|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Program za razvrstavanje glazbe
Imam jedan folder u kojima se nalazi priblizno 2 GB razne glazbe. Tu se nalazi mnogo pjesama razlicitih izvodjaca i zanrova. Molio bih nekoga, tko zna, da mi preporuci neki program koji ce sam razvrstati tu glazbu prema izvodjacima. Napr. da za pjesme Zdravka Colica napravi poseban folder i strpa sve njegove pjesme u taj folder, a tako i za sve ostale. Molim pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
aka Mithrandir
Datum registracije: Nov 2003
|
Toplo preporucam MusicBrainz Picard...ne znam sad kakvo je stanje s Zdravkom Colicem u njihovoj bazi..ali isprobaj definitivno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako su imena kako treba napravljena, lijepo upiši tagove pomoću Tag&Renamea i on će ti iz tagova napraviti foldere i sve pjesme pobacati unutra.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
aka Mithrandir
|
Samo da kazem, imas i pluginove za njega, ja osobno koristim za automatski download cover arta, i za odredivanje zanra po last.fmu. Takodjer imam slozeno automatsko preimenovanje pjesama i stvaranje direktorija. Musicbrainz mi je stvarno ustedio hrpe i hrpe vremena. Ne znam zasto nije malo poznatiji, nisam na njega nikad naletio ni u jednom casopisu, niti u recenzijama...nego nabasao na hydrogenaudio forumu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
I samo da ti kazem da im je dobro stanje i sa domacim izvodjacima. Bez problema mi je otkrio Zdravka Colica, Toseta Proeskog i ostale.... Hvala! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
aka Mithrandir
|
Inace, ako vidis da nema nekih albuma online, mozes ga ti uploadat gore, sto toplo preporucam, samo prvo malo prouci pravila i to je to. Najvaznije je da su ti podaci ispravni, jer svaki upload informacija mora proc sistem glasovanja..tako i ti pridonosis zajednici ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|