|
![]() |
#10891 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Imam isti problem, instalirao Vist-u ultimate x64 i nanovo instalirao CoD 2 i singleplayer radi normalno a multi neradi i izbacuje non stop neki eror. Probao sam napraviti screanshot ali kad stisnem printscren tipku nemam opciju u paint-u "paste" naravno samo kad izbaci grešku od CoD-a inače radi sve OK. Uključio sam opciju glede kompaktibilnosti ali opet neradi. Molim savjet i pomoć jer sam več pop****o ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10892 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10893 |
Banned
|
Evo konačno uspjeo nekim programom(gadwin Print screen) snimiti screanshot ekrana nakon pokrenute igre koja i dalje neradi u multiplayeru i neznam o čemu se radi,komp isskenirao antivirusnim prog. Kaspersky i spaybot-om i ništa. sustav je novopodignut i nema ništa na particiji osim njega a igru sam postavio na drugu particiju koja je isto potpuno čista(osim igre i neradi) ![]() http://www.imagesforme.com/show.php/...eenShot001.jpg može li netko pomoči i reči o čemu se radi probao sam nači na net-u ali bezuspješno(i još veči problem=eng.jezik). Unaprijed hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10894 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Ja imam problem sa cod2. Kad uđem u igru ( bilo sp ili mp ) i kad krenem igrat, sve mi je sivo. Čujem sve što se događa oko mene, mogu trčat, pucat, ali ništa ne vidim - sve je sivo. Kak da to rješim? Ako se uopće da
![]() |
#10895 |
Banned
|
Prestao sam se truditi i pokušavati riješiti probleme koji su nastali instalacijom Viste glede igara te riješio tako što sam obriso Vistu i bacio je u kantu za smeče ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10897 |
Banned
|
Imao sam skroz čistu instalaciju Viste dakle bez ikakvog drugog OS-a ili dual-boot opcije i nisam mogao pokrenuti CoD 2 multipleyer ostale igre su radile dobro ali CoD 2 jedino igram na net-u i to mi je bitnije od nekih drugih stvari tako da je Vista otišla u "vječna lovišta" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10898 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Jel zna netko kako riješiti ovaj problem? Problem,odnosno to trzanje snajpera se javlja samo na nekim Rifle only serverima i to samo sa sniperom,sa rifleom nema problema.Pretpostavljam da je do onih modova al ne znam koji da brišem,koji ne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10899 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10900 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Veki,daj mi reci koja tocno naredba iz cfga ti stoji za seta bind mouse1 i seta bind mouse2
![]() |
#10901 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Imam ove naredbe vezano za Mouse1 i Mouse 2. bind MOUSE1 "+attack" bind MOUSE2 "toggleads" Ali imam CFG u mainu,onda CFG posebno u folderu od FUN servera i u još 2 foldera od neka druga 2 servera. @Apacer ft Bozja Hvala,probat ču s tim obrisati sve modove/foldere osim Fun-a,tamo nemam nikakvih problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10902 |
Banned
|
Molim pomoč ako može
Imam sljedeči problem te nemogu pokrenuti multipleyer CoD 2 te mi izbacuje sljedeču poruku: http://www.imagesforme.com/show.php/...blemsaCoD2.JPG Neznam o čemu se radi pa molim pomoć i neide mi baš engl. pokušao sam nači na netu ali "0" bodova. Single player radi bez problema, apdejtao sam punkbuster i sve što sam mislio da če valjati(deinstalirao 2 puta nanovo) ali uvijek isti problem. Updejtao sam patch 1.3 ali nešljaka. Help ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10904 |
Banned
|
Nisam se toga sjetio jer je sve radilo super jučer sam igrao bez problema sa svim postavkama kao i sada nisam u međuvremenu ništa mjenjao pa nisam ni posumnjao da bi to moglo smetati ![]() Opčenito je sve radilo kako treba na XP-u pa nisam ništa dirao ali odjednom shit. Probat ču i to hvala. ![]() Ništa se nedešava i opet izbacuje navedeni error odnosno neželi pokrenuti multyplayer i imam neku čudnu stavku u folderu config(CFG) koje se prije nesječam pod opcijom "seta_mis difficulty 22000300002300033300000000000000000000000000000000" neznam odakle to tu jer nisam ništa mjenjao u toj mapi. Može li mi netko poslati mapu config CFG jer mislim da je tu greška.Barem se nadam.Probao obrisati ali neznam postavke koje trebaju pisati. Unaprijed hvala. Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 23.02.2009. u 00:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10905 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
samo obrisi config_mp i igra ce kreirat nov. pozdrav ![]()
![]() |
#10907 |
Banned
|
Obrisao ali opet neradi neznam u čemu bi mogao biti problem multiplayer neradi kad odem u Task menager samo piše Not responding., asinglplayer radi bez problema. ![]() Uspjeo sam riješiti problem i sada radi ne baš OK ali vjerujem da hebe ruter(kasda) jer trebam čekati cca 1-2min dok se igra nepokrene u multiplayer modu ali može se igrati.Problem sam riješio reinstalacijom Winsa i format C. tako da neznam u čemu je bio problem ali pokušao sam svašta i nije proradilo te sam po****io i nanovo digao Winse i sad barem igram. Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 24.02.2009. u 12:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10908 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Jel se moze kako CoD2 vrtiti u prozoru, ne u full screen? Probao sam u cfg-u promijeniti \r_fullscreen sa "1" na "0" ali nepomaze, neke ideje?
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10909 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ponovno sam instalirao COD2 nakon dugo vremena. Stavio patch 1.3 i išao to isprobat kod zajčeka na server. Uglavnom izbacio me server zbog nekakvog max paket 30 ili tak nešto. Šta gdje i kako da to mjenjam. Star sam i senilan pa sam zaboravio. ![]()
![]() |
#10911 |
**Hajduk**
Datum registracije: Apr 2006
|
Imam jedno pitanjce, dakle neznan jel to problem nekakav ili je to uobicajeno, konfa je pod "Moj Komp" opcenito kada udjem u igru igram na 250fps sto mi komp naravno uredno drzi, ali desava se u jednoj minuti bar 2-3 puta da mi fps padne u roku 1sekunde dakle sekundarni trzaj baci mi fps na 100-150 i vrati na 250, dakle nekakve oscilacije, zasto se to desava? Te sam jos primjetia dok san igra cod2 izasa san na desktop i usa na task manager, jedna jezgra 100% iskoristena druga miruje, wtF????
![]() |
#10912 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10918 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Više od 3 godine sam aktivno igrao CoD2 pa znam što pričam... No nemam se dalje namjeru s tobom prepirat jer kao što rekoh, ne igram CoD2 više već skoro pola godine ![]() P.S. ja cheatere ne smatram normalnim ljudima tako da je "nenormalnost" obostrana EOD |
![]() |
![]() |
![]() |
#10920 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Kakve veze ima dal igraš na "originalima?!" (pretpostavljam da si mislio na servere) kad postoji brdo undetected cheateva koji se mogu kupit (a pretpostavljam da si i ti kasnije bio mušterija codehooka nakon što si pobrao nekoliko bananko banana) Samo ti hoću reći jednu stvar: zbog takvih igrača se ljudima zgadi igra Ovo je zadnji post koji sam napisao, a da je upućen tebi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|