Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Operativni sustavi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.06.2009., 14:59   #2191
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor -POP- Pregled postova
Ajde da i ja nabacim svoj mali komentar, naravno sa onime s čim nisam zadovoljan. Vista je Ultimate SP2, nije Liteana, konfiguracija je u sigu.

/cut
1. Meni je večina novijih igara na Visti radila puno ljepše nego na XP-u
(Vista SP1 x64). Možda je to do bolje optimiziranih drivera nVidie za Vistu... ko zna

2. Pojma nemam o čemu se radi...

3. Koristim KM player (portable doduše) stalno i radi savršeno.
Jedno vrijeme sam i normalni KM Player (instalirani) - isto radio bez ikakvih problema

4. Pojma nemam...

5.

6. Možda se i meni to par puta dogodilo... neznam šta smeta kad napravi što je traženo

Neukusno je Vistu zvati poluproizvod kad je kao operativni sustav 3 puta kompletnija od zastarjelog i pregaženog XPa
Staro 09.06.2009., 22:24   #2192
Remixer
Premium
Moj komp

Remixer's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor noobinator Pregled postova
puno ljudi ima problema i sa xp, sta da se vrate na win98 (lol) ili da probaju rješit problem?
Ali ako se usporedi XP i Vista, Vista je raz****
Visti treba pol minute da prebaci neki mali file iz jednog foldera u drugu, a XP je to napravio u 0,3s . . to je samo 1 primjer...

Još mi nitko nije odg. na ono moje ''Gdje da nađem onda za Vistu taj Folder Size?''
Staro 09.06.2009., 22:37   #2193
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Remixer Pregled postova

Još mi nitko nije odg. na ono moje ''Gdje da nađem onda za Vistu taj Folder Size?''

Pojma nemam, jel imaš zadnju verziju?
Staro 09.06.2009., 22:43   #2194
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Ajde da i ja nabacim svoj mali komentar, naravno sa onime s čim nisam zadovoljan. Vista je Ultimate SP2, nije Liteana, konfiguracija je u sigu.
/snip

Dotad, moraću se pomirit sa OS-om koji je očito još uvijek samo poluproizvod.
Ovo je fascinantno.

Prva cetri razloga jedino imaju veze sa smecem od softvera/drivera koje koristis - ne vidim niti jednu relevantnu korelaciju koja bi mogla dovesti u pitanje (ne)kvalitetu nekog operativnog sustava. Detekcija problema ti je OK, ali trazis razloge na krivom mjestu. Komparativno, Vista je za koplje mocniji i sofisticiraniji operativni sustav od Windowsa XP. Naravno, problem je u tome sto vecina ljudi smatra da je citava konfiguracija sustava dostupna klikom misa i da je za poznavanje rada istog dovoljno gledati sareni GUI i kliketati. No dobro, to je nesto na sto se vise cak niti ja ne obazirem...

BTW, sto se tice BSOD-a i onog playera, pade mi na pamet, probaj ugasiti DEP, mozda pomogne.

Code:
bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff
S druge strane, slazem se u potpunosti s tockom 5. a sto se tice tocke 6, opet je problem jedino u tebi, tj. kombinaciji tvojeg hardvera, softvera i/ili drivera. Meni radiTM.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2009., 00:21   #2195
-POP-
Eddie
Moj komp

-POP-'s Avatar

Datum registracije: Mar 2004
OK, zadnji driveri od Atija su smeće, isto kao i svi ostali za x64 platformu, km player je isto smeće, kao i svi ostali playeri jer svaki ima neki nedostatak. OK, idem se žaliti Kanađanima, a filmove, hebiga, naćemo način da budem zadovoljan jel?!?!? Što se tiče XP-a. Za moje potrebe sasvim OK, naravno svakih 6 mjeseci treba ih malo rifrešnut jel, no barem mogu gledati divxe i igrati igre normalno na OS-u koji je lošiji, jel, od Viste. Meni noobu, dovoljan razlog da se vratim na XP, najvjerovatnije u 64-bitnoj inačici. Eto, toliko od mene, a svi pametujete, a niko nema prijedlog kako riješiti moje nazovimo ih probleme. Ma šta pričam, kriv je softwer. Toliko od mene!

AMD Ryzen 5 7600 // H2O Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB
ASRock B650M Pro RS // Crucial Pro 2x16GB 6000MHz
ASRock RX7900XT Phantom Gaming OC 20GB
Kingston KC3000 1TB // Lexar NM620 2TB
ANTEC C5 A-RGB // Corsair RM1000e
White Shark Shinobi // Razer Basilisk V3
Xiaomi G34WQi 34" // Samsung KS8002 55"
Creative Gigaworks T20 // Edifier R2730DB

Marantz Cinema 60 DAB @SBOX CP-101 cooler // 2X Rotel RB971 @bridged
Audio Epilog Peyote @Raiz Peyote stands // Audio Epilog Ice MDF // Wharfedale Diamond 10 CM // SVS PB-3000
M2Tech Young DSD DAC @Audioperformance Power Supply by Apparatus
Nobsound NS-01G PRO // Acoustic Energy AE300 // Logitech Z-2300 subwoofer // Asus Xonar U7
Sony KD-XH9096 65"// Nvidia Shield (2017)
-POP- je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2009., 08:55   #2196
Remixer
Premium
Moj komp

Remixer's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Za primjer jedna stvar - zašto većina sufra na Firefoxu ili nekim drugima, a ne na IE????

Pa kad IE ništ ne valja jer ga je napravio... Microsoft, to dovoljno govori sve.

Imam Linux na stolu, mislim da će bit uskoro INSTAL.
Staro 10.06.2009., 09:14   #2197
ShebY
Premium
Moj komp

ShebY's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
5. Up: Back, Forward... Di je UP. Strašan propust.
To i mene najviše pati , nakon malo googla sam otkrio da tu funkciju vrši Alt+up (strelica gore)
I još nešto što me šokiralo vezano za tipku up http://mavisapps.com/

Što se tiče viste, ima svojih mana ali barem nema neke glupe boljke koje ima xp sp3(ili bilo koji raniji sp), npr. nema nekih drivera za zvuk (uaa bus il tako nešto), to da se registry za prikazivanje skrivenih fjlova totalno zblesira tj. nežei prikazati skrivene fjlove i slično...

ShebY je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2009., 09:50   #2198
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
OK, zadnji driveri od Atija su smeće, isto kao i svi ostali za x64 platformu, km player je isto smeće, kao i svi ostali playeri jer svaki ima neki nedostatak. OK, idem se žaliti Kanađanima, a filmove, hebiga, naćemo način da budem zadovoljan jel?!?!? Što se tiče XP-a. Za moje potrebe sasvim OK, naravno svakih 6 mjeseci treba ih malo rifrešnut jel, no barem mogu gledati divxe i igrati igre normalno na OS-u koji je lošiji, jel, od Viste. Meni noobu, dovoljan razlog da se vratim na XP, najvjerovatnije u 64-bitnoj inačici. Eto, toliko od mene, a svi pametujete, a niko nema prijedlog kako riješiti moje nazovimo ih probleme. Ma šta pričam, kriv je softwer. Toliko od mene!
Dobro ti je Bubba rekao - ovdje postoji navika da je uvijek kriv novi OS.Tako će biti i sa Windows Se7en,čekam samo da izađu jer ću tada definitivno imat materijala da se otkidam od smijeha.
Drugim riječima,nije ti kriv OS,nego su krivi poluretardirani kromanjonci u creativeu,ATi-u itd. koji već dvije godine nisu u stanju složit drivere kako isus zapovijeda.Šta učiniti?Ha,pa ništa osim promijeniti,opet kako je Bubba rekao,kombinaciju softvera koji koristiš jer ako na sedam usera (karikiram) jednom ne radi,onda je 80% nešto kod njega,15% da su krivi driveri i 5% da je kriva Vista.Ako misliš da je Vista poluproizvod®,samo daj udri šargijom po XP x64 pa ćeš vidjet da će ti tek to biti festival,a ovo će ti biti pis of kejk.
Jel meni recimo Vista sa nekim preliminarnim zakrpama,još prije izlaska SP1,nije nikada pravila cirkuse,nije mi pravila nakon njega,a ne pravi mi ih ni sada.Neznam,ili je Vista jebački dobar OS ili sam nekom inverzijom ja n00b jer neznam isprovocirat da mi se manifestira to zašto je Vista poluproizvod®
žile je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2009., 10:58   #2199
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
OK, zadnji driveri od Atija su smeće,
To je barem evidnetno.

Citiraj:
isto kao i svi ostali za x64 platformu,
Nemam pojma. Meni je HP dao sve potrebne i certificirane drivere i ja nemam nikakvih problema.

Citiraj:
km player je isto smeće, kao i svi ostali playeri jer svaki ima neki nedostatak.
Ocito, cim imaju nedostatak.

Citiraj:
OK, idem se žaliti Kanađanima, a filmove, hebiga, naćemo način da budem zadovoljan jel?!?!?
Mucek, ne moras biti forsirano ironican, ne ide ti.

Cinjenica jest da koristis los hardver i/ili softver, a za tvoje probleme je Microsoft najmanje kriv. Uostalom, platio si licencu za Vistu, imas support od proizvodjaca pa napravi korespondenciju na potezu Microsoftov support -> problematicni hardver/softver i nemas problema.

Citiraj:
Što se tiče XP-a. Za moje potrebe sasvim OK, naravno svakih 6 mjeseci treba ih malo rifrešnut jel, no barem mogu gledati divxe i igrati igre normalno na OS-u koji je lošiji, jel, od Viste.
Ako trebas "rifresnut" operativni sustav svakih 6 mjeseci, to jedino moze znaciti da si nesposoban za osnovno odrzavanje sustava. Ovime si zapravo u potpunosti diskreditirao meritornost svog stava spram pljuvanju bilo kojeg operativnog sustava.

Citiraj:
Meni noobu, dovoljan razlog da se vratim na XP, najvjerovatnije u 64-bitnoj inačici. Eto, toliko od mene, a svi pametujete, a niko nema prijedlog kako riješiti moje nazovimo ih probleme. Ma šta pričam, kriv je softwer.
Mili, kriv si TI, za pocetak. Tek onda mozemo traziti probleme u tvojim Windowsima s opskurnih torrent siteova, "modanim" drajverima, ouverkloukanoj grafickoj ili krekanom Quakeu 5.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2009., 11:36   #2200
Shadowww
^_-
Moj komp

Shadowww's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Remixer Pregled postova
Za primjer jedna stvar - zašto većina sufra na Firefoxu ili nekim drugima, a ne na IE????

Pa kad IE ništ ne valja jer ga je napravio... Microsoft, to dovoljno govori sve.
Daleko od toga da "IE ništ ne valja" i da vecina surfa na firefoxu. IE je "popusio" prije par godina protiv agresivne firefox kampanje i uvodjenjem "noviteta" browsanja u tabovima (opera je doduse to imala jos puno prije). Druga stvar protiv IE je bila sigurnost, odnosno ActiveX komponente pogodne za exploitanje.
No od verzije 7.0 IE je itekako kvalitetan i pouzdan browser, cak mi se cini da i bolje radi od firefoxa, te je sad jedini firefoxov adut mogućnost nadogranje razlicitim ekstenzijama. Apolutno nista vise.

Shadowww je offline   Reply With Quote
Staro 11.06.2009., 02:49   #2201
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Shadowww Pregled postova
No od verzije 7.0 IE je itekako kvalitetan i pouzdan browser, cak mi se cini da i bolje radi od firefoxa, te je sad jedini firefoxov adut mogućnost nadogranje razlicitim ekstenzijama. Apolutno nista vise.
Nije vezano uz temu ali daleko je od toga. Ono što mu je i prije bilo boljka, to mu je i sada. Sigurnost i nema nadogradnji. Jedino što ga stavlja ispred Firefoxa ili Opere je to što dolazi sa OS-om i zbog kompletnije integracije u sustav je puno brži pri podizanju, ali ne i samom browsanju. Još jedna stvar prilično lošije riješeno sučelje za browsanje - pogotovo ove verzije 8.

Mislim da pokraj FF-a, Opere i Chromiuma, IE jednostavno nema što tražiti.
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 11.06.2009., 08:27   #2202
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Dali postoji neko rješenje za ubiti ovu WINSXS fajlu koja sadrži kopije dll-ova

nisam reinstalirao Vistu več godinu-dve kajaznam jer nisam imao potrebe i sad imam winsxs-a rekordera od 19,3GB sa 76.000 fajla

našao sam na webu samo nešto kako ga preseliti na drugu lokaciju, al to ne rješava ništa, samo seli 20Gb na drugu particiju....
Pizz je offline   Reply With Quote
Staro 11.06.2009., 18:03   #2203
thopok
Guest

Datum registracije: Jun 2008
What is the WINSXS directory in Windows 2008 and Windows Vista and why is it so large?
DLL hell

Isto tako mi nije jasna potreba za čestim reinstaliranjem prethodno spomenuta…
thopok je offline   Reply With Quote
Staro 11.06.2009., 18:53   #2204
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Pizz Pregled postova
Dali postoji neko rješenje za ubiti ovu WINSXS fajlu koja sadrži kopije dll-ova

nisam reinstalirao Vistu več godinu-dve kajaznam jer nisam imao potrebe i sad imam winsxs-a rekordera od 19,3GB sa 76.000 fajla

našao sam na webu samo nešto kako ga preseliti na drugu lokaciju, al to ne rješava ništa, samo seli 20Gb na drugu particiju....
thopok ti je dao generic odgovor u stilu

Uglavnom, Vista i Server skuplaju sve dll ove da bi osigurali kompatibilnost za sve programe, dosta tih fileova nije u sxs folderu nego su samo hard linkovi. Uglavnom samo možeš sjebat sustav igrajući se sa tim sranjima. Najbolje je da ostaviš tako ili da poveća particiju
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2009., 02:25   #2205
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Kako natjerati Vistu x64 da više stvari iz Page Filea gura u RAM? Konkretno dok igram primjerice COD4, alt + tab, on većinu memorije CODa spremi u PF, i onda nakon prebacivanja ponovo u igru šrota po HDDu i usporava me...

Znači kako optimizirat Vistu da ždere RAM (ionako ga ima)
Staro 19.06.2009., 02:36   #2206
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Isključi virtualnu memoriju.
Veki-os je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2009., 02:43   #2207
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor Veki-os Pregled postova
Isključi virtualnu memoriju.
Citiraj:
We recommend that you don't disable or delete the paging file.
Imaš li neki poseban način ili ?
Staro 19.06.2009., 02:46   #2208
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Ma preporučuju oni svašta,ja sam je disejblo na Visti i na ovom XP-u što imam i sve radi bez greške.A način,pa odeš tamo na Advanced-Performance-Settings-Advanced-Virtual memory i staviš na "No paging file".
Veki-os je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2009., 03:17   #2209
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Ma preporučuju oni svašta,ja sam je disejblo na Visti i na ovom XP-u što imam i sve radi bez greške.A način,pa odeš tamo na Advanced-Performance-Settings-Advanced-Virtual memory i staviš na "No paging file".
Stavio sam vidit ću kako se ponaša
Staro 19.06.2009., 10:59   #2210
Tomo
Re-Registered User
Moj komp

Tomo's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Forica je bez VM (ma koliko god svi govorili da ti treba, nisam nikad dobio poruku da mi nesto nece raditi). Cak sam na starom kompu s 640MB RAMa imao bez page file-a, samo sam morao jako paziti da se ne poponu )) ... Sad imam samo 512MB cisto ako nekom programu zatreba, jer mi se ne da restartat kompjuktor i ne da mi se imat "neugodnosti" s programima zato kaj se điberim za 512MB prostora na HDDu,... Mozda je malo sporije, ail what the hell, dovoljno je brzo.
Tomo je offline   Reply With Quote
Staro 07.07.2009., 18:48   #2211
NIGHT RID3R
Uber pwner
Moj komp

NIGHT RID3R's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Pozdrav

dali netko zna kako rjesiti ovaj problem na visiti sa ventrilom, naime dok je pokrenut samo ventrilo mogu najnormalnije pricat, ali cim udem u CoD2 ne mogu vise pricat sve dok ne spustim cod2, ali cim ga ponovo dignem u full screen opet isto a ovima sa kim sam na ventrilu dok sam u igrici ne pise da ja pricam znaci onaj zvucnik ostaje crven kao da se nista ne dogada

EDIT: rijeseno tako da sam maknuo kvacicu sa "Use push to talk hotkey"
NIGHT RID3R je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2009., 11:26   #2212
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Ovo i mene muči.Namjestim da u folderima View bude List i da je prozor maximize i stisnem Apply to all folders al Vista i dalje otvara male prozore i prikazuje po svome.U tome folderu prikazuje View List ali je prozor mal a u drugim folderima je View neki stoti.
ovo ti je najelegantniji način:

1. Open a folder
2. Click the View tab
3. Select the type of view you want (large icons, details, list, etc.)
4. You can also sort your files at this point (they are sorted by name as default)
5. Click the Organize tab
6. Select Folder and Search Options
7. Click the View menu
8. Click Reset Folders button (located at top as seen in the picture above)
9. Click Yes to the ?Do you want all folders of this type to match this folders view settings? question.
10. Click OK

Then do all steps above again, but at Step 8, press Apply to Folders (instead of Reset)

btw SP2 je riješio taj problem....
gnomisa je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2009., 15:59   #2213
MAHER
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2005
evo i ja presao na vistu sp2 64bit ultimate,moram priznat da unatoc skepsi radi prilicno dobro.
skuzila je sve osim zvucne,grafe i mrezne,za sve to sam imao solidne drivere i nije bilo problema.
kasnije sam jos stavio logijev setpoint zbog svog mx518 misa,ali radilo je prilicno solidno i s vistinim driverom
indeksing je standardno rostao pa sam ga ubio,i rekao sam da mi ne gasi hard diskove kada idlaju...... naprosto mi ideja gasenja hardova na stolnom kompu nema velikog smisla

inace vise manje defaultsi i moram priznat da dobro radi,tako da svima koje xp pocinje mucit sa sp3 ili problemima s nekim driverom,razmislite o visti
MAHER je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2009., 16:17   #2214
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor gnomisa Pregled postova
ovo ti je najelegantniji način:

1. Open a folder
2. Click the View tab
3. Select the type of view you want (large icons, details, list, etc.)
4. You can also sort your files at this point (they are sorted by name as default)
5. Click the Organize tab
6. Select Folder and Search Options
7. Click the View menu
8. Click Reset Folders button (located at top as seen in the picture above)
9. Click Yes to the ?Do you want all folders of this type to match this folders view settings? question.
10. Click OK

Then do all steps above again, but at Step 8, press Apply to Folders (instead of Reset)

btw SP2 je riješio taj problem....
Meni isto sranje, i sudeći po ovom SP2 nije rješio to... Uglavnom nakon nekog vremena se samo glupira.
Citiraj:
Autor MAHER Pregled postova
evo i ja presao na vistu sp2 64bit ultimate,moram priznat da unatoc skepsi radi prilicno dobro.
skuzila je sve osim zvucne,grafe i mrezne,za sve to sam imao solidne drivere i nije bilo problema.
kasnije sam jos stavio logijev setpoint zbog svog mx518 misa,ali radilo je prilicno solidno i s vistinim driverom
indeksing je standardno rostao pa sam ga ubio,i rekao sam da mi ne gasi hard diskove kada idlaju...... naprosto mi ideja gasenja hardova na stolnom kompu nema velikog smisla

inace vise manje defaultsi i moram priznat da dobro radi,tako da svima koje xp pocinje mucit sa sp3 ili problemima s nekim driverom,razmislite o visti
Meni sve ok radi na x64 verziji, drivere sam stavio posebne (najnovije ForceWare, Relatek XFi, Logi 4.72...) ulgavnom nisam primjetio neka posebna poboljšanja.
Staro 16.07.2009., 15:51   #2215
ivo1950
Premium
Moj komp

ivo1950's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
jel bolje na Corsair 4gb (1066Mhz) stavit Windows Vista ULTIMATE x64 SP1 ili xp sp3
ivo1950 je offline   Reply With Quote
Staro 16.07.2009., 16:18   #2216
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor ivo1950 Pregled postova
jel bolje na Corsair 4gb (1066Mhz) stavit Windows Vista ULTIMATE x64 SP1 ili xp sp3
X64 dere dosta RAMa, bar men sa programima kada se poloadaju idle bude 2GB used /8(6)GB. Tako da isplati se ako imaš dosta RAMa, za 4 sumnjam jer ipak nebi trebalo pojesti puno RAMa, mislim na 32bita.
Staro 16.07.2009., 17:45   #2217
ivo1950
Premium
Moj komp

ivo1950's Avatar

pa oce bit 4gb dovoljno sa x64 viston da vrti sve nove igre i photoshopove,il treba ic na xp?
Staro 16.07.2009., 18:18   #2218
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor ivo1950 Pregled postova
pa oce bit 4gb dovoljno sa x64 viston da vrti sve nove igre i photoshopove,il treba ic na xp?
Opet ovisi o drugim komponentama jer ako imaš grafu od 1GB, TV karticu,... Moraš ić na 4GB jer ti 32 neće adresirati niti 3GB.

Što se tiče hoće li biti dovoljno, ovisi o tebi i šta radiš. GTA4 + 64bita će se osjećat pomalo tijesno (meni ide i do 5.8GB uz 8GB RAMa), sve ostalo bi trebalo radit.
Staro 16.07.2009., 19:13   #2219
ivo1950
Premium
Moj komp

ivo1950's Avatar

ostale komponente su u pod moj komp.
onda cu stavit radi gta4 xp SP2 x64
valjda ce to bit ok
Staro 16.07.2009., 22:28   #2220
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Opet ovisi o drugim komponentama jer ako imaš grafu od 1GB, TV karticu,... Moraš ić na 4GB jer ti 32 neće adresirati niti 3GB.

Što se tiče hoće li biti dovoljno, ovisi o tebi i šta radiš. GTA4 + 64bita će se osjećat pomalo tijesno (meni ide i do 5.8GB uz 8GB RAMa), sve ostalo bi trebalo radit.
A zbog čega bi se 64 bita osjećao tjesno kod igara za razliku od 32 bita?
  Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na