|
![]() |
#3393 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
http://www.google.hr/search?hl=hr&q=...nG=Traži&meta= jUST Fucking Google ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3396 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3402 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Ovako, GTA IV na mojoj konfiguraciji radi prilično očajno, čak mislim i lošije nego što bi trebalo. Možete dat neku projekciju na cca kojim postavkama bi to trebalo kod mene raditi da imam cca 20-25 fps konstantnih? I da li OS igra ulogu u svemu tome, jer imam Windows 7 build 7100, da li bi možda bolje radilo da stavim Vistu/Vistu x64 ili XP? Hvala ![]()
![]() |
#3403 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3405 |
Premium
|
ja sa svojom konfom igram GTA IV nikad ispod 30 fps. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3406 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
koliko vidim, dosta su veliki zahtjevi za ovu igru, šteta, a baš bi ju htjela igrat |
![]() |
![]() |
![]() |
#3410 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Imate kakve dobre addonove jer isprobao sam neki za bolju stetu i super mi je pa me zato zanima dali ima jos koji tako dobar mod i kakav alat mi treba za ubacivanje toga ili neki mod manager.
![]() |
#3411 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
proletio sam kroz topic, imam par pitanja i nemojte se ljutiti kaj mi se ne čita preko 100 strana... kad je igra izašla sam pročitao da je PC verzija jako loše ispala... optimizacija i to.. zanima me kak igra šljaka i kolko je dobro optimizirana nakon ovog zadnjeg 1.0.4.0. patcha.. dal se da ugodno igrat? i dali se kad stavite "ono" za ovaj zadnji patch u igri aktiviraju kakvi triggeri zbog kojih igra postane (skoro) neigriva? moja konfa je: e8400 3.0 GHz 8800gt 2 gb ram 1066 win xp hvala za pomoć... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3416 |
Bazinga
|
e ekipa jel mi može neko stavit link za mod ili samo ime, kojim se pospješuje upravljivost vozilima?znam da je već bilo razgovora o tome ali 114 stranica baš i nije malo za listat.hvala
![]() |
#3417 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3418 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Pozdrav svima, Ovako,kupio sam Gta 4 u algoritmu i instalirao.No kada sam ušao u igru i išao na new game pojavio se problem.nevide se auti,zgrade,,cesta ljudi. samo se čuju glasovi i vidi se gridovi i svjetla od zgrada ![]() Ljudi molim vas pomoć jako mi se igra a i dao sam 400 kn za to ![]() E da,konfiguracija mi je: Intel Core 2 Duo CPU 2,33 Ghz Nvidia 8600 GT 256mb Ram 2gb Windows XP proffessional service pack 3 Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#3420 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
stvar je u grafi... @reedy sta ti imas carobnu kuglu pa znas o kojem se procu radi ? da ga OCa sigurno da mi nebi bio problem da igra na nekom mediumu sto se postavki tice.. sigurno sad nece vadit kredit da kupi Quada kako bi mogao ovo ______ igrati! ______ - umetnite po želji! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|