|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
mom.exe error
kad udjem u windowse(xp) pojavljuje mi se kao unable to initialize mom.exe ili tako nešt.jel zna tko možda u čemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Vjerovatno su ti se pošandrcali driveri od ATI Catalyst Control Centra ili direct3D driveri probaj najprije deinstalirati stare pa počistit registry kakvim cleanerom i zatim instalirati ponovno ATI CCC edit: e da, mogao bi biti i kakav virus/spyware |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
vjerojatno ste i jedan i drugi u pravu,jer mi avg javlja da imam viruse,a imam i ATI-jevu karticu.ugl,formatirao sam disk par puta i staln mi se vraća na taj error.ne znam stvarno šta da učinim a i nije mi jasno kak bi mi virusi mogli ući jer sam na sve pazio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Lalalallalaaaaaa
|
ajde kolega daj točno cijelu konfu i koje vindoze koristiš točno i koji ati driveri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Intel Pentium 4 2.4 Ghz matična intelova 865GV/P/MH, 1,5 Gb ram( ne znam tocno koji) ATI Radeon HD 3650 AGP 512 ram ddr2(drivere sam instalirao sa cd od grafičke =8.452.0.0),directx 9.0c windows xp professional(5.1.2600) sp 3 da probam mozd instalirat drivere s atijeve stranice? sad mi više ni ati control centar catalyst ne zeli otovoriti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
ne znam baš ti poretkom,al jesam išao na registry clean preko tuneup-a. probat cu i tako.hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
ne mogu ga ni na jedan način popraviti.ne kužim u čem je stvar.više mi nikako nece sa cda normalno instalirat drivere a pola godine je radio normalno e da zaboravio sam reci daj kartica od sapphirea. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Lalalallalaaaaaa
|
skini najnovije drivere s atijeve stranice, pa probaj to, zajebi driver s cd-a... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
super crazy si fucking pametan ![]() taj problem mi se dogadjao nakon što sam instalirao drivere.a instalacija se bez toga ne može ni dovršiti.tako da...tišina hvala nikky na driverima iako sam ih znao i sam naći.uspio sam rješiti taj problem jucer pomocu hotfix nekako,ali su u medjuvremenu virusi izvršili invaziju na moj jadni komp,pa sam morao opet formatirati ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|