|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
HP Pavilion DV7 - problem sa przilicom
Kupio sam prije mjesec dana u njemackoj laptop HP Pavilion DV7-1017eg.... Ispocetka je sve radilo kako treba no kad sam instalirao engleske windowse (bili su njemacki na njemu) i instalirao Nero 7 nastaju problemi..... Kad ocu sprzit DVD jako dugo mu treba.... prvo mi onaj proces przenja stoji na 1 % i tako jedno 7-8 minuta koliko bi mu trebalo da isprzi DVD (ono Time remaining se vrti sve dok ne dodje do 0) i kad to vrijeme prodje onda se tam pod remaining time pojavi 40-50 minuta i tek onda pocne przit dvd..... znaci przi ga skoro sat vremena.... probo sam na vise razlicitih medija i na svima je ista stvar.... cak sam nekidan formatirao hard i sve ponovo instaliro no problem je ostao isti..... Na laptopu je Vista Home Premium x64, a przilica je Sony Optiarc Blue-Ray, DVD R/RW BC-5500S...dali netko zna kako rijesit problem??? hvala unaprijed..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pogledaj da li ti je uključen DMA za pržu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
Instalirana mi je 7.10.1.0 i ona mi je najbolje radila.... nije do nere posto je prije radilo super sa tom verzijom.... a nove verzije mi se ne svidjaju..... dali je moguce da je zbog toga sto je prije bio 32 bitna njemacka vista , a sad sam stavio 64 bitnu englesku verziju??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
eh sad.... bas mi se i neda formatirat disk i ponovo 32 bitnu vistu stavljat..... a i imam 4 gige rama pa 32 bitni os ne prepoznaje sve..... mogu nesto drugo pokusat prije toga??? dali postoji neki nero iskljucivo za x64 OS???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Stavi neki program za virtualizaciju (npr. VMware) i pomoću njega instaliraj neki 32bitni OS. Ako bude sve ok, znači da ti je do 64bitnog sistema, a ne pržilice.
![]() |
#10 |
Premium
|
Nisam reko da mi CD-e normalno przi, znaci samo je sporo kad dvd przim.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|