|
![]() |
#632 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
ljudovi... imam problem sa folautom. prvo sam igru preso kao pozitivni tip, ono good karma i ta sranja, ugl dobio sam power armor i preso igru "kako treba". onda sam startao new game i napravio zensku (zenska je đavo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a uspijem loadirat ono sta sam prije igrao ko pozitivac, bez beda. stvarno ne bih htio izgubit to sve sta sam proso sa zenskom kao negativac, pa ima li tko kakav savjet?? mislim, problem nekakav je u tome sto sam koristio sifre, tj sifru. al sifre su aktivne otpocetka, pa zasto me sad najednom ovako... seksa u mozak?? ako ko ima kakav prijedlog... thx ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Fallout 3 / modovi / update
pozdrav svima. Imam F3 + anchorage + hrpu modova stavljenih + patch v1.1.0.35. E sad me zanima obzirom da se za Pitt trazi zadnji patch, dali ce mi to zeznut MOD-ove jer sam negdje procitao da je moguce da se onda modovi trebaju sejvat sa novijim datumom ili nesto slicno? hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#635 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
ma nije meni bed proc folaut bez sifri, proso sam ga ko pozitivac, ali buduci da kad sam negativka, pobijem svih, onda nemam od koga kupovat municiju, tako da moram stedit municiju i svaki metak mora ubit, a ako sam na niskom levelu, onda moram 2 senzera kalasa potrosit da bi ubio npr onog cobana ispred megatona sta zica vodu. (e, da! njega cu istuc sa palicom ..... hehehehe ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo bas sam danas kupio THE PITT dodatak za fallout i odusevljen sam video gameplaya dok sam se igrao ![]() http://www.youtube.com/watch?v=jJLm19b_Fik Niti jedan jedini bug nisam vidio dok sam igrao i zavrsio oba zavrsetka koja ovaj dodat nudi,savrsen dodatak.
![]() |
#637 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
U vrlo zanimljivom obratu dogadjaja Bethsoft je odlucila dozvoliti Obsidian entertainmentu da razvije novu Fallout igru zasad nazvanu Fallout: New Vegas. Slated for release 2010 godine za PC, Xbox 360 i PS3 Obsidian entertainment vec ima povijest razvijanja nastavaka za druge (Kotor 2), a druga zanimljiva stvar je da u Obsidianu radi nekolicina ekipe s originalnog Fallouta, npr. Feargus Urquhart. vise ovdje: http://www.shacknews.com/featuredarticle.x?id=1113 i ovdje (J.E. Sawyer potvrdjuje vodjenje projekta): http://www.rpgcodex.net/phpBB/viewto...=746960#746960 |
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Neki problemi su nastali pa su povukli http://www.eurogamer.net/articles/fa...lc-pc-problems http://kotaku.com/5240794/pc-broken-...s-live-problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Premium
|
Jedno kratko.... Da se igraju DLC-ovi, ne smije se završiti fallout ili? Kod obliviona na kraju si mogo hodat okolo kolko si htio, sad se igrica završava. Da se dlc-ovi igraju, kaj moram loadati prije kraja? Uglavnom, igrica mi je dobra. Čak mi je i okej što je max level 20 jer kad bi više bilo, sve bi imo na 100 posto....Sa još onim perkom što daje 2 boda na knjige, sve se može puno dignuti....Ja zadovoljan (nijednom mi se nije srušila, nikakvih bugova nisam imao) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#641 |
woot!!!
|
Sad ju smijes zavrsiti jer ovaj zadnji 3. DLC omogucuje da dodes do 30lvl tj da zavrsis igru jer se prica od 3. DLCa nastavlja poslije pravog kraja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Primjetio sam da je službeni release date za novi DLC Point Lookout danas. Uživajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
woot!!!
|
Broken Steel se odvija nakon kaj zavrsis igru nema ti sta javiti, znaci dodes do onog uredaja za vodu pustis ga u pogon i onda on odvrti svoj kraj i nakon toga se probudis u bazi od BOSa i od tam pocinje Broken Steel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Jedno od meni top 5 igara svih vremena i sada sam stavio ove meni "nove" ekspanzije i ne kuzim.....za sada mi je sve isto i u cemu je "fora". Sta je poboljsano....sta je dodano? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#649 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Vrlo mudar odgovor koji bi se mogao dati na 99% pitanja na forumu i da se za sve koristi taj "odgovor" onda forumi ne bi ni postojali...kakva smisao forumam bi bila u tome slucaju? ![]() No...sada idemo u OT. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Akutna lijenčina
|
Evo ti kompletna lista addonova... http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_add-ons Addonovi ti donose nove enemyje, armore, oružja, perkove, questove, lokacije...dosta proširuju igru i obavezno si ih skini, super su ![]() Uskoro dolazi i Mothership Zeta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#651 | |
debeli oklopni pacov
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Hvala. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#652 | |
woot!!!
|
Citiraj:
Ako igras ispocetka onda ti odmah bude Operation: Anchorage dostupan, Pitt tek kad dodes do jednog mjesta koje je dosta udaljeno na mapi pa nije pametno riskirati ko mali lvl, Broken Steel kad zavrsis igru i Point Lookout slicno ko i Pitt. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#653 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
Zadnji patch ne donosi ništa osim par achievementsa za Live games i mogućnost čestih rušenja igre ![]() 1.5 provjereno radi sa svim addonima bez problema i iskreno nema razloga za prelaženje na zadnji patch. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
meni sa 1.6 radi bolje nego ikad... btw. broken steel je dosta težak, čak sam u jednom sejvu odlučio žrtvovat onog jeriha da mogu nastavit dalje, jer nas je gamad tefterila sa krovova... onaj insinerejtor je zver od gunčine ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
woot!!!
|
Igram Point Lookout i mogu reci da je totalno teski... Oni tribali su tezi od enclave ekipe, a imaju samo sjekire i sacmarice i jos rade vise dmga od enclava s tim sranjima... a ja sam lvl 30 i furam power armor i high tech oruzja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#656 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
njih treba tefterit sa rukavicom od deathclawa i čekičarit po tintarici pa nek onda eskivira, mamu mu... ![]() pojnt lukauc je prekratak , al dobar, tam sam našao najače oružje, lopatu za gnjoj, još mi je lika nabrijan za šoru sa "oruđima" , lopata skine dethkloa u 3-4 udarca, s dobrim perkovima imaš jedno 5 šuseva u turnu, a kak još imam onaj perk da kad nekog razrješim u vatsu odma se napuni AP do kraja, mogu se bez beda ušetat među 5 enklava i u jednom điru ih izlopatarit, evo prigodni video... hehe http://www.youtube.com/watch?v=SUAePuXJNjs Zadnje izmijenjeno od: Pizz. 15.07.2009. u 22:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Fallout3: The DC Chronicles
">
![]() |
#660 |
Guest