|
![]() |
#451 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ma svi pokupovali te Vertex-e, razočarali se ljudi, pa im se ni nepiše ništ trebali su Samsunga kupit ![]() sad kad skoče svi na mene |
![]() |
![]() |
#454 | |
I'm nightrider
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
konačno i kod nas normalna cijena... treba izguglat čiji to ima kontroler ![]() |
|
![]() |
![]() |
#456 |
kenova
Datum registracije: Sep 2003
|
http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=212 Nastala je potreba za preglednim sticky-topicom sa poznatim informacijama o dostupnim modelima u obliku tablice. |
![]() |
![]() |
#457 |
Premium
|
http://geizhals.at/eu/a413219.html evo pogledajte malo ove cijene: Samsung-ovi PB22-J 64 GB već od 150 € |
![]() |
![]() |
#458 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Pa, ja sa svojim Vertexom zadovoljan. Osjeti se razlika, pogotovo kada mi je OS Server 2008 ![]() Nego ono u Device Manageru -> Disk Drivers -> (pa SSD ATA Devices) Kod kartice Policies. Treba li "Enable write caching on the disk" biti cekirano ili ne ... |
![]() |
![]() |
#459 |
kenova
|
Write caching treba biti ukljucen. |
![]() |
![]() |
#460 | ||
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
http://www.ocztechnologyforum.com/fo...ad.php?t=43460
![]() |
#461 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#462 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
meni ovako(isključeno) radi bez greške. probaj pa vidi sam, no ne bench već rad u winsima. kako bi oni to rekli: Citiraj:
![]() |
#463 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#464 |
LateralusX
|
|
![]() |
![]() |
#465 |
kenova
|
Meni se dogadja ogroman pad performansi kada iskljucim write caching, ali cini se da ovisi o modelu. |
![]() |
![]() |
#466 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Obje... Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
#467 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Kao sto kolega rece ovo ne bi trebala biti nekakva prevelika razlika (real world) ... barem sto se citanja i sekvencijalnog prometa tice. Kada gledamo random pisanje, to bi najbolje bilo provjeriti u stvarnim aplikacijama (posto stvarno nije nekakav zahtjevan zadatak). Neki od testova pokazuju ovakve rezultate, no ipak bih savjetovao da sam testiras u svakodnevnom radu (s aplikacijama koje najcesce koristis). ![]() Ostatak testova je ovdje ![]()
The Secret ... Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 14.06.2009. u 07:50. |
![]() |
![]() |
#469 |
kenova
|
|
![]() |
![]() |
#470 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Trebalo mi je fakat vremena da skužim ali sad znam u čemu je stvar kad sam prije pisao da imam problem kod shutdown-a - da traje pet minuta da se zgasi/restarta.... Uvijek kad sam instalirao vindoze radio sam odmah i "optimizaciju" - isključio defrag, superfetch, itd. Išao sam u pravilu kak je pisalo na oczforumu ( http://www.ocztechnologyforum.com/fo...ad.php?t=47212 )....No na kraju sam skuzio da kad se enejbla "clearPageFilesAtShutdown" (što oni preporučuju) onda vjerovatno treba 5 minuta da sve izbriše (il kaj već radi)... Al sad da pitam za drugi problem - Trebam 5-10 puta pokušavat instalirati sedmicu jer mi jednostavno stane instalacija kod "Completing installation" (na kraju) ne smrzne se nego crta stoji i ne miče se. Čekao sam pol sata al ni da mrdne. Na kraju nakon deset puta formatiranja i instaliranja se završi. Pokušao sam 2-3 verzije (7201, 7227, itd.)... |
![]() |
![]() |
#471 |
I'm nightrider
|
gle, uzmi si neki usb stick ili bilo koju drugu memoriju koja se spaja preko usb-a, sprži image na to... rezultat ? meni se win 7 sa usb harda na laptop sa ssd-om instalira za manje od 10 min ![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
LateralusX
|
|
![]() |
![]() |
#473 |
Premium
|
Neka tišina ovjde, što se dešava? Evo sinoć sam uplatio jednog Super Talnet-a MasterDrive SX 64 GB. To je isti kao i Samsung PB22-J (...-0VB na kraju p/n) ili OCZ Summit. Mislim da je 200.99 $ dobra cijena. Sad treba dočekat da to stigne! BTW: dok ovo tipkam imate još 6 dostupni pa da znate ako nekog zanima. |
![]() |
![]() |
#475 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Pretpostavljam da ću tako izgubiti raid polje, pa sve ponovo instaliravat... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#476 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#477 |
I'm nightrider
|
|
![]() |
![]() |
#478 |
Premium
|
men je zadnji rok 10.7. i onda nemam ništ do 10.9., al vjerojatno mi neće ništa ostat za 9. mjesec ![]() |
![]() |
![]() |
#479 | |
LateralusX
|
Citiraj:
koji firmware imas trenutno? da li ti radi Wiper? |
|
![]() |
![]() |
#480 | |||