trebao rast svaki dan kada jedan kruh pojedem?
![]() |
#420 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
@rams Ako si poceo tek igrati nemoj trenirati jos sve dok nedođes na lvl 5 jer tada mores ratovati i jer ti treba wellnes na barem 40 da bi mogao ratovati pa se ono stedi.Mala preporuka ti je da skupljas si golde i kupis kucu jer ja sa q3 kucom i q2 hranom gubim malo vise od 1 well po danu a radim u q3 firmi. Daj okini link na svoj profil da te odma dodam i da ti pokusam malo pomoci ako cu imati love. :P
![]() |
|
|