|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ode Gmail...
Sve super radilo i odjednom: Probao sam preko linka u bookmarks, pa preko google, pa treko drugih tražilica... Svaki put isto. Probao sam i preko IE, ma ni vidjet... YMail radi super, sve druge google (i ostale) stranice se super otvaraju, sve radi osim Gmail... E da ima u Toolbars stavljnu google tražilicu i kada nešto tražim preko nje dobijem istu poruku... FireFox Not Found The requested URL /accounts/ServiceLogin was not found on this server. Apache/2.2.3 (CentOS) Server at www.google.com Port 443 IE The page cannot be found The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
definitivno nigdje nije otisao. radi preko weba, radi preko POP3. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ma radi na svakom drugom računalu... Usput, pobrisao sam cookie, pokrenuo antivirus, Ad-Aware, SS&D i CCleaner... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Prošli tjedan sam identičan problem imao sa mininovom, isohunt, rslog i sličnim stranicama....Kopmiću je radilo, a meni ne. Nakon malo googlanja, našao sam post gdje je lik imao isti problem i riješio ga tako da je pobriso neki file. Napravio sam isto to, i sad opet mogu na sve stranice. Koliko sam shvatio (po postu tog lika), to je file ISP-a koji blokira određene stranice. E sad, za mininovu i slične mi je jasno, al zašto gmail... File se nalazi u C/windows/system32/drivers/etc/, mislim da se zvao host, ili ISP-nešto, ne sječam se, uglavnom kad sam ga otvorio sa notepadom, bio je tamo popis tih stranica na koje nisam mogo ić, i spominjao se ISP, tako da sam poslje TComu ja spominjo mamu. Pa eto, provjeri to za početak, ako već nisi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
a spybot nemam, tako da ne znam onda kako se kod mene stvorio taj file..... nit mi je bitno, bitno da znam kako to riješit ako mi se opet ponovi. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
Tamo ima nekoliko datoteka, jednu od tih sam ja pobrisao pa mi je proradilo, tj mislim da sam čak sve pobrisao. Pogledaj da li ima file "host". Ako nema, probaj svaku od datoteka otvorit sa notepadom, i baci pogled ima li igdje popis kakvih blokiranih stranica. Napominjem, kod mene je bilo tako, i riješenje koje sam opisao je upalilo, da li je to slučaj kod tebe-ne znam, provjeri. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Ti si CAR!!! ![]() Hvala, sve radi kako treba. Na popisu mi je bio samo gmail, pobrisao sam ga i sve radi! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ovo mi liči na pokušaj phishinga. Naime datoteka "hosts" služi za pretvaranje imena hosta u IP adresu i po defaultu na XP-u se izvršava prije upita DNS hostu. Pitanje je na koji način je ta datoteka promjenjena. Najvjerojatnije je na stroj uletjela nekakva gamad pa bi sve to trebalo dobro prekontrolirati. Neki crackovi za igre znali su tu upisivati fake adrese ali ne za gmail. Ako niste informirani o phishingu malo pročitajte na wikipediji jer stvar baš nije bezazlena. Npr. promjena adrese za PBZ ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|