|
![]() |
#1 |
Malac
Datum registracije: Jun 2003
|
Jeftiniji 5.1 komplet.
Bok! Htio bih si kupit jedan jeftiniji 5.1 komplet zvucnika za do 500-600kn. A vidio sam da ih ima dosta, pa ako ima ko od vas kakvu preporuku? Vecinom za igre, i za mp3ice. A ako se pokazu jako dobri mozda pogledam i koji film ![]() Ovak, koje sam ja vidio. Altec Lansing 251. CL Inspire 580. Teac Povermax pm1800. Labtec arena 675. Logitech z640. I neke Geniusove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
ja sam kupio nedavno CL inspire T5400 (oko 600kn) i stvarno sam super zadovoljan,sub dere strasno,zvuk je cist i neces se zeznit ako to uzmes. btw imam i c.l. 5.1. live zvucnu karticu! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
rrrr... sam malo da odem na stranicu... znam da je 5.1 i košta cca 900kn.... samo malo... http://www.geniusnet.com.tw/product/....asp?pdtno=162 to je to. eh sad... meni je to super zvuk za PC i fakat vrijedi tih para. vjerovatno postoje bolji zvučnici na tržištu, ali otkad sam ih čuo i kak rokaju u sali punoj ljudi jednostavno ne mogu naći ništa bolje za te nofce. sad sam bash pogledo cijenu i ne mogu vjerovati !!! 200$ no way! u zg su po 900kn. ne kužim o čemu je riječ. nije vrag da imaju 2 identična seta, samo kaj je jedan kvalitetniji od drugog. hmm... gotta look into it.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Ja sam prije nekih mjesec dana za 500kn uzeo Teratecove u ve-milu i za moj ukus čist su o.k. Imaju daljinac i nekih 80w rms |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|