|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2004
|
ASUS AGP-V9520MAGIC FX5200, AGP 8X, TV-OUT,250MHz engine,400MHz RAMDAC,400MHz Memo
ASUS AGP-V9520MAGIC FX5200, AGP 8X, TV-OUT,250MHz engine,400MHz RAMDAC,400MHz Memory ,128 MB DDRAM Vaše mišljenje o ovoj kartici hitno je unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Mišljenje... nije vrijedna toga Magic kod Asusa oduvijek označava kartice sa 64-bitnim busom, znači memorijska propusnost ove (3.2Gb/s) je u rangu sa TNT2 Ultra , 6 generacija starije kartice, mislim da to govori dovoljno o njoj... Ako ti ne treba za igranje onda čak nije ni loš izbor pošto je DX9 capable pa ćeš pomoću nje uživati u Longhornu ![]() Baci oko na Radeon 9250/9550, bolje rješenje...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2004
|
sta mislis o Radeon 9600 obicnna. Koji je u nje bus??? Dali je dobra za ove i buduce igre?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Obična 9600 za igre!? Teško. 9600Pro je zadovoljavajuća za sadašnje igre, ali nove ćeš vjerojatno igrati na low details. Nisu sve nove igre zahtjevne (npr. nogometni manager) pa ćeš neke moći igrati i na većoj rezoluciji i max. detaljima. Ako je ograničenje lova radije uzmi neku polovnu. Npr. 9600XT ili 9700.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ak vidiš negdje da piše 5200 beži od toga...pričam iz iskustva ![]() ja sam ovu iz siga prekjučer prodao za 400KN ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Moglo bi se reći da su u pravu,ali gledaj ja imam istu grafu o kojoj je riječ,i mogu ti reći da se još nije desilo da nešto ne mogu igrati pa čak i novije igre.Svejedno bolje uzmi Radeon 9250 ima 128 bitnu sabirnicu i isto toliko rama,ali ne podržava directX9. Možeš kupiti u Diskont24 za 540kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Neka malo uštedi, pa si uzme R9800pro (128MB RAM),svejedno od kojeg proizvođača; best buy ispod 2K kn ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|