|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
software za extended destkop
Dal postoji neki programcic za taj extended destkop ili netko ima neki ideju bolju? Monitor i lcd tv su mi okrenuti jedan na prema drugom za 180. Znaci dok sjedim za kompom iza monitora gledam u zadnju stranicu lcda pa mi predstavlja problem svaki put kad učitam neki mkve da gledam na tveu selit mis i setat do tva da bi kliknuo desni mis na lcdu za full screen. Ista stvar kad oću učitat neš drugo na lcdu cim kliknem desni mis otvori on otvori panel ali na monitoru pa opet setam do kompa da nadem file pa gledam. Fizicki nemogu gledat i monitor i lcd pa mi je gnjavaza stalno se dizat i seljakat mis. Koristim km player i vistu 64. Znaci neki program za potpunu kontrolu desktop i extended ekrana... hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Potrazi odlican ULTRAMON program namjenjen iskljucivo za manipulaciju sa prozorima u multi monitorskom nacinu rada. Nema sta nemozes podesiti s njime, cak mozes forsirati igre da se vrte na extended monitoru; mozes prosiriti taskbar na sekundarne monitore; forsirati razlicite rezolucije i razlicite wallpapere na svakom pojedinom monitoru i sl. cake Postavke prilagođavas kroz sam program, a postavke pojedinih programa preko shortcut-a; naime, kada napravis shortcut nekog .exe dobivas 2 dodatna ultramon taba u propertiesima. ![]() ![]() ![]() ![]() A sto se tice KMplayera, netreba ti UltraMon, mada mozes i s njime to podesiti, al nema potrebe posto sam KMplayer ima podrsku za rad s vise monitora pa evo preporuka i kako sve podesiti: Podesiti cemo ga tako da kad ga pokrenes, dici ce se na primarnom monitoru u malom prozoru, a kad ga bacis u full screen, rasiriti ce se na extended lcd. Na taj nacin ces moci pokrenuti KMplayer i naci film sjedeci na kompom, a kada si nasao sta bi gledao samo kliknes na full screen gore desno na vrhu prozora i KM ce se prebaciti na LCD. Da bi to tako sljakalo u postavkama podesi ovako: General/screen/advanced tab ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
zasto nebi koristio clone ?
![]() |