|
![]() |
#541 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
Poštovanje ja sam novi član na ovome forumu inače profi vozač ili kamionđija. Mene zanima gdje mogu kupiti ovu igricu čini mi se jako zanimljiva i htio bi ju imati pogotovo što se radi o mom zanimanju, pa vas molim za pomoć da mi kažete gdje ju mogu kupiti po kojoj cijeni ja sam iz zagreba inače komp mi nije jača strana pa neznam ništa skidati sa interneta ( valjda me bog stvorio samo za taj volan) zato bi kupio gotovu igricu instalirao i igrao. Molim vas da mi pomognete a ja vama mogu pomoči ako vas što zanima u realnom svijetu kamiona i prikolica, a vi mi pomozite gdje ću kupiti ovu igricu. eurotruck simulator. unaprijed hvala od vašeg novog kolege |
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Game Razbijach
|
izrada moda
Nov sam na ovome forumu. Ali o igrama znam dosta. Da se vratim temi. Imam u planu raditi mod za ETS. Riječ je o izradi mape koja bi sadržavala sve hrvatske gradove i ne samo gradove. Vec i neka mijesta gdje se nalaze neke firme koje bi imale neku vaznost u igrici. npr. suma malo udaljena od nekog mijesta koja nudi prodaju drva (klade) koje se prevozi kamionima. Dakle detaljna mapa hrvatske (sto je detaljnije moguce). Osim toga u planu je uz autocestu izrada i lokalnih cesta. Ja sam inace iz slavonije tocnije okolica Sl. Broda i ostali krajevi hrvatske su mi slabo poznati, neki cak i ne poznati. Zato bi mi dobro dosla pomoc od ljudi iz drugih krajeva hrvatske koji se kuze u ovo. I za kraj jedno pitanje u vezi tog moda. Dal da ga radim za ETS Gold Edition (mislim s inst. Gold Edition) ili samo obicni ETS? |
![]() |
![]() |
![]() |
#544 | ||||||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Game Razbijach
|
Gore sam citao da mape iz ETS - a ne rade u ETS Gold Edition (mislim mape koje su izradjene kao modovi) pa zato pitam. Da treba mi pomoc nekoga ko bi napravio neki dio i onda pridruziti ovome koji sam ja napravio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Nego jesi ti već radio ovakvo nešto za igre ili možad čak za ETS? |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Game Razbijach
|
Sto se modova tice radio sam za GTA Vice City, CoD 2 i za ETS ali to je bila samo proba da vidim kako izraditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Registered User
|
izgleda da za mene nema te igrice nije mi suđena, ljudi gdje ste vi kupili tu igricu i po kojoj cijeni |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Registered User
|
puno sam dućana obišao i nema je |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Registered User
|
da barem postoji kakav patch za euro truck simulator,da ima i hrvatska,bilo bi zakon |
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Registered User
|
Napokon i ja nabavio igricu htio bi kupiti volan za tu igricu koj volan mi preporučujete a da nije preskup i da je dobar |
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Moze mi neko poslati link di mogu raditi nove kamione i dali mogu imati prikolicu i kamion od saponie Osijek i dali mi mozete onda to objasniti kako se radi Unaprijed Hvala!!! http://www.euro-trucks.org/ets/ets_actros_pumizo1.jpg to kada bi se radilo tako nesto ali da bude od Saponie prikolicu i kamion ja imam sliku koju bi stavio na kamion al mi samo neko treba to pojasniti kako se radi Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 29.07.2009. u 23:43. Razlog: dupli post |
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Euro Truck Simulator (ETS) Modding - Tutorial/Vodič EDIT: ti si onaj dolje neki ivan koji je komentirao pa i dalje nezna editirati prikolicu/kamion ili..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Registered User
|
da ja sam ali ja i dalje neznam kako napraviti prikolicu i kamion |
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
de ste vozačiiiiiiiiiiiiiiii .... ![]() može li mi neko objasnit kako da napravim svoj šleper sa willi betz ciradom ??? i da li neko zna da li mogu da kupim neku firmu u igrici .... pozdrav i hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Registered User
|
Moze li mi samo ovo netko objasniti.Ja sam napravio prikolicu sa stranice svebee u phostohopu i kako da ja to stavim u ets da imam tu prikolicu?? Unaprijed Hvala!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Bok ja sam novi vozim za Pevec..Ja u igrici imam dosta modova i svi mi rade..Ali ja bih htio napraviti kamion npr na naj boljima mi se ne sviđa što jako puno jure a nemogu im drzati brzinu e a ja bi zato da na one lošije stavim sve sto imaju novi i da jos nesto nadogradim na njih tako da mogu uzivati dok odmaram u kamion i dok sam kod kuce!!! Da li mi netko moze poslati link di mogu raditi kamione?? http://img527.imageshack.us/i/ets00000t.png/ e ja bi da to ovako izgleda al bez rotacija Unaprijed Hvala!!! Zadnje izmijenjeno od: Marijanzagreb. 12.08.2009. u 13:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
prikolica
Citiraj:
i nista vise (dxtbitmap i ps ili paint)ja ti mogu napravit tu prikolicu ako hoces tije samo stavis u igru i igras |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#566 | |
Registered User
|
ets
Citiraj:
moze sto da ne zemirhasic@hotmail.com ja cu ti sve objasnit za prikolicu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
da li kad se stave modovi (za pevec, za konzum, za ovu kartu koja je nova napravljena) u igricu mora pokrenut nova igra ili se moze nastavit sa trenutnom koju igram? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Registered User
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|