|
![]() |
#1381 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1382 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1383 |
Guest
|
Evo da se javi netko sa ekstremnim low endom. ![]() Imam Ati Mobility Radeon HD3470 512MB i igram COD4 na Low/Med sa nekih 30FPS-a i čak se i kod mene rijetko dogodi pad ispod 15 frejmova. ![]() |
![]() |
![]() |
#1384 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Morate uzeti u obir da je neko jače alergičan na fremedrop i da ga to smeta. Pogotovo jer se to vidi. Ja pak mogu reći da sam videl da neke igrice dosta ljudima štekaju a oni mi vele kak im super radi, a ja pored njih ![]() Meni zna u Warcraftu 3, točnije DotA, pasti i ispod 25FPS. To se veoma lako skuži. Jučer mi je frend rekel da je njemu u jednom fajtu isto tak pal FPS, on ima 4870 i E8500. Zaključak je. Nekima framedrop ne smeta a nekima smeta. ![]()
![]() |
#1385 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
on je rekao da padne NA 15 fps, da je neigrivo, i da ati ne valja. to nije isto što i pad od par frameova ...
![]() |
#1386 | |||
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Nabave igru. Izbenchaju Daju si truda i vremena da objese video (kao TomRi) Čul sam se danas sa AMD-jcem, on je fakat netko kom nije ni na kraj pameti špilat šprehe o grafama i perfomansama samo zato jer je ATI ili Envidija-samo se je nasmijao...a ima trenutno 4670 u kompu i dugogodišnji je igrač COD-a... Vratimo se na početak ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1388 |
ЬГΛY.Z0ИЗ
Datum registracije: Jul 2006
|
ok, ocigledno je do lockanja frejmova u codu... mi svi imamo lockano na 250 ili 125, ja imam 250... to iz razloga, ah, proguglajte... bas sam probao u trgovini na jednoj konfi, 720be, 2gb rama, 4890, bez lockanja je ok, s lockanjem fps padovi...
![]() |
#1389 | ||
|
Citiraj:
Citiraj:
da je upravo zbog toga neigrivo, ne pričamo o padu sa 250 na 120(što je i dalje iznad defaultnih 90 prije unlocka), već o slideshowu na 15 fps ako nije tako, onda i dalje ništa ne potvrđuje tvoje izjave sa stranice prije, dok si napadao druge članove... ja velim da ne pada na 15. dokaz? nema frke: http://www.youtube.com/watch?v=srRKwq-hsaM ili opet nešto krivo radim? nije mi se cilj prepirati oko ati/nvidia, ali ti si doslovce govorio da je neigrivo na ATI. pa ti samo pokazujem da je itekako igrivo.
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 10.07.2009. u 18:02. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1390 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Da je bas tako neupotrebljiva kao sto pricas, ati bi bio pod zemljom davno pokopan. Istina, kao sto ljudi kazu, malo testiranja sa driverima, verzija windowsa i ostatak sistema, ali nista sto bi sad bilo specificno za ati, sa nvidiom imam isti postupak. .... Ne vjerujem da jos uvijek ima takvih hoaxera koji se ne libe bez srama izvaljivat bisere (15 fps na hd4890?!?!?!?!-mozda na igrici koja ce izici za 5 godina na ultra hd rezoluciji) i zapocinjat milijunti put "svaki cigo svoga konja" (prosjecnu 260tku) ...hvali. Zadnje izmijenjeno od: Overhaul. 10.07.2009. u 18:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1391 |
Super Moderators
|
![]() |
#1392 |
|
*NOB* http://www.mrcine.org/vijesti/index....=profile&id=22 ![]() p.s. i još je upisana 'laggy' ati grafa u profil ![]()
![]() |
#1393 |
Super Moderators
|
Otišle mrcine u krasni izgleda, baš budem pital MadBoY-a ako je još tamo aktivan...
![]() |
#1395 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Evo zove me danas Jelc i priča kako Hunt.ONE hrani PCEkspertovce. Nisam pratio ovu temu jer imam ATI Gainward 4670. Proc je AMD 5000+ BB i vozim ga na defaultu isto kao i grafu, 6 giga memorije i Win XP x64. Igram COD4 minimalno 1 sat dnevno (pogledaj statistiku u potpisu). A na CODu sam od jedinice. Ovo šta HuntONE priča su gluposti. Neznam jel jede kaktuse ili liže žabe pa mu se priviđa pad frameova. Tu priču je pokrenuo samo kako bi skrenuo pažnju na sebe i napisao za neku vrstu iskupljenja zbog loše igre ono u stilu ja dobro igram ali ATI grafa nevalja. A šta se tiče tvog svakodnevnog igranja u klanu (ispada kao da si neki uber igrač). U stvarnosti znate igrati samo Pro mod sa prdalicama, a kad vam neide okrivljujete ATI i AMD.
![]() |
#1396 |
ЬГΛY.Z0ИЗ
Datum registracije: Jul 2006
|
lol ja znam sto sam vidio i sto se prica na stranim forumima, bar ekipa koja svakodnevno dere promod.. ja sam na istim postavkama, znaci isti config fajl vucem od win do win, malo istvikan ini, lockan frame, aa 2 itd... na ati sam imao uvijek pad frejmova, i to brutalan.. posto mi frend ima trgovinu kompvima, cesto uzimam novi hw na probavanje doma... imao sam doma 2-3 dana xfx 4890 cim je dosla, i ta je imala visok pad fps-a. s pun k ljudi s kojima pricam, a igraju cod4, zale se na dim, ja sam dozivio na vise atijevih, zato sam i presao na 260, igre koje ja igram rade bolje na nvidiji. bez obzira na ove youtube filmice, i dalje tvrdim sto sam rekao.. to se na codu vuce od jedinice, kad je na ati stekalo i dim se vidio kao 2-3 texture koje su izgledale kao 2-3 bijele plohe, dok na nvidie je imao obujam, prozirnost i nije bilo pad frejmova. od davnih dana je cod serijal bolje radio na nvidiji, samo i iskljucivo radi dima, dok je u cod1 bila i opcija upaliti i ugasiti "nvidia fog", kasnije su maknuli tu opciju.
![]() |
#1397 |
Propali User
Datum registracije: Dec 2006
|
vrlo vjerojatno netko negdje rekao da ne valja i to sad svi govore a svakim danom imamo dokaze pred sobom i nevidimo to nego ono sto je netko izmislio.igram cod od jedinice i nikada nisam imal problema da bi mi pali fps ispod 50 makar to bio i dim.igram u klanu koji je bio 2 u hr za vrijeme dvojke i sad dvojica u klanu imaju 4870 igraju sve na high ili extra nisam siguran i nikada im se nije spustio fps ispod maksimuma i to ne na promodu nego na pam4 modu.Drago mi je TomRi snimio ovo i dokazao da prvo treba imati dokaze a onda stati iza toga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1398 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Zanimljivo je kako Nvidijaši uvijek dolaze na ATI-ev forum potpalit vatru ili se to meni pričinjava.
Zadnje izmijenjeno od: DraŽ. 11.07.2009. u 01:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1399 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1400 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1401 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ma pa zna on valjda, priča se po forumima, babe na mljekrai pričaju, pijanci pred birtijma, svi oni pričaju kako FPS pada kada se nađu u dimu. Pa nije on od jučer zna da ono što čuje je točno.
![]() |
#1402 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() No da se vratim na temu (pošto je CoD4 tema na drugom podforumu) ![]() Gore navedeni hardware, windows xp sp2, najnoviji ati driveri. Znači nikakvo traženje drivera, podešavanje, tweak-anje ili šta ja znam. Sve radi kao što je TomRi lijepo sročio - "out of the box". A igram pretežito DM/TDM na razno-raznim serverima i nikad problema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1403 | |
jedan i jedini :D
|
Citiraj:
od x1950gt, hd 4830 pa sad do hd 4890. tak bi i ja mogo rec da ati nevalja kad mi nisu sjene radile na far cry 2 kak treba. ljudi nebi vjerovali sta "novi" driveri cine ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1404 |
Moderator
|
U 1400 postova nitko se nije žalio na pad FPS-a u igrama osim njega. Mislim da je u cijeloj njegovoj priči problem bio u kombinaciji Intelov proc i ATIjeva grafa. To jednostavno neide. Hunt.ONE Izvadi taj proc i stavi ga u kupaoni na pločice i zgazi ga. MBO također. Pređi na AMDovu platformu i za divno čudo bit će ti sve super. Pusti babske priče rekla kazala i ne spominji više na ovom topicu ime nVidija jer su ljudi na to alergični i dobivaju osip.
![]() |
#1405 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Ostavimo ovo ipak iznad razine petog B razreda,i tapkanja USA94 sličica. ![]() ![]() Zaključak je da takav framedrop u normalnim okolnostima popatchane igre, friškog OS-a i jednog od zadnjih Catalysta zaista nije moguć, ja sam primjerice CoD 4 igrao na 30tak fps i svojoj konfi čak i na 4350,dobro,3.6ghz i 8gb rama naprave svoje,ali ta igra je barem,za razliku od GTA4, veoma dobro prilagođena svim grafama. I čudo je zapravo,na čemu se sve da odigrati iznad 20fps.Tema je 4870, koja je trenutno apsolutno best buy kartica za 120 eura,i ne treba tu lomiti koplja, driveri su sve bolji koliko vidim,i osobno mislim da ću se najesen vratiti na neki novi RV. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1406 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
nismo li pricali da netreba tako sam sebi raditi probleme? znas i sam da nemas zeludac za to i razocarat ces se i opet od ljutnje kupit GTXpitajbogakoji. Nama ati grafe nisu sudjene. ostavi radeonke ovima koji s njima problema nemaju, neka ljudi uzivaju. Cemu izazivati vraga barem jednom godisnje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1407 |
našikan pravim haos
|
Ja sam reko,on i njegov klan za nas govore da smo njubovi,a on sam,skupa sa tim klanom nezna instalirat grafikanera ![]() Ja mogu ovako potvrditi,na neklokanoj 4830 je BILO framedropova na mximalnim postavkama i rezi 1650.....kad sam je odfrljio na na 700mhz ide igra glatko ko da se igram na toj "famoznoj" GTX260. Kod frenda koji ima Powercolor 4850 nikakvih problema nisam uočio još tamo u 1. mjesecu kad nisam imao komp kakav danas imam. Nekakve video uratke neću stavljat jer se nemam namjeru kačit s internet huliganima,pogotovo ovakvim "Nvidia rula,Ati sucks!",osim toga,kolega prije mene je fino pokazao....iam bitnijih stvari,kafica na suncu,kladionica,roštiljada za ručak...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1408 | |
Moderator
|
Citiraj:
Idemo dalje, Ati rula, a ako se će se još nešto pričat protiv ATIja molio bih moderatora da to obriše da nam ti takvi i njima slični ne kvare zadovoljstvo. ![]()
![]() |
![]() |
#1409 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1410 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
poanta je da se user tu ne bi trebao nista truditi namjestati da radi. Moralo bi sve biti ok sa zadnjim driverima bez nekih tweakanja. A s ATIem moras priznati da je to rijetko. Cak i ovdje svaki deseti kaze da mu sve radi super a da nije cackao nista ili imao jednodnevni lov na najbolje drivere. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|