|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Couter Strike 1.6 na XP x64
Imam problem sa cs na xp x64..dok mi sa xp x32 radi sve normalno ali sam prešao na x64 zbog 4gb rama... probao sam i compatibility mod ali nece... evo slika...nisam našao rješnje na ![]() izgleda da je ovo uobičajena poruka na xp x64... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A radi li ti Source? Ja nisam još probao 1.6, ali Source radi bez greške...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Pokusaj s ovom zakrpom, navodno ispravlja taj error na xp-64 http://www.depositfiles.com/en/files/7165571 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pa daj šugavih 75kn i kupi original igricu i riješi se problem i uživaj u čarima CSa
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Mislim da možeš igrati i na non-steam serverima, bar ja mogu sa CSSom.
![]() |
#8 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Izbrisi sve i instaliraj ponovno te probaj jos ovo http://forums.counter-strike.com/cou...han-15-mb.html ako ne radi kupi original :P Mislim da ne trenutno jer baca da je noviji protocol zbog updejtova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Neki ljudi su rekli da ako se ima vise od 2GB rama da cs 1.6 ne radi na xp x64 pa su maknuli ostatak i onda radi :P |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ili jednostavno inst obicni xp 32-bitni i sve ce raditi kako treba... hebes onaj jedan gb rama, ionako nema neke znacajne razlike izmedju 3 i 4 gb, a ako se bavis samo igrama i sl. onda neces ni osjetiti da ti fali 1 gb... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Nije mi nikako jasno zašto idete na x64 bitni OS, znači ovako na 32 bitnom koristi- windows oko 3.5 gb a na x64 4gb memorije, velika razlika nije zapravo je niti nema. Znači x64 ce ti trebati kad budes imao više od 4 gb rama, a ne sada. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|