|
![]() |
#1 |
kenova
Datum registracije: Sep 2003
|
Kvalitetni 2.0 zvucnici
Vec ~6 godina imam Creative Labs Inspire T2900 (2.1) i shvatio sam da mi je vecinu vremena bass level na 10%, a upravo sam nabavio i nesto kvalitetniju karticu (staru Audiotrak Prodigy 192, ali razlika sa onboard zvuka se poprilicno osjeti). Ovi zvucnici su poznati po losoj (predubokoj) reprodukciji basa, a mene uglavnom zanima slusanje ambiental/chillout glazbe, jazzanova, itd. uglavnom jako lupanje basa me samo zivcira ![]() Sada kada je uvod zavrsen ukratko me zanima sto je od ovih 2.0 zvucnika sa nabave.net najkvalitetnije, jer sam na odlican-online-review foru popusio i ove prijasnje. Ima li tko iskustava iz prve ruke? Unaprijed hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Koliko si spreman potrošiti? Osobno imam Creative Gigaworks T40 već duže vrijeme i više sam nego zadovoljan, po meni vrijede svake kune. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
kenova
|
A koju vrstu glazbe slusas? Imas li neke zvucnike za usporedbu? 700kn mi je dosta... moraju bit stvarno vrhunski za taj novac. EDIT: Evo nesto sto mi se ne svidja: Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: borgy. 25.06.2009. u 17:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Slušam stvarno svašta, no ponajviše Dire Straitse i sl. glazbu. Ja sam se također dvoumio između T20 i T40, no ipak sam se odlučio za T40 jer se sada nalaze u puno većoj prostoriji, pa me bilo strah da neće biti dostatni za filmove. No da se razumijemo, to nije isti "bass effect" koji pružaju razni Logitech 2.1 i kompanija. Što se usporedbe tiče - meni je zvuk puno ljepši, kristalniji i ugodniji na T40 nego na Logitechovim Z-2300 (a mislim da je to vrh njihove 2.1 ponude). No ipak nisu dorasli Monitor Audio + Marantz kombinaciji iz sobe do ![]() Za kraj, ako ti je tih 200kn razlike puno - uzmi T20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Baci oko i na ovo, nije da ih preporučam (nisam ih čuo) ali možda je ono šta tražiš. ![]() Mišljenja korisnika ![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=111417 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kenova
|
Ako govorimo o SP-HF2000x, koliko vidim nema ih nigdje u Hrvatskoj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ЬГΛY.Z0ИЗ
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() |
#8 |
kenova
|
Koristio sam pretragu sa drugacijim imenom, nisam nasao ADM. Cini se da ga oni stvarno i imaju. Je li itko kojim cudom uzivo cuo i T20/T40 i SP-HF2000X? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Prije sadašnjeg hifia imao sam SP-HF2000X, koje sam jučer prodao prijatelju za 200 kn. On je dosad koristio neke jeftinije plastične logije. Evo šta mi je danas napisao u poruci - "bolji je zvuk pet puta"
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|