|
![]() |
#31 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Ne igram loto. Ne ljutim se na one koji igraju a jednako tako i na one koji ne igraju. Potpuno mi je svejedno dal netko vjeruje ili ne. Sve cinjenice sam naveo u gornjem postu. Ostaje samo da jos jednom zapitam razborite umove : Vama je normalno da ne mozete jednog JEDINOG covjeka dokumentiranog slikom pronaci u novinama? Pronaci u zadnjih 20 godina? Jedna snajka dobije stan u nekoj domachoj tiskovini i obavezna je doci na slikanje. Jedan Najvro dobije auto i mora se doci uslikati i pokazati. A ovdje "netko" dobije i "dobiva" ovakve sume i ni jedna tiskovina nema sliku? Danas kad svaka redakcija ima dojavljivace kojima placha za dojavu, neki Lutrija dojavljicac bi sutio za honorar koji mu daju, samo da javi ime i prezime covjeka koji se isetao sa tolikim novcem? Da barem javi kad izlazi iz objekta da ga uslikaju novinari. Ankici su objavili "honorare" kroz bankarski sustav a vidi cuda, nitko nema pojma, tko li je taj dobitnik? Ista prica u pola EU zemalja : Sve "skromni" neki dobitnici koji su vec eterirali umom na Brahmaloku i samo im je tijelo ostalo na zemlji. Toliko su samokontrolirani da su novac ostavili zakopan u zemlji ![]() Radi se o uigranom sustavu drzave organizatora koji ima zatvoren kompletan krug informacija prema van. Zato nitko od tiskovina to ne dira i zato nikad niste vidjeli javno dobitnika. Sredinom 80-tih je cak kruzila i prica kako su planirali davati neke honorare za ljude koji bi se pojavili kao dobitnici glavnog zgoditka. Zbog kritika iz vana, kako nije dobra praksa da se ne moze zadnji da uplacivati (jel se uopce tko toga sjeca?) nasi Loteri su morali tu praksu maknuti nerado. Svaki pametan covjek zeli ostati anoniman. Samo sto predpostavke svih postenih Loto igara, u drzavama koje imaju posteni loto... osnovnu predpostavku imaju da se MORA objaviti dobitnik glavnog zgoditka. Pametnome dosta |
![]() |
![]() |
#32 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
oni se uopce ne moraju trudit namjestat nesto.. pa sta mislite odakle je taj jackpot? pa to je sve netko uplatio... i da dobije netko to sve, lutrija je u plusu. |
![]() |
![]() |
#33 |
bycod
|
odigrat cu jednu kombinaciju sa a i b i to je to, 6kn mi nije puno dati. iako sam 99% siguran da je lotto namjesten.
#34 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
U pravilima igara HL-a nema obaveze javnosti dobitnika sa čime se ja potpuno slažem. Čak je vrlo moguče tužiti lutriju u slučaju dojave "tih tvojih tajnih agenata koji dobivaju veliku lovu od gnoja iz raznih medija" ^^ Ali da sad ne objašnjavam ili razglabam samo par pitanja - da ti dobiješ ovakvu veliku lovu - ti bi se slikao u medijima i dao sve podatke o sebi ??????????????????????????????????????????????????????????????????????? U ovoj Ljepoj našoj gdje te zatuku za rundu pive ?! Mirno bi spavao i ne bi se brinuo da li će ti netko upasti u kuću i zatuči tebe i tvoju familiju u potrazi za lovom ili oteti djete na cesti?! Jel znaš da je onaj zadnji jadnik koji je lajao o dobitku morao tražiti zaštitu policije što od gnoja iz medija a što zbog pretnji i ucjena koje je dobivao i još dobiva?! A ti bi da se sve javno objavi?! Zato jer ti i tebi slični moraju to znati jer ako ne doznaju onda je to prevara. A kaj se tiče prakse vani - prvu stvar koju dobitnici velike love naprave je da se presele u kvart gdje je sigurnost na velikoj razini a da ne pričam o tjelesnim čuvarima i koječemu drugome....... Za kraj ovo tvoje o pametnim umovima i pametnome dosta - je izuzetno uvredljivo!!!!! Sugerira da su svi koji igraju retardirani kreteni i svojevoljni sudionici/žrtve Velike urote HL-a i kajjaznamkoga. Stvarno neki nemaju mjeru!
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Dobro,Visage malo karikira,da digne 42 milje kupio bi neki uber hifi i ostalo sakrio pod poplun u bakinoj sobi. ![]() ![]() Samo je stvarno pušing kako se sedmica redovito izvlačila na manjim iznosima a sad već par tjedana,dok se narod pali,i jackpot raste na desetke milja,ništa. Nula bodova. Ali osobno mislim da će Visageova teorija pasti u vodu kad odigram idući put 1,2,3,4,5,6 i 7 i dignem lovu. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||||||
8-bit Gen.
|
Ajde molim te procitaj link koji sam gore stavio (post prije) pa ces vidjeti da si promasio post. Citiraj:
Nije bitno sto ti mislis ili sto ja pricam. Bitno je da sve zemlje koje imaju posteni sustav nagrada imaju obavezno objavljivanje pobjednika. Sve ostale, imaju identicnu praksu kao i kod nas. Pretrazi bazu 3SAT dokumentaraca i naci ces film UK produkcije koji je sat vremena obradjivao dekade punjenja proracuna u takvim zemljama. Gomila ljudi iz struke je raspredala o tematici. Nije ovo moja prica. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() ... tako da je samo ugodna razonoda u izgaranju ovog privemenog Codiacovog gresnog zivota ![]() Citiraj:
|
||||||
![]() |
![]() |
#38 | ||
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Nažalost i ja sam se navukao na to i ovih dana bacio stotinjak kuna. Vjerovatno bi bilo bolje da sam sve to lijepo zapio, vjerujem da bi tako i prije dosanjao dobitak |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
U potpunosti se slažem s Visageom. I sam sam neko vrijeme proučavao igre na sreću (a osobito loto) još u gimnaziji, i došao do sličnih zaključaka. Također, imam i iskustvo tatinog prijatelja iz Njemačke koji tamo uplaćuje loto nekih 20 godina bez da je propustio jedno kolo. Nikad nije imao više od tri broja... I ja sam znao ponekad odigrati loto, ali iz zafrkancije, iskušavajući matematičke sisteme i nenadajući se milijunima koji život (ne)znače. Ima i boljih načina da se popuni državni proračun ![]() 2,3,4,5,6,7,8 13,14,15,16,17,18,19 21,22,23,24,25,26,27 A/B ostavljam vama ![]()
#41 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
#42 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
#43 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
#44 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
A tema je kao loto tiket.My ass..same isprike. Trebamo se mi tu na forumu udružiti,svatko 100kn i 2 broja,i odigrati 12 brojeva,i doviđenja,nisam gledao koliko je to kombinacija,ali je dosta love uplata čini mi se..i kasnije bratski dijelimo. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
bycod
|
mislim da su bile neke procjene da trebas potrositi 60 milijuna kn da odigras sve kombinacije i osvojis lotto. e sad fora je da ti neosvajas tih 42milijuna sto ih reklamiraju vec od toga 40 % pojedu davanja porezi bla bla dakle da ti se isplati odigrati sve kombinacije jackpot bi trebao biti cca 120milijuna kn i naravno ti bi trebao imati 60 za uplatiti ![]()
#46 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Jer s onim o pametnim umovima i Pametnome dosta nije nikog uvrijedio, tek utvrdio poznatu činjenicu da nismo svi na istoj razini, nisam primjetio da je nekog poimence ili po nicku spomenuo. Sapienti sat ![]() @Codiac, mislim da bi trebao uplatiti oko 90 milja kuna za odigrat sve kombinacije, računali smo nekaj na poslu neki dan ![]()
![]() |
#47 | |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Koliki je porez na dobitke u igri Loto 7/39? Prema Zakonu o priređivanju igara na sreću i nagradnih igara od 8.srpnja 2002. godine, na dobitke se ne plaća porez |
|
![]() |
![]() |
#48 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
MisterM, primi najdublju ispriku sto si pronasao da te moj komentar pozicionira s druge strane pametnih umova ![]() Hvala ti sto gledas na stranu mojim manjkavostima MisterM. Mogu samo ovdje. PM mi je onemogucen zakljucno sa zadnjim postom jer smatraju da sam napravio povredu. Nadam se da ces uvaziti moju iskrenu ispriku i hvala Fleksu sto se zauzeo da me ne lockaju ![]() Ovo postaje kao kad Japanski turisti putuju sa vodicem po glavnim gradovima US-a, pa ih vodic odma upozorava : Paz'te sto radite i pricate, jer ovdje se svako tuzi za najmanju sitnicu. |
|
![]() |
![]() |
#49 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() @Visage Aaaaaaa, Bu..., svaka ti dala, lepo si se to ispricao, neka... ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
I tako, ode još jedna tema u spamaru, prepucavanje i navlačenje kožice...
|
|