|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Jednostavno-savjet pri kupnji!
Ovako. Trazim savjet eksperta(posto ja to nisam) koji ce mi preporucit pogodan model laptopa uz navedene kriterije. 1. volio bih da je rijec o toshibi 2. koristio bih ga iskljucivo za rad u officeu, brzinsko surfanje po netu, pohranjivanje dokumenata te eventualno slusanje glazbe i gledanje kakvog video isjecka na internetu 3. izuzetno sam osjetljiv na spor rad. kad mi se ne otvori neki folder/file u desetinki sekunde, pocinjem shizit ![]() 4. nemam previse novaca na raspolaganju. tek oko 5000kn. dakle. nadam se da ce se nac netko tko ce prepoznat odgovarajuci model za moje prohtjeve i bio bih mu izuzetno zahvalan na preporuci. hvala puno, unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Za tvoje potrebe ti ne treba ni 5000 Kn ... Recimo nešto ovakvo bi bilo dovoljno: http://www.nabava.net/trazilica.php?...=Pretra%C5%BEi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
po potrebi ssd umjesto normalnog harda i voila !
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
hvala decki a dajte mi recite, kad bi zanemarili marku laptopa na koje komponente da obratim paznju za brz rad racunala i mozete li preporucit koje od tih komponenti |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
@ Daniel: Kud baš 2 najskuplje trgovine za laptope, Links i Mikronis. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
A što se tog Lenova tiče, nema ga baš u previše trgovina, ali malo je preskup ovdje. Nije baš za preko 1000 Kn bolji od one Toshibe. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|