|
![]() |
#1112 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1113 |
Premium
|
neznam kolko ste aktivni u ovom threadu ali ako netko oce danas protiv zombija preko hamachija nek se javi... ne koristimo nikakve cheteve ili zanemarivanje ammoa... igramo normalno... i to je to... pa ako neko zeli ili nek me doda na xfire ( Doomach777 ) ili nek se javi u ovoj temi ![]() Hvala :=)) EDIT: aj j... , sry mod za double posting... :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1116 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Naravno, svi četvero se zbuksaju na katu kod Soda Machinea (za double tap) u dugačkom hodniku, jedan pazi lijevo na balkon (samo jedan prilaz) a trojica stoje 2 metra od njega u hodniku, ona desno vrata nikako ne otvarati. I samo rostiljaju niz hodnik na onu rupu u zidu i stepenice. To je za novu stazu U staroj stazi svi se zbuksaju u onu sobu gore di imaju za kupiti granate, jedan čuva i repaira prozor, a trojica stoje u ravnini sa vratima i samo po njima pletu.
![]() |
#1117 | |
Premium
|
Citiraj:
ako sam te dobro svatio.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1118 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1119 | |
|
Citiraj:
Da. Samo sto je problem (i to veliki) na kasnijim levelima što puno zombia uleti na brzinu u sobu i onda je veselo za ovoga sto repaira prozor, tako da se poslije 20og levela priblizi tome sto repaira prozor (one stube se ne smiju otvarati - tamo di neki glitchaju), i dakle na kasnijim levelima se malo približi njemu - taman točno do silaza niz stepenice, naravno stepenice - opet kažem, nisu otvorene. naravno, mora se imati i tim i igrati po dogovoru, ne da svi roštiljaju i onda sva trojica odjednom reload ![]() Kad se ide po oružje uvijek u paru i to... Na staroj mapi se iskreno ne sječam... nekih 22 levela Na novoj mapi (bez cheatova) pa i nekih 26 levela, sa tim nismo bili uvježbani kao tim, već sam ja kreirao igru, uletili mi rus, amer i još neki te opleli to, samo sto sam ja pola vremena vrištao po mapi da se vrate i da ne budu glupi ![]() Sad ima sigurno jedno 2-3 mjeseca da nisam zaigrao ni ZOmbie ni WaW
![]() |
![]() |
#1120 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Jesam, al sam ga probao zgasit, iskopčat iz struje, i opet. Al recimo u AA3 mi lijepo obližnji serveri daju 30ak pinga, dok mi cod5 iz nekog razloga nigdje neće ispod 50. I port forwardao sam za svaki slučaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1121 |
Premium
|
evo ovako, ako se ko zeli prikljucit na sobu u hamachiju ja cu ostavit podatke pa da navecer zaigramo ( sada moram kod bake ) ime : COD5 ZOMBIES 77 pass: 0000 verzija hamachija koju ja i ekipa koristimo je 1.0.1.5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1122 |
Premium
|
mi smo na staroj stigli do 25 a na novoj 19...i sada još tražimo pravu taktiku za novu. Naravno sve to bez cheatova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1123 | |
|
Citiraj:
BTW, renton, imaš original? Ako da, koji ti je nick ingame da te dodam ![]()
![]() |
![]() |
#1124 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1126 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1128 |
|
Nisam kempo ni u jednom trenutku, nemam marty ( ![]() Da, dobro, malo se i podrazumijeva, ako na serveru ima 15 ljudi sa matyrom, znači ima i 15 njubara, figures ![]() ![]()
![]() |
#1129 | |
Premium
|
Citiraj:
ma on nije mislio na marty nego na arty tj, artillery ![]() gle marty dobro dode nama koji se jos ucimo COD serijale igrat ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
|
![]() |
#1134 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Heh, igram COD 5 na VELIKOM ekranu (1920x1200), full detalji ma stvarno se vidi da su igru dizajnirali vrhunski profesionalci koji nikada nisu bili izvan kuce po mraku :-( Noc je presvijetla, cak i za vrijeme punog mjeseca kada nema oblacka na nebu nema sanse da se toliko detalja vidi. Da su samo na tom detalju poradili, igra bi u single playeru dobila jako na napetosti. Ostatak igre je stvarno na visini, tesko da ista vise mogu prigovoriti! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo ja tek odigrao par partija COD5ice, onako OK bolja mi je nego 2ica. Uglavnom zvukovi su malo sjebani, ali ima ok mapa i stvarno zna biti zabavno. BTW najviše mi se sviđaju psi nakon 7 ubojstava ![]() Što se tiče igre nije toliko fluidna kako zna COD4 biti, ali je ok za zaigrat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1140 | |
|
Citiraj:
A igram i ja na bližim serverima, ali praktički da nema Bolt Only FFA servera u europi, makar mi igra ne izlistava ništa sa poštenim pingom Potražit ću na game trackeru Inače igram i Bolt Only na europskim serverima ali TDM... nekako mi kod Bolta više odgovara FFA ![]() Što se tiće ovog drugog - original server misliš jel? ![]() Teško da sa vidio server sa 40-ak ljudi a da to nije neki bivši fast rank 4noob server na kojemu 30 igrača ima matyr ![]() Opčenito 35 igrača na serveru mi je neki maximum, i to samo ako je neki ozbiljan server ozbiljnog klana i po mogučnosti da ima admina na njemu. ![]() ![]() Igra uopće ne zaostaje za CODom 4
![]() |
![]() |
|
|