|
![]() |
#2371 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2372 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Mediocrity deservs applause, why don't we go find a Ford Focus and clap around it ![]() Dobar je film ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2373 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Appalosa Po imadbu 6.9/10, po meni više 7.5 ![]() Priča o dva prijatelja (odlični Ed Harris & Viggo Mortensen) koji provode zakon kao plaćenici, dolaze u grade gdje je kolega šerfi tajanstveno nestao. Priča se odivja u malenom gradiću Appolosa, i ima po meni OK radnju za jednu western dramu. Umjereno pucanje, malo ljubavi, konja i opet pucanja ![]() Tko nije pogleda neka pogleda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2374 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
The Hurt Locker (2008) http://www.imdb.com/title/tt0887912/ Meni kao filmofilu, moglo bi se reći, specijaliziranom za filmove ratne (ili preciznije anti-ratne) tematike; vrlo interesantno djelo. Naročito zbog činjenice da redatelj zapravo to nije, nego je redateljica. I to inače tipično hollywoodski nastrojena. Ali ne ovdje. Kao šovinista sa predrasudama, iznenadilo me poznavanje tematike sukoba u Iraku i redateljsko umijeće gđe Bigelow. Uz par sitnih "taktičkih" grešaka, vrlo uvjerljiv, i immersive-an film. Glumci su svi vrlo dobri. Glavne uloge su meni nepoznati ljudi, ali dorasli zadatku. Ima nekoliko dobrih i kratkih, gotovo cameo uloga; Guy Pearce, Ralph Fiennes, David Morse. Zvuk bi mogao biti bolji. Moja preporuka. Naročito u HDu. Nije film samo za zabavu, ali to ionako nijedan dobar film nije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2375 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2376 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
EDiT: pogledao angels & demons,tom hanks...film je blago rečeno fantastičan,iako većim dijelom nije smio biti snimljen na autentičnim lokacijama,ispao je zaista impresivno,glumačka postava sa Hanksom i McGregorom,naprosto sjajno, priča pomalo sci-fi,ali ne i naivna,dapače. Glazba i ambijent,nešto između Warcrafta za vrijeme boss-ova u dungeonima i Baldurs Gatea 2,dakle,ne može bolje ![]() Stvarno za fanove religije,mislioce,ili one željne dobrog netipičnog ameri-crap filma,pogledati. Moja ocjena bi bila 12/10..ali to ne postoji tako da je i 10/10 dovoljno. Jedini dio koji je malo zakomplicirao dojam kod mene je upravljanje helikopterom od strane McGregora,sad će on - padre ić vojnim helićem bombu sa antimaterijom raznosit..al dobro. Uklopilo se ajd u priču nekako,da je bio pilot u vojsci prije nego se zaredio,izvukli su se. ![]() Ne znam iskreno koji mi je jači,da vinci code ili ovo...mislim za nijansu nijanse,sjenku..da je da vinci brutalniji. Ali svejedno, 10/10. Must see film, Tom Hanks je utjelovio još jednom sjajno svoju ulogu..prva liga glumac. Zadnje izmijenjeno od: thedream. 23.05.2009. u 09:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2377 | |
All rights reversed
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2378 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() Film je prosječan do loš. Ne može nikako bit odličan, pogotovo ovo boldano, LOL teški. I on u filmu kaže kako je naučio pilotirat.
![]() |
![]() |
#2380 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Samo sam pogledao trailer za brunu i vec sam pao sa stolca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.traileraddict.com/trailer...trical-trailer Ovo jedva cekam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2381 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Ovo isfuravanje na pederluk,a šta ja znam..mislim da će par skečeva obilježit film,ali ništa posebno..dildaći i to,ne znam..bzvz..sex i grad aludiranje.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2382 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
http://www.youtube.com/watch?v=WZnpzfcMheA&feature=fvst District 9 Ala Cloverfield samo Peter Jakson redatelj ![]()
![]() |
#2383 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2384 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2385 |
Bazinga
|
ovo mi se cini ko dobar film http://www.youtube.com/watch?v=4u1AB...x=0&playnext=1 podsjeca me na never back down
![]() |
#2386 | |
Banned
|
Citiraj:
Meni je Borat bio zanimljiv jer sam gledao i imam doma sve epizode ali g-a, tako da me zanimalo kako izgleda jedan takav dokumentarac,Bruno je ok, daleko od toga da nije smiješan, ali cijeli gay koncept mi općenito nije smiješan nego tragičan,pa se tu nemam baš čemu nasmijati, jer i kad kaže how do you defend yourself against a man with two dildos, mene to podsjeti na borata ![]() ![]() Ali vidjet ćemo. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=DvZVZ8h1p4Q http://www.youtube.com/watch?v=k2tFK...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=chhEU...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=BMP18...eature=related no comment ![]() Zadnje izmijenjeno od: thedream. 24.05.2009. u 13:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2387 | |
Why so serious
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2388 |
Bazinga
|
![]() |
#2389 | |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2390 |
JDM
|
Koje filmsko ljeto me ceka ![]() Never back down je meni bio ok film. Nevolim filmove di moram puno razmisljati za nedjeljno jutro. Jucer sam pogledao eagle eye. Moja preporuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2391 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Gledo sam Proročanstva sa Nicolas Cageom i film nije loš, istina da je kraj pretjeran, al to je taj žanr, mašta radi svašta, zato mi se i sviđa, malo za mozak na pašu i razmišljanje prije spavanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2393 |
JDM
|
i taken je isto ok. Takav bi trebao biti 007 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2394 |
Bazinga
|
a ovaj novi bond je katastrofa.ovo ce ljeto biti zanimljivo sto se tice filmova.dolazi puno dobrih naslova.prije par dana u kinima je bio film Noc u muzeju 2 i u 7. mjesecu dolazi novi Ice Age
![]() |
#2396 |
Bazinga
|
neces se razocarat.jel ima ko kakvu preporuku novog filma za pogledat.recimo da nisam vec duze vrijeme pogledao neki dobar film
![]() |
#2397 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pogledao The Curious Case of Benjamin Button Moja preporuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2398 | |
Bazinga