|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Laptop do 3000kn
Pozdrav, evo cura zeli kupit lap pa me trazila za preporuku, ja sam mislio uzet ovu kombinaciju: HP 550 FS343AAR - 2812kn 2gb ddr2 - 179kn Ukupno - 2991kn znaci lap bi imo 3gb rama i vjerojatno bi promjenio OS na Windows 7 32bit RC1 Sluzit ce samo za word/mozillu i slicne programe, dakle nista pre intenzivno, mozda bude malo vise multitaskanja pa nek se nade 3gb rama za svaki slucaj, od igrica naravno nista - niti nije potrebno kako vam se to cini? btw. budget teoretski moze do 4000, ali pitanje mi je kolko se to isplati? no prihvacam prijedloge, hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja imam malo jačeg HP-a i zadovoljan sam, za sve šta mi treba super odrađuje gore je win 7 i ja prezadovoljan jedino šta se malo zna zagrijat ali to kažu da je normalno, eto ako sam ti pomogao ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pazi na ovaj sa linka. To je prijenosnik iz HP Renew programa. Znači prijenosnik ima neki nedostatak, pogrebano kučište, ogrebotinu na LCD-u ili slično. Obavezno provjeri o čemu se radi. Inače, ovako u tom cjenovnom rangu, probaj naći neki HP 6735s. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1010888 Evo ovog sam uzeo i nije glasan uopće, kažem ti laptop je ok i ništa mi nedostaje, jest da je malo trash izvedba ali jbg za te pare je super kažem ti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
ovo nedostatak u hp renewu je vrlo nategnuto jer tu se recimo moze raditi o malim kozmetickim tragovima. Imao sam jednog paviliona iz renew serije i usprkos dobroj volji laptp je bio kao novi. A inače i ja sam sklonije da se rastegne do 6735s premda će i ovaj sasvim solidno obavljati spomenute zadaće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Moj savjet je da si uzme jos 2 godine jamstva dodatno za 400tinjak kn (mislim da ide na s serije tipa 6735s) jer nije preskupo a definitivno si siguran 3 godine po pitanju dosta skupih popravaka.
![]() |
#8 |
Premium
|
zasto 6735s preko 6730s? (ajmo rec da su velicina harda i rama nebitne) ako bi uzeo 6730s, dodo bi mu i ovih 2gb rama na 800 a ako bi uzeo 6735s dodo bi mu ovih 1gb rama pa da u svakom slucaju ima 3gb rama ja sam uvijek vise volio intel, mozda je kod ovih laptopa bolji amd? manje se grije ili? i u konacnici onda ako bi iso na kupnju 6730/5s + rami, dal mi se isplati dat 600-700kn vise za to u odnosu na onu prvu kombinaciju (HP 550 FS343AAR - 2812kn,2gb ddr2 - 179kn,Ukupno - 2991kn) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Možda bolje ovakvo nešto: http://www.nabava.net/trazilica.php?q=pa3515&x=0&y=0. Ima 2g. garancije, a nije ništa manje kvalitetan od HPa 550, niti S serije ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Potpis na Fujitsu ![]() @Astral- nema smisla davati 700 kuna više za tako nezahtjevnu namjenu. Ili HP 550 uz nadoplatu gare i provjeru kaj je točno nedostatak, ili Fuđicu Simens |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
hm ok, znaci ili iz ducana "PROFIT IT" uzet Fujitsu Siemens Amilo, Pa3515, 15.4", Dual Core, 250GB HDD/320GB HDD, 2GB RAM, Free DOS null za 3.098,00 kn ili prvotna kombinacija HP 550 + 2gb rama za cca 3000kn (sta zapravo ispadne 3400kn sa dodatnom garancijom) jos neka misljenja sta bi od te dvije opcije bilo bolje? ili je to vec cjepidlacenje i svodi se na to koji mi bolje izgleda? Zadnje izmijenjeno od: Astral. 26.05.2009. u 16:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Mislim da bi FS bio bolji izbor, pogotovo ako ima 2 godine garancije. Kvaliteta i performanse su tu negdje, ali FS je "novi" i bolje izgleda (subjektivno). |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Zapravo sve se svodi na to da je taj FS po svemu bolji. Procesor, chipset/grafička, hard, RAM ... Što se garancje tiče, u ovoj trgovini ne vidim da piše igdje kolika je, znam da je prije pisalo, dok je bio dostupan u Protisu i Ventexu da je 2g., sad vidim za ovaj model s boljim procesorom u Protisu da je 1g., pa to valja provjeriti. ![]() A ti Renew HPovi mi se čine malo prejeftini. Npr. npr ovaj s produljenjem garancije na 2g. i dodatnih 2GB RAMa jedva oko 3000 Kn. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
Jesi razmisljao o nabavci Acer Aspire One, Asus EEE, ili HP Mini-Note? Za surfanje i malo tipkanja su sasvim dostatni a i lako se prenose. ![]() FS je ok za tu cijenu. A i za tak male novce ti je svejedno koji ćeš točno model uzeti. Nek je sa Dual Core procesorom, 160+GB HDD i sa bar 2 god garancije. ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
mislis zbog procesora ili si imao nekog iskustva s ovim modelom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Zbog procesora, chipseta/grafičke, diska, nedostatka bluetootha, ... Prastari model sa prastarim komponentama, istina cijena je niska, ali se nađe i (mnogo)bolje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|