|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
koma, ja nevidim napredak sa vt3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Features: * New World Tour & Online Rankings - Take your career online and compete for the ultimate title of ‘Virtua Tennis Champion’ with the new PS3 and Xbox 360 online ranking system. Earn prize money from online tournaments and purchase over 800 shop items in the new Tennis Store. * New Players / Courts - Over 20 of the world’s top players, including eight new to Virtua Tennis and three legends. Take to the court in new arenas and the officially licensed Davis Cup providing the most realistic tennis competition to date. * New Player Creation System - Now have full control over facial, body, and clothing customization as well as the depth to populate the game world with 100’s of unknown opponents. * More Court Games - Compete in 12 minigames, 5 completely new, for either single or multiplayer action where players can upload their hi-scores onto the worldwide rankings in games such as Zoo Feeder and Pirate War. * Improved Gameplay - Courtside action is better than ever, with extensive updates to the famous arcade-style Virtua Tennis match engine as well as 3D crowds and a more realistic courtside experience. ovi iznad što su odigrali su ko naši političari,napisali a ništa nisu rekli,tako da moram pitat ponovo ili kupit igru a)ima li multiplayer da možemo online bacit igru?? b)ima li prvih 20 igrača na atp listi ili kolko već?? ljubo je 70 i neki pa sumljam da će bit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
online nemreš igrati, ima od naših samo ančić za sad, a ostali za otključati (sad ko je skriven iza upitnika,neznam)... fascinira me to prvih 20 igrača/igračica na ATP/WTA ljestvici npr. imaš ferrera a nemaš del potra itd...o gilesu čiliću da ne pričam... grafika? ko da igram VT3 isti qrac e da i zbriso sam igru, valjda sam previše očekivao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ma znam da je ljubo 70. ali nisu sigurno isli oni gledat atp ljestvicu od tjedna prije wimbledona i te igrace stavljali unutra... sigurno ce se naci i hewitt i haas i sl... nadam se i ljubo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
|
nadaj se i dalje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
ma neznam zakaj ste tak kritični, igra je baš ok, meni osobno bolja od VT3 iako ništ posebno... dugo nisam igral VT3 al čini mi se da je sve malo bolje (kolko je recimo svaki PES bolji od predhodnog).. na 1680x1050 sa svim naj detaljima izgleda bolje neg trojka a i igrivost mi se čini malo bolja.. i s ovim ostalim sitnim novostima mislim da je čisto ok... od igrača su federer, nadal, đoković, roddick, haas, nalbandijan, ferrer, murray, ančić... ne znam dal sam nekog zaboravil... mislim da se mogu otključati još neki igrači + edberg i henman ko treneri u karijeri.... nemojte biti preveć kritični... mislim da je igra bolja od VT3, ne puno ali taman da odigram karijeru tjedan-dva i pogotovo ak se igra u dvoje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Problem sa grafikom
Bok, imam problem oko grafike.. Imam Win Vistu, extreeme verzija.. Konfa mi je AMD Black edition(na 3.0), Radeon 4850 512 mb, 2Gb RAMa(2*1Gb Supertalent Cl4 800Mhz). I kada upalim igru sa default postavkama ili kada stavim na 1650*1080 (monitor 22'') widescreen IGRA MI TRZA. Trzne svako 5-6 sekundi.. i onda opet normalno igra, pa trzne i tako.. ima lo ko kakvu ideju sta da radim?! ![]() Hvala.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() |
#43 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
mislim da je virtua tennis 2009 najbolji do sada,bolji od top spina |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
ak je ovo najbolja igra tenisa na pc-u druge se neisplati ni isprobavat....mislim igra je ista kao i vt3 i da opet se nemoze lopta poslat u aut,mislim nemres ni blizu crte puknut sve lopte idu nekako preblizu sredine terena ma uzas,uninstal |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 30.07.2009. u 01:44. Razlog: mda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Registered User
|
kad smo kod ove igre ja je nabavio i sad igram onaj world tour i nekuzim nes jel moguce da igras samo 2 gema i gotovo da su ostali igraci tako losi da je to strasno jel to dok si amater ili cijelo vrijeme jer nigdje nisam skonto di se to moze promijenit pa nekuzim!!!
![]() |
#49 |
Registered User
|
![]() |
#50 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() ma skuzio sam to vec prije... ja sam cijelo vrijema tappao ![]() |