|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Aopen 700W Silent napajanje košta 899kn, a Corsair TX750 794kn. Koje bi uzeo? Znam da Aopen ne proizvodi napajanja već samo lijepi naljepnice (kao i Corsair), ali kad piše Corsair bar znaš na čemu si. http://www.nabava.net/trazilica.php?...ir+750&x=0&y=0 btw, šta misliš, koliko je kvalitetno napajanje od 450W koje košta 218kn? http://www.nabava.net/trazilica.php?...asc&stranica=1
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Sve zavisi kojem segmentu tržišta je namjenjen konkretni psu. Aopen pripada nekoj sredini i mislim da je puno bolja opcija od nekog MSžblj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Imao sam jedno aopenovo 400w, dok se jedan dan komp nije resitirao 2 put iz cista mira a drugi dan nakon reseta je bila poruka da odredim boot device uz miris paljevine. Na onda novoj asusovoj p5wd2 neki konektori za napajanje na ploci bili su skroz crni, a plocica na disku spaljena kod napajanja (hvala bogu maticna je prezivjela bez posljedica). Sa desecima no name, ms i slicnih napajanja nikad mi nista od komponenti nije pregorilo kad je napajanje roknulo (srecom), samo jedan jedini aopen, prvi i zadnji kojeg sam koristio mi spali disk... Na kraju sam napajanje stavio na test konfig koja je bila za bacit a u biosu su voltaze 3.3v i 5v varirale do +-3v, 12v je bilo stabilno na 11.2v. Toplo ne preporucam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A-Open je rebrandirani FSP (Fortron) dakle moglo bi ih se strpat u isti koš Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Ovo za multimetar i preciznost voltaze koju prikazuje ploca se potpuno slazem, al nemam multimetar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
za to za sto treba oko kompa je vise nego dovoljno dobar
![]() |
![]() |