|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A i hg je otišao u ocat. Nekidan nisam našao nijedan AMD X2 proc na njihovim stranicama što mi nije bilo normalno. Sad gledam, ima ih 3 (5600, 6000 i 7750) i sva 3 imaju istu cijenu ![]()
#34 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() minus rabat? sigurno ne daju rabat na proizvod po nabavnoj + pdv,to bi značilo da puše za postotak rabata ako sam te dobro razumio...bilo bi to bajno da je tako bio bi sad u vemilu ![]()
![]() |
#35 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Ma te njihove nove web stranice su koma... npr na jednom mjestu pise da imaju corsair 550W napajanje, a kad ides gledati pod izbornik napajanja tam toga nema. Stare stranice su im bile u totalnom rasulu, ali bar je pisalo da imaju sve i svasta pa si ono nazval i pital, a tu vise ni ne znas kaj da pitas :P |
![]() |
![]() |
#36 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
#37 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ukratko msan preuzima vemil u vemilu su svima spustili place na 2400kn od tuda mjesovita roba (msan) i los odnos prema kupcima (place).
#38 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Msan je pokupovao pola lanaca prodavaonica u HR (vemulj, ventex,...), a drugu polovicu opskrbljuju svojom robom (linx, hg,...). Miriše mi laganini monopol na IT tržištu.
#40 | ||
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
To se ne zove postcount - to se zove zamka za debile ![]() Usput,pametni,otkud ti to da se to odnosilo samo na tebe ![]() Imali ste 7 killing streak prije mog posta.Znači to je bilo grupno.A to što si se ti našao prozvan upotpunjuje dojam da i ti znaš da si upravo to radio ![]() M&D nostalgičar ![]() Citiraj:
![]() A i kad otiđeš u utrine,ono što se nekad bio IT shop,sada se svodi na onu kabinicu od pol kvadrata u kojoj je par matičnih i memorija u ormarićima.Još malo pa će to iskorijenit također.Kaos totalni. Koliko god mrzio Lynx očito sam primoran na njih zbog ponude i uvjeta plaćanja. ![]() Analizator PC igara Zadnje izmijenjeno od: žile. 30.06.2009. u 19:32. |
||
![]() |
![]() |
#42 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#43 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
odkud mi to , mozda od tu sta si ti pametni odmah poslije moga posta reagirao...pametni.. odlican nick, jelda, svi mu se dive... btw najdebilniji nick za koji sam cuo! |
|
![]() |
![]() |
#44 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#45 |
Premium