|
![]() |
#1381 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
A lijepo sam govorio još prije dva mjeseca da će sigurno prebaciti u malu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1384 |
Just married!!!!
|
A jel bio ko od metalaca u subotu na Lepoj Breni? ![]() Btw lijep potez od Becksa da nam priušti besplatan prijevoz do Varaždina na koncert, tak da mogu pošteno zalit koncert od LB (ne, ne mislim od Lepe Brene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1385 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Iron Maiden Nightwish ( šteta kaj su odj***** Tarju, al jos su dobri) AC/DC Disturbed Rising Dream mojih top 5........ slušam i neke druge, al ti su mi top..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1387 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja sam planirao, ali besparica brutalna tako da ništa. Naravno da jebeš slipknot, išao bi ponajprije zbog killswitch engage. Sigurno će svirati i stvari sa novog albuma poput reckoning, Light In A Darkened World, i sl. stvari koje sviraju u zadnje vrijeme. Seth ide sigurno, ako vidite dvometraša kako grli Howarda - to je Seth. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1391 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
bilo je zakon. hahahaa.. razdvajanje stojeceg dijela na pola.... kada nabrojim do 4, ove polovice ce se sudariti.... odbrojavanje je jebeno 1-4... buuuuummmmmmmm..... stiskanac svi u sredinu.... jebenica ! bilo je super. nadam se da ce nam doci kvalitetnijih bendova nakon onog Corey-evog pitanja. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1393 |
Just married!!!!
|
Ja samo znam da hodam okolo sa smješkom na licu...ko poslije dobrog fuka ![]() Hvala im kaj su mi obogatili život.... A danas na Disturbed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1394 |
mučko đubre
Datum registracije: Apr 2005
|
upravo se vratio iz Zagreba. je da sam zakasnio na prve tri pjesme, al meni se čini da su prekratko svirali. redari, hobiti, pm-ovi i svi ostali... s godinama se navikneš na sve, pa te takve stvari ne diraju i jednostavno ih ignoriraš. također je bilo očajno malo ljudi. mala dvorana je bila prepuna, ali to je ipak mali prostor. razumijem da je nekome cijena ulaznice problem, da neki nisu ni znali za koncert (zahvaljujući (ne)odgovornima koji nisu u stanju pustiti dvije reklame na telki, a za onaj penzionerski bend bila reklama u svakim novinama, na svakom portalu, na svakom tv programu), ali svejedno je bilo premalo ljudi. ako sam nešta izostavio što sam htio napisati, nadopunit ću kasnije, sad odo na lagani ručak, pa onda na spavanje nakon puno puno sati. i da ne bude sve negativno, bilo je prej*beno, a to je jedino bitno
![]() |
#1395 |
Just married!!!!
|
Obzirom da se nisam trijeznio od srijede ![]() A na Disturbed ću ići svaki put kad budu došli, kaj se mene tiče mogu triput godišnje dolazit \m/ A sutra Dimmu Borgir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1396 |
Guest
|
E, ja ne vjerujem. Ovo nije normalno ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Mn6MbzwLqEM http://en.wikipedia.org/wiki/Thunder_In_The_Sky |
![]() |
![]() |
#1397 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Volio ih ili ne,mislim da je to izuzetna čast. http://www.youtube.com/watch?v=3sXSE...eature=related A slušao sam ih,naravno,imam 6 albuma. ![]() Zadnje izmijenjeno od: thedream. 27.06.2009. u 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1398 |
Guest
|
Mislim da tu nema nikakve časti u igri. Netkome se sviđa, a nekome je jednostavno presmiješno kao meni ![]() Isto kao kad je Soulfly obradio marš na drinu lol |
![]() |
![]() |
#1399 |
Metaldiran od rođenja
Datum registracije: Sep 2008
|
Tek sam sad otkrio ovu temu ![]() Da krenem: Metallica(sve....na njoj sam odrastao, i totalno ovisan) KoRn Apocalyptica Disturbed Arch Enemy Manowar Children of Bodom Black Sabbath(vidim da je rijetko ljudi slusaju, barem koliko sam uspio procitati ovdje) Led Zeppelin Marylin Manson Nirvana(iako su grunge,a ne metal) Pink Floyd The Doors S.O.A.D. 3 Doors Down Slipknot sigurno sam zaboravio nekog ali jbg sada... ![]() Znaci ove grupe slusam, jos uz to pivo, cigara i dobro drustvo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1400 | |
Banned
|
Citiraj:
Jbg meni su ženski vokali u metalu tragikomični,i čitava nordi metal scena,pa eto,ljudi ih obožavaju,i misle da su više čru od mene koji sam southern redneck seljo pa slušam Down i Panteru. ![]() Ali kako god okreneš,lijepa zahvala fanova,bilo sad to slučajno kroejša ili ne na tom CD-u,pjesma je tamo,jbg. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1401 |
Guest
|
Manowar - Otac ![]() Ovo je stvarno najljepši poklon svim fanovima Manowar-a! Mislim da ovako nešto nitko drugi nije napravio. Svaka čast ekipi. ![]() |
![]() |
![]() |
#1402 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 00:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1403 | |
Banned
|
Citiraj:
Ne znam mcg,imam svoje mišljenje o novokomponiranom metalu općenito, vuče mi iskreno na turbofolk. Nemam ništa protiv ženskih vokala,samo mi - ne odgovaraju. ![]() ![]() Nordi scena kompletno je za mene Hammerfalskifikati&co. Zmajevi,fantasy brije,mačevi,vječni nekakvi sjajevi,Valhalla...ma joj.Da imam 12g još nekako, ali sa 25 i 12,13g metal staža skoro,nein danke. ![]() Možda da se dublje upustim u preslušavanje ženskih vokala,vjerojatno bi popustio,kao i svi,ali što kad slušam Down i Panteru,te Damageplan većinu vremena,ostalo je Machinehead i Slayer,a krajnja destrukcija je At the Gates, Obituary,Napalm death i Deicide. Nema mjesta za žene ![]() ![]() ![]() Možda,kad bi mi stavio tu neku sliku hehe,daj sve od sebe,neke zgodne darkerice ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1404 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 00:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1405 |
Banned
|
Zahvaljujem. ![]() ![]() http://media.photobucket.com/image/m...66/Manowar.jpg ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1406 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Neznam točno na što si aludirao pod "nordi" scenom (ova mistikal nabacivanja ili sva scena sa tih prostora), ali da nije bilo skandinavaca (Šveđana) kao Peter Tagtgren, Dan Swano i Tomas Lindberg 50% kvalitetnog europskog metala danas nebi postojalo Meni kao zadrtom progresivcu koji je odrastao na Chucku Schuldineru ide na onu stvar svako preseravanje black metala, bilo kakvo uplitanje religije u glazbu te opčenito neinventivna glazba koja nema nikakvo dublje značenje a kamoli neku poruku. Recimo jedan (bar meni) nekad nezamisliv pojam metalcore-a je daleko prešao bilo kakva očekivanja od te glazbe. Zašto, čudno je to, ali vuku onu nenadyebivo dobru melodiju melodic deatha, imaju (često) lyricse progressive metala a opet onu žestinu i energiju death metala. Žanr nastavlja tamo di su fantastični stari In Flamesi stali sa Colony/Clayman Ne vole svi kombinacije, čak je i sami žanr metalcorea vjerovatno malo zalutao tu. No iako je to noviji wave odsjeo je pravo dobro. Mnogi ga ne vole, mnogi ga ni ne žele voljeti, ali ima bendova koji kvalitetom tuku puno, puno razvikanije stare bendove.
![]() |
![]() |
#1407 |
Guest
|
Sonata Arctica anyone? ![]() @McG, sve sam te spotove pogasio čim bi ženska počela pjevati.. wtf is that? ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 01.07.2009. u 00:27. |
![]() |
![]() |
#1408 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Novi KSE, novi MM novi Hatebreed nova Sirenia.. w00h00! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1410 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Uff jos pogledaj i METALOCALYPSE ![]() Ah cepam u zadnje vrijeme Bloodbath,Behemoth,Insomnium,Kataklysm,Cannibal Corpse,Vader,ovaj mjesec ce proc u znaku death metala,sljedeci cemo malo blekerije i tako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|