|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
U zatvor zbog ilegalnih windowsa
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
ma nek jedu.... nitko nije lud potrositi soma kuna na je... windows,mnogi ni nemaju novaca za takav luksuz...evo recimo ja,ja si radije kupim dobru grafu za soma kuna umjesto originalnih windowsa.onda neka pola hrvatske strpaju u zatvor ako je vec tako |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | ||
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() ![]() Citiraj:
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
||
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Židovska dimna bomba kako bi se zamaskirali stvarni socioekonomski problemi u ovoj državi ![]() A ne moram niti dalje čitat,nakon pretresa njegovog stana piše.Šta je frajer radio ako mu je policija upala u kuću ![]() Kada original primjerak softvera ovdje bude 100-ti ili 200-ti dio prosječnih primanja po glavi stanovnika,e onda ćemo razgovarat zašto je mali postotak original windowsa.Dotle nek mi napušu jaja kroz q*. ![]() A misliš da neće? Kristalna kugla mi kaže da nemamo još puno vremena,jedan mandat još,dva uvrh glave,i bit će ovo Argentina,bit će zemlja snova... ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
microsoft ne želi da počnu ljude zatvarati zbog windowsa, puno ljudi bi prešlo na linux zbog toga, a ostali, kao i ja, zbog principa i to bi značilo puno manja zarada za njih i ako će policija poćeti zatvarati ljude na 3 godine zbog toga onda će aktivno stanovništvo HR (pod time mislim na ljude van zatvora) pasti sa 4 milijuna na milijun, ajde, zatvorite sve te ljude ![]() iskreno, rješenje piratstva je u cloud computingu (doma se ima samo monitor, miš i tipkovnica te modem i sve se radi na udaljenom super kompjuter serveru), ali za to treba puno para da se realizira i još da se nagovori proizvođaće software-a da smanje cijene
#8 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
A jeste se uzgrakatali ko stare vrane ! Policija ga je istraživala zbog tko zna čega pa nalatjeli na windowse. Ako su mu ušli u stan radi pretresa računala vjerojatno je bila neka pedofilija na djelu. Država, policija itd.., nema takvu logistiku niti resurse a niti bi im sudovi odobrili tolike naloge da bi oni sad išli od kuće do kuće u potragu za nelegalnim softverom. Napuhana vijest, ništa drugo. |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Zato je najbolje maknuti se sa Windowsa ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
je, na hackintosh ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Kaj nije to protuzakonito samo ako mlatis pare s ilegalnim windozama? Kaj,trebo bi radit cijeli mjesec da si zasparam za windoze jebo ih mutave... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|