|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Dvojba izmedju laptopa
Trebao bi vase misljenje, koji laptop odabrat. Sad krecem na faks i trebao bi mi laptop koji ce biti brz, lagan, i s baterijom koja traje. Izmedju ostalog koristit cu neke zahtjevnije audio-vizualne programe. Dvojba je izmedju: HP ProBook 4510s Notebook PC (NA909EA) http://www.superbit.hr/component/pag...art/Itemid,27/ i Acer Aspire AS6930ZG-343G25Mn http://www.superbit.hr/component/pag...art/Itemid,27/ Unaprijed hvala ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
izmedju ta 2 radije bi iso na hp-a jer ima bolji servis u hrvatskoj + bilo sta da ti ode stize unutar 2-3 tjedna dok se kod acera zna cekat i preko mj dana. i hp ti ne stavlja unutra refurbished dijelove ukoliko ti nes vrisne kao sto je slucaj kod acera. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
IMHO nemoj HP. Ta nova generacija ProBook-ova ima ultra-iritirajuće ekrane. Ima mislim 6 LED-ica koje blješte k'o svjetionici, i tamne scene (recimo u filmovima) uopće nije ugodno gledati... I pržilica je katastrofa. Bilo koji medij koji sam stavio u svoj primjerak, pržilica je zvučala kao da ju pogone mlazni motori. A ni tipkovnica nije ugodna... ![]() Ima toga (nedostataka) još poduža lista pa bi ti, bar po meni, bilo bolje uzet' ili tog Acera ili nešto treće.
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
za filmove imam doma poveci lcd, tak da mi to bas i nije veliki minus... svidja mi se hp zbog manje tezine i debljine, sto ga cini jednostavnim za nosakanje na faks i sa faksa... i na ovoj 909ki ima baterija od 8 celija sto znaci da joj je duze vrijeme rada bez da sam skopcan na punjac... bambusha mozes mozda nabrojat tu poduzu listu nedostataka kod tog hpa ? Zahvaljujem se ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
ili da netko predlozi slican laptop cijene ispod 5000 kn |
![]() |
![]() |
|
|