|
![]() |
#211 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Baš sam danas čitao dotični review, i iznenadio sam se kako je kartica hladna. Čini se da je hlađenje fino rješeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
je li mi netko moze reci koja je razlika u ovim grafama: http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=6902 http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=6941 i http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=6884
![]() |
#213 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Cijena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Ti si krivo nes vidio koliko ja vidim ova XfX-ova ima u bundleu igru i ujedno je skoro soma jeftinija od asusa, tak da se isplati uzeti ovu sa igrom ![]() Ma taj asus je govno, no ovakvu se kartusu isplati uzimat, siguran si bar 2-3 generacije kartusa ![]() Edit: Pimpinjon ti mora da se salis ![]() I krivo si zakljucio, kada napadas ovako nesto iz gornjeg doma, onda trazis najskuplje jer sigurno nece prezivjeti vijek garancije (uz uvijet da bas bude od asusa ![]() Kupac: dobar dan neradi kartica Mutikasa: zao nam je gospodine takvih kartica vise nema, za taj iznos koji ste platili bi ste li uzeli u zamjenu noviju karticu serije 300 ![]() Kupac: dogovoreno, hvala i lijep pozdrav...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 24.06.2009. u 12:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ma skužio sam ja da ova ima igru a da je skuplja par kuna. Sam sam općenito htio reć da je tak svejedno koja je naljepnica naljepljena i da traži što jeftiniju, odnosno da ne kupuje asusovu ili neke slične koje su bez nekog većeg razloga veće cijene od nekih drugih (druga stvar je ako je razlog veća garancija). |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
[quote=Gjurovski;1368991] I krivo si zakljucio, kada napadas ovako nesto iz gornjeg doma, onda trazis najskuplje jer sigurno nece prezivjeti vijek garancije (uz uvijet da bas bude od asusa ![]() evo vidia san sad ovaj tvoj edit. onda je logicki da sto je jeftinija da ce krace radit. i kada se donese na servis i ako je nemaju vise u prodaji onda se malo nadoplati i uzme novija serija ako ima ![]() EDIT: evo rekli su mi da imaju sve po 2 godine
![]() |
#220 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Ne, krivo, Asusova ce krace radit ![]() No dosta spama, valjda su se i oni opametili pa poceli bar sudeci po ovome (dual GPU na Single PCB-u) pa pod full opterecenjem neprelazi 80c.... hvale vrijedno bome... A jos pogotovo 240 stream processora x2, jos da ta malo CUDA zazivi pa da se moze to jos kako iskoristiti...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 24.06.2009. u 13:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
evo ja naručio asus 295.. sutra mi ja se nadam dolazi, pa cemo vidjet...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
od LemilicE
|
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
od LemilicE
|
zato što imam napajanje iz sig-a koje je mislim iz 2002 godine..., fale mi connectori.. imam 4 harda.. 2*320 u Raid0 i 2*1Tb u Raid 0, 8GB RAMa, Q6600 OCan, Xfi Platinum, 5,6 ventilatora i td... mislim da mi je sigurnije da uzmem novi PSU i bit miran za sljedećih 7 godina...
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
kak to da si išo davat pare za Asus pa ima ih po nižim ciframa recimo ovo http://www.magazinrs.hr//artikl.asp?code=XFXGX295NHHFF
![]() |
#235 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Bundle zasigurno,što daju? Kožni etui,video softver,koju igru? Po ovome baš i ne.. http://www.guru3d.com/article/asus-g...iew-engtx295/4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
od LemilicE
|
Ja sam ti stara škola Asusa i njegovih matičnih ploča ... i starih dobrih pouzdanih grafa.. imao sam PoV 8800GTX i rikla nakon 2 god... ma nek se hebe...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! Zadnje izmijenjeno od: LorD ClockaN. 08.07.2009. u 15:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() a grafe su sve iste / referentne i razlika je samo u pakiranju i eventualno u garanciji koju priznaju naši trgovci
![]() |
![]() |
#238 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ma OK, ali asus je stekao reputaciju, i sta sad, tko ima za platit 3500 za grafu, ima i jos pokoju stoticu za brand koji mu se svidi, i pokazao mu se favoritom kroz godine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() IMO,malo jadno.Sjećaš se da je bilo modela sa CoH,Soldier of Fortune ranije,sa Geforce serijama,pa više kablova,4-8 cd-a,i to ne samo ASUS liveupdateova od 20mb koje sprže na CD ![]() ![]() Kako se to sve samo srozalo,dobro - reći ćemo,ne kupiš najjači model na tržištu da bi dobio bundle od 20 ili 50$,ali čovjeka stvarno veseli i znači mu. Bar psihološki faktor,da je dobio neki qrc više od gole kartice. Jednu igru,jednu,3dmark,bar to. Dobar je ovaj guru3d revw,trebao bi ga pročitati kupac 295tke,ima svega. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
od LemilicE
|
ne par stotina vise, nego tocno 3500 +1500 za hx1000 i to na firmu kao uvijek he he... za bundle me i tako nikada nije bilo niti malo bqiga...
![]() |
![]() |
![]() |
|
|