|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Preporuka za planer/rokovnik
Kako naslov govori trebao bi preporuku za neki ok planer. Ono ne treba mi nesti uber napredno, ono da imam unos po danima, plus neke zabiljeseke, ali da je jednostavnoi pregledno.. hvala i pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Nitko nista? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
N.K.D.Z.
Datum registracije: May 2007
|
Google calendar ![]()
![]() |
#6 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
evo pogledaj si ovdje,možda nađeš nešto što ti odgovara http://hr.download.hr/podkategorija-...kalendari.html
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Ima tu dosta programa, budem malo to bolje istrazio, probao sam par, nisu mi se svidjeli, pa ako netko nesto koristi, neka predlozi..prednost imaju preglednost i jednostavnost.. hvala, pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
I ja ti preporucam Google calendar... nakon kaj sam isprobao dosta softvera zakljucio sam da mi je GC najbolje rjesenje. Em ima podsjetnik preko SMS-a, em se fino Synca sa iPhone-om, em na koji god komp s netom sjednem mogu do calendara ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Imas pravo, GC je bas ok, jednostavan aopet ima svesto mu mozes od svukud pristupit. Samo nisam naso ono zapodsjetnik preko sms-a? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
N.K.D.Z.
|
odi settings (gore desno) pa mobile setup i tamo imaš add reminder il tak neš. Tu si namjesti kolko prije obveze želiš primiti poruku. ![]() Otkad ga koristim nemam glavobolju u rukama. ![]()
![]() |
#12 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
OMG ja nisam znao za ovo sa mobitelom i Google-om. Stvar je predobra. Zanima me samo tko to sponzorira? Jel Google ima ugovor sa hrvatskim mobilnim providerima ili? Pretpostavljam da je sve besplatno?
![]() |
#13 |
N.K.D.Z.
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|