|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Dvojba izmedju tri laptopa
Ovako,nacitao sam se postova svih mogucih na ovom podforumu,i suzio sam izbor na 3 komada...Za dalje od toga bi mi trebala vasa pomoc,ako moze. Lap bi mi bio zamjena za stolno racunalo,posto vise nisam hardcore gamer ko prije,a treba mi tu i tamo da ga nosim sa sobom,a nazalost nemam mogucnosti imati lap i stolni... Sluzio bi mi za gluposti ko sto su net,office,flash,mozda i cada malo,a volio bi isprobat tu i tamo i koju noviju igricu,ali napomena,ne patim od high detalja,te gledanje filmova-spojeno na telku,slusanje muzike...te da,ekran mi nije toliko vazan,posto bi imao doma lcd monitor... Volio bi i da je malo kvalitetnije izrade,te da se sto manje grije... imam do 6k kuna.Koliko sam vidio,3 najcesce predlagana za takve stvari su ovi: Acer Toshiba s tim da bi u njega odma stavio jos 2 gb memorije,i dal ovih 1000kn vise od ostala 2 je opravdano?OS mi ne treba... i Asus Koja od ova tri bi vi uzeli,zasto,i ako imate neki drugi prijedlog,slobodno. Zahvaljujem! Nasao sam jos jedan u Technomaxu! Toshiba Notebook Toshiba Satellite A300D-205 Cijena: 5.899,00 kn • Procesor: AMD Turion 64 X2 RM-74 2.20GHz (1MB cache) • Zaslon: 15.4" WXGA TFT 1280 x 800 TruBrite • Grafički sustav: ATI Radeon™ HD3650 512MB (do 2302MB dijeljeno) • Radna memorija: 2x 2GB DDR2 800MHz (proširivo do 8GB) • Tvrdi disk: 320GB SATA • Optički uređaj: DVD RW SuperMulti DL • Dimenzije: 363 x 267 x 38,5 mm • Masa uređaja: 2.7 kg • Jamstvo: 24 mjeseca • Baterija: Li-ion • Operativni sistem: Windows Vista Home Premium • Modem: da • Mreža: da (LAN) • Bežična mreža: da (802.11a/b/g/n) • Bluetooth: da • Audio ulazi/izlazi: da • SP/DIF (optički) zajedno s utičnicom za slušalice • USB podrška: 4 x USB 2.0 (1x eSata podrška) • FireWire: da • VGA izlaz: da • TV izlaz: da • HDMI • ExpressCard: da • Čitač kartica: da (5-u-1) • Kamera: 1.3MP s ugrađenim mikrofonom Zadnje izmijenjeno od: Sm4Sh3r. 06.07.2009. u 09:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Ja bi uzeo Asusa. Zašto? Zato što taj Asus i Toshiba daju 24 mjeseca jamstva, a Asus je ipak 1000kn jeftiniji. A to je puuno, za te novce si možeš kupit miša/podlogu/tipkovnicu/zvučnike/dobru torbu ili čak LCD MONITOR na kojeg možeš prikopčat lap dok si doma.. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Je, ali Toshiba ima puno bolju kvalitetu kućišta i tipkovnice od Asusa(barem kolko sam ja vidio), ali opet 1000kn je puno novaca. EDIT: Ako mozda hoces malkoc lošiji proc. i (malo)lošiju grafičku onda je (mozda)bolji odabir - Lenovo Thinkpad SL500 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Odlucio sam se za Asusa, poslao sam upit Telebitu. U slucaju da ga nema, uzeti cu jednu od dvije Toshibe iz mojeg prvog posta. Po vasem misljenju, koja je bolja,ili je to ista stvar?Jos jednom zahvaljujem. EDIT:Telebit je bio brz na odgovoru,i nazalost nemaju laptop. ![]() Drugdje je 5500kn,pa bi onda radje uzeoo Toshibu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Nekako ne bi uzimao thosibu jer sve koje sam imao priliku držati u rukama su bile užasne kvalitete izrade. Plastika je kao iz kineskog dučana igračaka..užasno ![]() Jesi li možda o HPu razmišljao..tipa ovo http://www.adm.hr/product_info.php?p...72dd3741d12c3c p.s nikada nisam imao priliku raditi na probooku ali do sada su manje više svi HPovi na kojima sam radio bili solidni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.nabava.net/trazilica.php?...+M51TA&x=0&y=0 A niti Toshiba ne mora biti tako skupa: http://www.nabava.net/trazilica.php?...=Pretra%C5%BEi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Nemaju Asusa nigdje gdje je jeftiniji,svih sam pitao...dammit. ![]() A Toshibu uzimam,samo jos moram vidit,dal bolje ovu sa Intelom ili AMDom?Te isto sto me zbunjuje,ovi procesori amdovi...Isti laptop sa zm-82 je 300kn jeftiniji od rm-74. A laptop sa rm-72 i sa 1gb manje memorije 1000kn jeftiniji od ovog rm 74.wtf? LINKShttp://www.links.hr/index.php?option...&sort_ord=desc Zadnje izmijenjeno od: Sm4Sh3r. 07.07.2009. u 14:36. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=011.500.303 Ako ćeš se igrati na njemu, ne gledaj ništa ispod HD3650 grafičke. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|