|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2003
|
Problem sa MHz-ima
Tijekom rada na računalu nestalo je struje. Ništa neobično da po ponovnom pokretanju BIOS nije ispisao sljedeću poruku: "CPU changed or overcloack fail!". U BIOS-u sam uključio Fail-safe postavke. Po ponovnom pokretanju piše da procesor(AthlonXP 2500 Barton) kuca na 1100MHz, tj. pad od preko 700MHz. Svaka pomoć je dobrodošla! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
pa? vrati ga na 166x11 i opet si na 2500+
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Čist normalno da kod resetiranja BIOSA dođe do "pada brzine" proca. To je zato što vjerojatno nemaš BIOS koji u potpunosti može prepoznati Bartona pa mu pravilno ne registrira defaultni množitelj (x11) i FSB (x166). Sam mu to stavi ručno i sve 5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2003
|
Jednostavno i efikasno. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
E, zte probleme sa strujom dosta dobro poznajem. danas su u mom selu pravili priključak na jednoj kuči. Iskopčali su struju u cijelom selu. ![]() Danas sam imao sreće, jer mi Windowsi nisu ništa obrisali ili uništili ali ipak izgubio sam tri i pol sata rada. Trebalo mi je još jedno 20 minuta da dovršim drugi pass u virtual dubu, mogao sam krenuti od početka nakon toga. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ako dobijem na lutriji stavim si fotočelije na krov, napravim si veliki podrum s ogromnim baterijama i onda neka HEP gleda odakle će dobiti love
Epox EP-8RDA3+ rev 3.2 XP2500-M@2200Mhz (11x200@1.65V) - Da bi bar imao bolje napajanje Glacialtech Igloo 2520 2xCorsair CMX256a-3200cl (2-2-2-6) Leadtek Winfast A340TDH Seagate Barracuda 120GB/8MB Plextor PX-W5224TA (black) Pioneer DVD-RW DVR-MCC Samsung SyncMaster 757DFX Codegen Midi Tower 6066-CA-TW MS 450W PS |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|