|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Baterija?
Reinstalirao sam Windowse i skinuo sa službene stranice drivere za svoju toshibicu, među njima i neke bios drivere (možda je ovo problem?). E sad, nakon toga, baterija mi se ne puni iako je lap na punjenju... Jel imate kakve ideje za riješit ovaj problem? Hvala Edit: Lampica za punjenje radi (svijetli naranđasto). Zadnje izmijenjeno od: Likson007. 27.05.2009. u 21:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A kako radi u safe modu? Jesi li probao reinstalirati bateriju? Iz Device Managera makni odnosno deinstaliraj Microsoft ACPI-Compliant Control Method Battery, ali ne diraj Microsoft AC Adapter! Isključi notebook, ištekaj punjač, izvadi bateriju, vrati natrag punjač i uključi notebook. Kad se Windowsi potpuno podignu, vrati natrag bateriju i vidi da li se puni.Ako ovo ne pomogne, probaj kalibrirati bateriju. Odi u safe mode, isključi sve opcije u power managementu, nemoj ništa raditi i pusti neka se baterija do kraja isprazni dok se notebook sam ne isključi. Nakon toga uštekaj punjač i 2-3 sata nemoj uključivati notebook dok se baterija opet skroz ne napuni. Zatim uključi i vidi kako radi baterija.Ili ti se smrdao taj driver ili čip u bateriji jer su ove nove uglavnom "pametne" baterije.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Hmm, probao sam sve i ne radi... Hvala na idejama... Nosim ga sutra u Vemil naš dragi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|