|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Apr 2008
|
![]() Šta se više isplat uzeti? Iskon ili T-Com...jer trenutno za moj broj telefona nije dostupan T-Com MaxADSL...hvala na odgovorima ako ih bude... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
pa, kakav ti je onda izbor izmedju ta 2 ako ti jedan od njih nije dostupan...ili pricas o telefonu...ili sta...malo se izjasni susjed |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Apr 2008
|
trenutno nije dostupan ali će bit od sljedećeg tjedna kažu pa me zanima koji od ta 2 da uzmem jer se useljavam u drugi stan ...zvo i pitao t-com i tako rekli da će bit dostupan |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
iskon... ![]() jeftiniji pozivi, a i ja za net placam 200kn - 4mbita flat.. al to je sad valjd standard na t-comu...
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Zasto nebi mogao nista skidati sa torrenta? Torrenti normalno rade, kao i download sa rapidshara, megauploada i slicnih servisa. Ako ga je strah eventualne opomene od carneta zbog skidanja torrenta sa javnih trackera, otvori se account na demonoidu ili jos bolje na zemundi i nema straha. Od pocetka veljace sam na Duo.CARnetu i problema nema, skidam sta hocu, opomena nema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
iskon = tcom tak da ono... |
![]() |
![]() |
|