|
![]() |
#1831 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
ak ti se da pogledaj jer se radi o rabljenim napajanjima. ne kupujem novo. a navel sam sve koje za sad imam ponude. |
|
![]() |
![]() |
#1833 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
jok Gilbert, ne bi mu to preporučio nego ovo... ![]() to je ajmo reč jedno od ponajboljih napajanja ako ne i najbolje koje sam imao prilike isprobat http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=Njk2 http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=14034&servisID=1 http://www.jonnyguru.com/modules.php...Story&reid=101
#1834 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Ili još bolje da pričeka HX 850W ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1835 | ||
Banned
|
Citiraj:
yes videl sam. tam je u pitanju posta,a to ne prakticiram,druga stvar kad nađem nekog ko ti pa mi posalje prek firme, njima ipak vise vjerujem nek postarima. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#1838 |
Banned
|
ak rikne popravit će ga stari,ima servis pa nema beda,nek jel je stvarno najbolji izbor od ova 3 kaj imam u ponudi, najvise me muči broj railova kod njega, da znam da se radi o samo jednom pa je podjeljen na 4 onda opće nemam sto misliti,al ak su stvarno 4 onda ću rađe uzet vx550w ili taganče ![]() |
![]() |
![]() |
#1840 |
Banned
|
nemam ja straha s elektronikom,da imam nebi vrtel sad dvije ultre s 2 napajanja i to jedno fortron 400 pnf za matičnu a drugo samo za grafe sam spojil na neko uber shcrot od valjda 300w i jos sam odlemil sve žice van iz njegada ne smetaju i vire i spojil druge tak da imam 4 pci-e 6 pinska izlaza kaj sam izvadil od raznih uginulih shrot napajanja. |
![]() |
![]() |
#1841 |
Moderator
|
hmm da vidimo uzet Tagana od 432W, VX550 od 492W ili TT 850 od 744W na +12V yebo ga ja ako je meni vrtio dve HD4870x2 onda ti zbilja nemaš razloga za brigu sa dve GF8800Ultra ![]()
#1842 |
Banned
|
da je tak jednostavno onda nebi ni pital opće. ubiti pitao sam samo radi ovog Are Multiple 12-volt Rails Better Than A Single 12-volt Rail? "Here are the facts: A large, single 12-volt rail (without a 240VA limit) can transfer 100% of the 12-volt output from the PSU to the computer, while a multi-rail 12-volt design has distribution losses of up to 30% of the power supply’s rating. Those losses occur because power literally gets “trapped” on under-utilized rails. For example, if the 12-volt rail that powers the CPU is rated for 17 amps and the CPU only uses 7A, the remaining 10A is unusable, since it is isolated from the rest of the system." |
![]() |
![]() |
#1843 | |
Moderator
|
Jel ti zbilja ne čitaš što pišem ili koji qrac? sad impliciraš da dve HD4870x2 (četiri RV770 jezgre u CFX-u) vuku manje od dva G80 čipa pa te brinu ralovi ili kaj? Dalje Citiraj:
pa nema valjda 4 trafoa unutra jedan je +12V rail koji je podjeljen pitanje je samo ima li OCP ili nema, većina ih nema
![]() |
#1844 | |
Banned
|
Citiraj:
nisam ni rekao da ima 4 trafa kaj opće nista opet ne znači jer može jedan trafo biti s 4 izlaza.Al tu je on manje bitan. ovo boldano me muči jer nisam nigdje nasao ![]() ak si siguran da je samo jedan kod tog napajanja onda sve 5. nije da je to sad neke superbitno al me muče takve sitnice. |
|
![]() |
![]() |
#1845 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
#1846 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Taj CWT-ov PSH dizajn ima opciju 1x12V rail-a kao i 4x12V ... a jedina razlika je u zastiti pojedinacnih railova (18A x 12V = 216W sto niti jedna grafulja ne cupa, bilo da je single ili dual chip, odnosno masovni LN2 OC ili ne). Naravno ne mora se (nadam se) spominjati da taj rail nije zasticen OCP-om na 18A, vec na nesto vecoj vrijednosti (poznavajuci CWT, vjerojatno se radi o dodatnih 10-20% snage). Nadalje ova zastita se stavlja iskljucivo zbog zastite pojedinih instalacija (zica) od pregaranja (fizicki maksimum je 18A u peaku po zici debljine 18AWG, tj 0.75 mm2). Ovo se rjesava postavljenjem vise zica (dijeli se struja na njima) na isti konektor (6-pin PCI-E ih ima 3, a 8-pin 4). Dakle, da spojis 3x 8800 Ultra kartice (pod teskim OC-om), to napajanje se nece niti pribliziti OCP-u. Ukratko, nemas brige ... pici po najjacem napajanju (Tt). BTW taj isti CWT-ov dizajn u TX 850 daje 840W na +12V ![]()
#1847 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Koje napajanje do 800kn uzeti,ciljam na HX620,ipak je to cors,a ciljam na tisinu,ponajvise u idileu,load me ne zanima,kad ionako ne igram igre na mute ![]() Da li ima neko bolje/tise napajanje u tom cijenovnom rangu,iskreno nisam naso nist bolje,al da pitam ipak,prije neg kaj potrosim lovu ![]() |
![]() |
![]() |
#1848 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Nekima ni Cors nije tih.Meni moj je,tako da me to ne jebe.Ima li koje tiše,neznam jer mi nije prošlo kroz kandže,ali bi ti preporučio da se kod Corsa držiš Seasonica,oni su nešto tiši koliko sam čuo od CWT-a. Eventualno bi možda HX450 zadovoljio tvoje potrebe. |
![]() |
![]() |
#1849 |
Banned
|
Do 800kn ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1852 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ja sam imo tt-a thoughpower 700w. ima 14 cm vent koji je u idleu i full loadu na oc-anoj mojoj konfi bio APSOLUTNO nečujan. sad neznam kakve su ove novije verzije 750 w modularno il šta ja znam šta se nudi. Ja mislim da bi bilo koje slično napajanje s 14 cm ventom bilo dost tiho. |
![]() |
![]() |
#1853 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
A bit će mu nedvojbeno tih HX620 jer ga neće niti dopola opteretit.Naravno,ne možemo biti sigurni jer nije ispunio Moj komp ![]() |
![]() |
![]() |
#1854 |
Banned
|
Ma imo sam moj komp,al je forum poceo srat pa mi ga je maknuo,pas mater ![]() Za sad je Q9550,P35-T2R,Mushkin 2x2Gb,1TB,soon GTX200 ili Sli,ovisi o reklamaciji grafe,ocu li dobit povrat ili nekaj...Znaci ili jedna ili dvije GTX275,naravno ako mi to uspije,onda ce ici i i7,ali dosta o tome,pitanje koje psu,HX je siguran,pa pitam da li ima nekaj bolje,i nemojte mi rec da to moze i fortron vrtit,sve znam,i uzet cu ga dost jeftinije,tako da ne brinite,ne bacam lovu,samo da li ima bolje od tog,fala ![]() |
![]() |
![]() |
#1855 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
#1857 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1860 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Joj sto bi jedan HX 750/850 legao .... ![]() Najbolji Cors koji je izasao dosad ... a izlazit ce jos bolji (uskoro, cini mi se). I to na zlatnim DSR/PUK dizajnima ... uffff sto nas ceka ![]() Steta sto je uvjet necujnost ... mada ni Yate Loon na 4V nije glasan :mig:
|
|