|
![]() |
#1 |
Never Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
LG KE970 Shine i Bluetooth-problem!
Nadam se da nisam pogriješila podforum, jer nisam sigurna u čemu je problem : mobitelu ili PC . Radi se o prijenosu fileova sa LG na PC i obrnuto. Instaliram bluetooth device (stik) u PS (OS je XP) i to je sve ok, pronađe device LG u kojem je bluetooth predhodno aktiviran. Zelim poslati file na mob ali tada imam poruku da device not found. A ako u mob trazim device ne pronađe ga u PC. Zatim sam instalirala BlueSender i ista stvar, pronađe LG, a LG ne pronađe PC i poruka u BlueSenderu je conection failed. E sad, da li i sta krivo radim ? Mob je nov..ne vjerujem da je kvar u njemu! (Kabl za prijenos podataka ne postoji, znaci za ovaj mob je predviđen prijenos preko bluetooth!) Zahvaljujem unaprijed na pomoći! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Kakav je format file koji se salje ? Cesto mi dodje Shine pod ruku , jer ga ima jedna poznata osoba , pa cesto skidam slike i filmice , i ubacujem muziku , sve preko bt-a sa lapa i nikad problema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Never Registered User
|
Pokusala sam poslati .jpg. Ali mislim da trebam napomenuti jos jednom da mob kad trazi devices u svom dometu ne nalazi nista, tj. ne nalazi PC, ali pronađe drugi mob. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() Imas dva najjednostavnija lakmusa za naci gresku - probaj BT to BT vezu tvog mobitela i nekog drugog (kojem pouzdano radi BT) pa onda s tim istim mobitelom kojem pouzdano radi BT probaj ostvariti konekciju s racunalom. Kada i ako zapne na nekoj od tih relacija, biti ces blize detekciji problema.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Never Registered User
|
Citiraj:
![]() Pokusala poslati sliku od oko 300 kb pa 25 kb na mob ,i nasao ga i sve ok, ali onda imam ovo: ![]() isto i sa pass key i bez. PC sam ranije postavila kao ovlašten uređaj u mobitelu. Prvi put koristim bluetooth na ovaj način (PC), razumite! ![]() Edit: U drugom pokusaju wizard pronade mob i salje, i ne pošalje. Tu ima jedna sitnica koja je mozda bitna: ime mog moba je naziv moba sa nadimkom, a kad ga pc nađe na wizardu ima jos jedno extra slovo na kraju. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|