|
![]() |
#241 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
#242 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
I onda neka neko kaže kako Makovnjače nisu povlaštene ![]() edit: upravo sam skovao novi izraz - tri put hura za mene (all rights reserved) ![]()
#243 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
#244 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vrati je. Postalo je nezanimljivo otkad je nema tj. prepucavanja bubbe i nje i sve više se ide u spamaru. Naravno, uz uvjet da pripazi na rječnik. Dama (meni su po defaultu sve žene dame) ne bi trebalo koristiti kočijaški rječnik.
#245 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Imaš pravo fali rasprave, tj nestalo je elana odkada nema Katy ![]() |
|
![]() |
![]() |
#248 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
#250 | ||
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#251 | ||
3.14zda ®
|
Citiraj:
![]() Inace, eno brašnasti na trznici dijeli Mekove sakom i kapom za cca 50 ojra pa navalite i krenite svi u vrli dizajnersko/sofisticirani svijet ![]() Rafting vam je zagarantiran u brzom roku ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#252 | |
Lalalallalaaaaaa
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Trenutno sam bez routera jer su mi krknili svi hardovi viška XD (ak neko ima neki stari PATA hard viška, bilokojeg kapaciteta, koji radi, plačam pivu u tolkiensu ak mi ga da, i bacam intelov poster još u igru ![]() Ni me bilo jer sam uspio prolit kavu po kompu... cijeli dan sam s alkoholom i onom elastičnom krpicom za očale čistio četvorni centimetar po centimetar matične i grafe -.- Neka, neka, drveno kučište će skoro bit gotovo... |
|
![]() |
![]() |
#253 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
Dobar dan svima.... @Tor Vjeruj mi shvatila sam da je ovdje raspravljanje na bilo koju temu uzaludno... jedni vuku na jednu, drugi na drugu stranu... i na kraju se samo svi iznerviramo... Što se tiče baniranja nepristojnih, možda se čak i slažem s tim, ali zašto ne bit konzistentan u tome... mislim, počastila sam Bubbu s puno ružnih riječi tek kad me totalno iznervirala njegova isključivost i napuhanost... I sad, Tor, ako Bubba mene ili nekog drugog nazove "idiotkinjom maloumnom" i ko zna kako još, hoćeš i njega banat?... ili se ne osudiš tako nepogrešivog i uvaženog člana maknut s foruma na neko vrijeme... naravno vrijedi i za sve ostale... i na kraju... nije mi više nimalo stalo.... katarina_2 je bio samo test za sustav... |
![]() |
![]() |
#254 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
http://www.imagesforme.com/out.php/i..._iKatarina.png Расцветали яблони и груши, Поплыли туманы над рекой. Выходила на берег Катюша,
Programer Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest. Zadnje izmijenjeno od: Bubba. 21.06.2009. u 20:57. |
![]() |
![]() |
#255 | |||
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() Kad se vec razbacujes znanjem, onda barem budi spremna poduprijeti ga sa dokazima, ili progutat ponos pa priznat kad si u krivu ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
#256 |
Premium
|
Pusti to da jedni vuku na jednu a dugi na drugu stranu. Bubba, i još neki ovdje, poduprli su svoje tvrdnje s argumentima, ti nisi. Pročitaj topic od početka, nema toliko puno za čitati, pa probaj barem neke od tvrdnji koje si iznijela potkrijepiti nekim (polu)argumentima.
#257 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Katarina je u željela izraziti dobar stav, ali se malo diskreditirala sa onim izjavama o Radmanu i Điksiću. Ma fućkaš te Supermicro matične, nešto jeftiniji DDR3 i slaganje konfiguracija. Za složiti dvoprocesorski Xeon treba znanja i gubitka vremena. Trenutačna novčana ušteda je moguća, također ne tvrdim da te Supermicro matične i kučišta koja je Buby spomenia nisu možda dosta kvalitetnija od Appleovih. Međutim Apple Mac Pro je gotovo rješenje i o problemima konfiguriranja glavu je razbijao sam Apple. Tako da kupovinom Maca Pro dovoljno ga je izvaditi iz kutije, instalirati npr. Final Cut Studio i odmah se može prionuti na rad. Što se designa tiče IMHO mac Pro je pregrd i ne djeluje baš nešto "profi" na pogled, a da se izbjegne fancy izgled i preplaćanje monitor se izabere kakav dobar IPS Dell ili HP, miš se zamjeni kakvim boljim Logitechom i vozi miško! ![]() Dalje, ako se bolje pogleda design samog Maca Pro ne možemo se oteti dojmu da je puno "amaterskije" napravljen od Dellovih i HPovih radnih stanica(a i cijena je izgleda nešto manja) Međutim, nekako sam mišljenja da je baš Mac taj koji je idealna izbor za neke usko specijalizirane poslove tipa video obrada. |
![]() |
![]() |
#258 | |
Registered User
|
Citiraj:
a vi meni prigovarate da vrijeđam Bubbicu... hmmm |
|
![]() |
![]() |
#259 | |
Registered User
|
@Terminator02 Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#260 | |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
{ ![]() } (hint: imas nos za shvatit poantu postova)
![]() |
#261 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Ma daj, kažeš da je Lexus amater naspram Opela? ![]() Uz to, samo spominjanje Bentleya i Opel Astre u istoj rečenici je presmiješno! Dijete drago, nemoj spominjati automobile u temi o računalima, pogotovo ako pojma nemaš o automobilima.. ![]() |
|
![]() |
#263 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
svejedno, stvara paralelu sa svijetom automobila da je apple=lexus, bentley, a dell, hp=opel astra. to je jedna vrlo odvažna usporedba, s obzirom da se i dalje ne vide nikakvi argumenti s njene strane. nakon katarininog povratka opet sve ide po starom. ne kužim zašt jednostavno ne može stat prepucavanje oko toga čiji je veći, i jednostavno nastavit raspravu normalno raspravljajući o meku kod nas i u svijetu, kako i glasi naslov teme. ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Guest
|
|
![]() |
#266 | |
Premium
|
Bas ces me usreciti. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#267 |
3.14zda ®
|
|
![]() |
![]() |
#268 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ko kaže da Mac izgleda amaterski? By Swarovski Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 21.06.2009. u 16:59. Razlog: prevelika slika :-) |
![]() |
![]() |
#269 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|