Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 19.06.2009., 20:00   #241
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Nemoj tako, meni su se nekad davno lupali banovi po defaultu
Ti si ih i zaslužio
No, ima soka u onom što je SU rekao, pa eto - kako odluči većina. Malo demokracije i ovdje
tor je offline  
Staro 19.06.2009., 20:02   #242
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
I onda neka neko kaže kako Makovnjače nisu povlaštene

edit: upravo sam skovao novi izraz - tri put hura za mene (all rights reserved)
Staro 19.06.2009., 20:24   #243
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Ti si ih i zaslužio
No, ima soka u onom što je SU rekao, pa eto - kako odluči većina. Malo demokracije i ovdje
Ako ćemo po demokratiji ja sam za to da ju se odbanira. Očito joj je jako stalo kad je radila dupli account pa nek joj bude druga šansa
Staro 19.06.2009., 20:28   #244
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Vrati je. Postalo je nezanimljivo otkad je nema tj. prepucavanja bubbe i nje i sve više se ide u spamaru. Naravno, uz uvjet da pripazi na rječnik. Dama (meni su po defaultu sve žene dame) ne bi trebalo koristiti kočijaški rječnik.
Staro 19.06.2009., 20:32   #245
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Vrati je. Postalo je nezanimljivo otkad je nema tj. prepucavanja bubbe i nje i sve više se ide u spamaru. Naravno, uz uvjet da pripazi na rječnik. Dama (meni su po defaultu sve žene dame) ne bi trebalo koristiti kočijaški rječnik.
A ako su kočijašice?

Imaš pravo fali rasprave, tj nestalo je elana odkada nema Katy
Baja 001 je offline  
Staro 19.06.2009., 21:22   #246
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
hebo nasu kety, ak je demokracija u pitanju -onda ocem M&D nazad...
Kaj kazes Tor?Bili bumo dobri
tech je offline  
Staro 19.06.2009., 22:03   #247
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
sisa, da oprostite na izrazu prca iggya
kad tak kažeš onda ispadne ružno, ali da sam se našalio - jesam

iggy nhf, kao znak dobre volje poslat ću ti lenovo miš
syss je offline  
Staro 19.06.2009., 22:12   #248
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Ti si ih i zaslužio
Je bas, napisem d'drimu da mu glava sluzi za frizuru i da se igrao oko tobogana dok sam ja spaljivao hardver i ti meni spakujes automacki ban od mjesec dana
Dizel je offline  
Staro 19.06.2009., 22:20   #249
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
što nije pravedno jer bi zapravo on trebo dobit ban zbog činjeničnog stanja koje si ti iznio
syss je offline  
Staro 19.06.2009., 22:22   #250
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Je bas, napisem d'drimu da mu glava sluzi za frizuru i da se igrao oko tobogana dok sam ja spaljivao hardver i ti meni spakujes automacki ban od mjesec dana
Iako nije mjesto za ovakvu raspravu...

Citiraj:
Autor Izvod iz pravila
Vrijeđanje i omalovažavanje sugovornika na osobnoj ili bilo kojoj drugoj razini, poticanje govora mržnje i bilo kojeg oblika diskriminacije (spolne, rasne, vjerske i druge). Iznošenje neistinitih tvrdnji koje mogu štetiti časti ili ugledu je kažnjivo djelo klevete (vidi čl. 200 Kaznenog zakona RH).
...nisi ni prvi ni zadnji koji je dobio adekvatnu nagradu za slatkorječive postove...
Razer je offline  
Staro 19.06.2009., 22:28   #251
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
što nije pravedno jer bi zapravo on trebo dobit ban zbog činjeničnog stanja koje si ti iznio
Upravo tako

Inace, eno brašnasti na trznici dijeli Mekove sakom i kapom za cca 50 ojra pa navalite i krenite svi u vrli dizajnersko/sofisticirani svijet

Rafting vam je zagarantiran u brzom roku

Citiraj:
Autor Razer Pregled postova
.nisi ni prvi ni zadnji koji je dobio adekvatnu nagradu za slatkorječive postove...
Ne znam sto je u mojoj tvrdnji bilo neistinito
Dizel je offline  
Staro 19.06.2009., 23:29   #252
Vrga
Lalalallalaaaaaa

Vrga's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Dobro sada mi eci, idem samo na mali broj stranica koje su mi za svježe vjesti, idem na 2 foruma, i to je to uglavnom. Što se tiče AVa probao sam bez njega katastroaf

Kako ću se zaštitit od virusa sa sticka, kako od možebitnih MSN fileova, možda neka stvar s CDa???

Nije virus add, da iskoči pa ga možeš zatvorit

Čisto informativno koja je vaša taktika (moja je Kaspersky).
Router/Firewall komp (gore IPcop ili smoothwall distra), na SVAKOM kompu Comodo firewall, osim od naravno, famoznog debila od kompa od starog (stari hp lap koji su mu dali za poso da može vpn-at u firmu).

Trenutno sam bez routera jer su mi krknili svi hardovi viška XD
(ak neko ima neki stari PATA hard viška, bilokojeg kapaciteta, koji radi, plačam pivu u tolkiensu ak mi ga da, i bacam intelov poster još u igru )

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Vrati je nazad, promet je opao, nema Bubbe, Vraga, i ekipe
Ni me bilo jer sam uspio prolit kavu po kompu... cijeli dan sam s alkoholom i onom elastičnom krpicom za očale čistio četvorni centimetar po centimetar matične i grafe -.-

Neka, neka, drveno kučište će skoro bit gotovo...
Vrga je offline  
Staro 21.06.2009., 10:19   #253
Katarina
Registered User

Datum registracije: Jun 2009
Dobar dan svima....

@Tor
Vjeruj mi shvatila sam da je ovdje raspravljanje na bilo koju temu uzaludno... jedni vuku na jednu, drugi na drugu stranu... i na kraju se samo svi iznerviramo...

Što se tiče baniranja nepristojnih, možda se čak i slažem s tim, ali zašto ne bit konzistentan u tome... mislim, počastila sam Bubbu s puno ružnih riječi tek kad me totalno iznervirala njegova isključivost i napuhanost...
I sad, Tor, ako Bubba mene ili nekog drugog nazove "idiotkinjom maloumnom" i ko zna kako još, hoćeš i njega banat?... ili se ne osudiš tako nepogrešivog i uvaženog člana maknut s foruma na neko vrijeme... naravno vrijedi i za sve ostale...

i na kraju... nije mi više nimalo stalo.... katarina_2 je bio samo test za sustav...
Katarina je offline  
Staro 21.06.2009., 10:43   #254
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Katarina Pregled postova
i na kraju... nije mi više nimalo stalo....
http://www.imagesforme.com/out.php/i..._iKatarina.png

Расцветали яблони и груши,
Поплыли туманы над рекой.
Выходила на берег Катюша,
думая о все дерьмо она сделала...

Citiraj:
Autor zwer Pregled postova
Daleko od toga da je Bubba nice guy, zapravo je najcesce ser*nja, ali ona vrsta ser*nje koja je u pravu (no hard feelings Bubba, shvati to kao polu-kompliment).
Kuronja. Kuronja, ne seronja.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.

Zadnje izmijenjeno od: Bubba. 21.06.2009. u 20:57.
Bubba je offline  
Staro 21.06.2009., 12:06   #255
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Vjeruj mi shvatila sam da je ovdje raspravljanje na bilo koju temu uzaludno... jedni vuku na jednu, drugi na drugu stranu... i na kraju se samo svi iznerviramo...
Tako to najcesce bude kad tvrdoglav sugovornik (ti u ovom slucaju) naidje na Chuck Norrisa svih rasprava (Bubbu) i baca teske rijeci bez ijednog dokaza.

Kad se vec razbacujes znanjem, onda barem budi spremna poduprijeti ga sa dokazima, ili progutat ponos pa priznat kad si u krivu

Citiraj:
Što se tiče baniranja nepristojnih, možda se čak i slažem s tim, ali zašto ne bit konzistentan u tome... mislim, počastila sam Bubbu s puno ružnih riječi tek kad me totalno iznervirala njegova isključivost i napuhanost...
I sad, Tor, ako Bubba mene ili nekog drugog nazove "idiotkinjom maloumnom" i ko zna kako još, hoćeš i njega banat?... ili se ne osudiš tako nepogrešivog i uvaženog člana maknut s foruma na neko vrijeme... naravno vrijedi i za sve ostale...
Daleko od toga da je Bubba nice guy, zapravo je najcesce ser*nja, ali ona vrsta ser*nje koja je u pravu (no hard feelings Bubba, shvati to kao polu-kompliment). To sto se tebi to ne svidja i ne vidis nacina da se iskopas iz svojih izjava, to je vec drugi par rukava.

Citiraj:
i na kraju... nije mi više nimalo stalo.... katarina_2 je bio samo test za sustav...
Na kraju si ispala lame. IMO.
Staro 21.06.2009., 12:39   #256
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Pusti to da jedni vuku na jednu a dugi na drugu stranu. Bubba, i još neki ovdje, poduprli su svoje tvrdnje s argumentima, ti nisi. Pročitaj topic od početka, nema toliko puno za čitati, pa probaj barem neke od tvrdnji koje si iznijela potkrijepiti nekim (polu)argumentima.
Staro 21.06.2009., 13:40   #257
Terminator02
Premium
Moj komp

Terminator02's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Katarina je u željela izraziti dobar stav, ali se malo diskreditirala sa onim izjavama o Radmanu i Điksiću.
Ma fućkaš te Supermicro matične, nešto jeftiniji DDR3 i slaganje konfiguracija.
Za složiti dvoprocesorski Xeon treba znanja i gubitka vremena.
Trenutačna novčana ušteda je moguća, također ne tvrdim da te Supermicro matične i kučišta koja je Buby spomenia nisu možda dosta kvalitetnija od Appleovih.
Međutim Apple Mac Pro je gotovo rješenje i o problemima konfiguriranja glavu je razbijao sam Apple.
Tako da kupovinom Maca Pro dovoljno ga je izvaditi iz kutije, instalirati npr. Final Cut Studio i odmah se može prionuti na rad.
Što se designa tiče IMHO mac Pro je pregrd i ne djeluje baš nešto "profi" na pogled, a da se izbjegne fancy izgled i preplaćanje monitor se izabere kakav dobar IPS Dell ili HP, miš se zamjeni kakvim boljim Logitechom i vozi miško!
Dalje, ako se bolje pogleda design samog Maca Pro ne možemo se oteti dojmu da je puno "amaterskije" napravljen od Dellovih i HPovih radnih stanica(a i cijena je izgleda nešto manja)
Međutim, nekako sam mišljenja da je baš Mac taj koji je idealna izbor za neke usko specijalizirane poslove tipa video obrada.
Terminator02 je offline  
Staro 21.06.2009., 14:44   #258
Katarina
Registered User

Citiraj:
Tako to najcesce bude kad tvrdoglav sugovornik (ti u ovom slucaju) naidje na Chuck Norrisa svih rasprava (Bubbu) i baca teske rijeci bez ijednog dokaza.
Sorry, ali provincijalni karakteri poput Chuck Norrisa su ipak malo "a passe"... njihova nepobjedivost u filmovima je presmiješna.... zato ako svojem meceni želiš dati komparativni kompliment probaj s finijim izborom... možda koji nobelovac... znaš već...

a vi meni prigovarate da vrijeđam Bubbicu... hmmm
Katarina je offline  
Staro 21.06.2009., 14:50   #259
Katarina
Registered User

@Terminator02
Citiraj:
ako se bolje pogleda design samog Maca Pro ne možemo se oteti dojmu da je puno "amaterskije" napravljen od Dellovih i HPovih radnih stanica(a i cijena je izgleda nešto manja)
Da tu si u pravu... isto tako jedan Lexus izgleda puno "amaterskije" napravljen od Opel Astre... koja je uz to i puno jeftinija... o Bentley-u da i ne govorim... smeće britansko...
Katarina je offline  
Staro 21.06.2009., 14:59   #260
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Sorry, ali provincijalni karakteri poput Chuck Norrisa su ipak malo "a passe"... njihova nepobjedivost u filmovima je presmiješna.... zato ako svojem meceni želiš dati komparativni kompliment probaj s finijim izborom... možda koji nobelovac... znaš već... a vi meni prigovarate da vrijeđam Bubbicu... hmmm
function Sarcasm()

{

}

(hint: imas nos za shvatit poantu postova)
Staro 21.06.2009., 15:04   #261
Nybelung
Guest

Citiraj:
isto tako jedan Lexus izgleda puno "amaterskije" napravljen od Opel Astre... koja je uz to i puno jeftinija... o Bentley-u da i ne govorim... smeće britansko...
Molim?

Ma daj, kažeš da je Lexus amater naspram Opela?
Uz to, samo spominjanje Bentleya i Opel Astre u istoj rečenici je presmiješno!

Dijete drago, nemoj spominjati automobile u temi o računalima, pogotovo ako pojma nemaš o automobilima..

Staro 21.06.2009., 15:20   #262
Pak
Premium
Moj komp

Pak's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Nisi shvatio sarkazam ...
Pak je offline  
Staro 21.06.2009., 15:34   #263
pimpinjon
Premium
Moj komp

pimpinjon's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
svejedno, stvara paralelu sa svijetom automobila da je apple=lexus, bentley, a dell, hp=opel astra. to je jedna vrlo odvažna usporedba, s obzirom da se i dalje ne vide nikakvi argumenti s njene strane. nakon katarininog povratka opet sve ide po starom. ne kužim zašt jednostavno ne može stat prepucavanje oko toga čiji je veći, i jednostavno nastavit raspravu normalno raspravljajući o meku kod nas i u svijetu, kako i glasi naslov teme.
pimpinjon je offline  
Staro 21.06.2009., 15:34   #264
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor Pak Pregled postova
Nisi shvatio sarkazam ...
Hmm..

Lexus i Bentley su statusni simboli, njih će kupiti čovjek (tvrtka) koji želi dobro izgledati i koji se želi malo istaknuti.. Znači, ako je ono bio sarkazam, Katarina hoće reći da je i Apple samo za slikanje s njime i kur**** pred susjedima?

Staro 21.06.2009., 15:46   #265
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Poceli ste mlatiti praznu slamu, as usual.
Dizel je offline  
Staro 21.06.2009., 15:48   #266
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
iggy nhf, kao znak dobre volje poslat ću ti lenovo miš
Bas ces me usreciti.

Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Hmm..

Lexus i Bentley su statusni simboli, njih će kupiti čovjek (tvrtka) koji želi dobro izgledati i koji se želi malo istaknuti.. Znači, ako je ono bio sarkazam, Katarina hoće reći da je i Apple samo za slikanje s njime i kur**** pred susjedima?
Ako cemo po takvoj opremi gledati tko je faca, gadno smo zabrazdili.
Staro 21.06.2009., 15:52   #267
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Ako cemo po takvoj opremi gledati tko je faca, gadno smo zabrazdili.
Pa i nismo daleko od prosjeka PCE foruma, ovdje 90% usera kupuje komponente samo da "ima najjace u vascelom univerzumu" O koristenju svih resursa racunala, nekom drugom zgodom.
Dizel je offline  
Staro 21.06.2009., 16:01   #268
herion
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Ko kaže da Mac izgleda amaterski?

By Swarovski

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 21.06.2009. u 16:59. Razlog: prevelika slika :-)
herion je offline  
Staro 21.06.2009., 16:03   #269
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Citiraj:
Pa i nismo daleko od prosjeka PCE foruma, ovdje 90% usera kupuje komponente samo da "ima najjace u vascelom univerzumu" O koristenju svih resursa racunala, nekom drugom zgodom.
A i to je relativno, prakticki se radi o djecjim prepucavanjima. Ovdje se ipak govori o nesto ozbiljnijim stvarima. Naglasak na nesto.
Staro 21.06.2009., 16:04   #270
pimpinjon
Premium
Moj komp

pimpinjon's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor herion Pregled postova
Ko kaže da Mac izgleda amaterski?

By Swarovski

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 21.06.2009. u 16:32. Razlog: prevelika slika :-)
pimpinjon je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na