|
![]() |
#1681 | |
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1686 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
dali mi netko može naći big tower kućište, crno, dobro, jeftino, i napajanje i hlađenje za njega, u njemu će biti q8200, hd4870x2, hdd 1 tb, ddr 3 3gb, i jedan optički device, i usput samo još jedno pitanje, može li se staviti 4 gb rama na xp pro system jer sam čou da xp podržava samo do 3 ili tako nešto, hvala |
![]() |
![]() |
#1687 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
malo si otiso u napajanja ![]() Do koliko para jeftino kuciste ? ![]() Moš stavit sve i svasta al ocitavo toliko koliko si rekao manje vise.... ![]() Big Towers : Npr : http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...=0&Sifra=21814 What u think ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1688 | |
Premium
|
Citiraj:
pa neznam točno koliko jeftino, ali nešto da je srednje da nije loše i da nije preskupo, i da zadovoljni mene(gamera) i već sam naveo koje ću komponente imati pa dali mi netko može reći koje napajanje i hlađenje stavim |
|
![]() |
![]() |
#1689 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
A joj, pa moras reci neki novcani limit pa ti mi izaberemo najbolje... Kao npr: Coolermaster Cosmos S i Corsair HX1000 Tu bu ti bilo dosta... ![]() Ma sala... Evo nesto ovako: antec nine hundred two, twelve hunderd, P182... ili neki chieftech iz vemila koji ti je lijep, svi su odlicni... Corsair VX 550, TX 650, 750, HX 520, 620... Nest takvo posto kupujes itekako skup komp, pa da ti i ove komponente budu slicne, tj u rangu sa ostatkom kompa...
#1690 |
Premium
|
šta velito na ovo: *Chieftec gamer tower GX-01B, bez PS, crno, USB, Fire wire, audio, 1×8cm blue led fan, 1×12cm fan Power Supply FORTRON Everest80+ 600W, HQ, PFC, 4x12V, 12cm fan Thermaltake A2453 Cyclo, 80mm hladnjak za kućište s plavom diodom (blue pattern fan i dali bi bilo dobro staviti dva ovakva ventilatora ili tako nešto iskobinirat , jer u ovo kućište ide 1x80mm i 2x92mm |
![]() |
![]() |
#1691 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Pozz svima, kupio sam kućište thermaltake v9 ali sam sada zaključio da mi treba i novo napajanje jer mi od ovog starog no name koje sada imam kablovi ne mogu doći do ploče i nemam dovoljno SATA i IDE priključaka. Planirao sam kupiti Corsair CX400, jel se isplati i ima li neko iskustva sa ovim napajanjem? Imam 3 sata diska, amd 4400 x2, DVD ROM i pržač, ati radeon HD 4850, 4GB RAM-a... Ili preporučite mi neko napajanje do 60€... |
![]() |
![]() |
#1692 |
Premuim
|
Napajanje je cist ok... Samo otkad sam stavio ovu grafu (zamijenjena x1950), pocelo cvrcat u jacim igricama... eh... a grafa jedva da nest vise trosi od stare... A i kolegi iz raz cvrci a ima 4870... Eh, taj corsair...
#1694 |
Premuim
|
Je... onak ko da imam zbor cvrcaka povis procesora... Onak, iritantno... iz te lijepe crne kutijice sa zmijolikim kablovima... Al bmk za load, sluske ili linija su uvijek dobro pojacani... vazno da je u idleu gotovo necujno...
#1696 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Držat će to Chief. Neko drugo napajanje ovisi o tvom budžetu. Preporuka je Corsair CX400.
#1698 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zaboravi te famozne wattage kalkulatore kao i natpise na kutijama grafa. Chief će držati.
#1700 |
Premium
|
Hvala na odgovoru. Ne razumijem se bas u napajanja, pa sad mi nije jasno ovo 6+2 pin-a, to su zice od napajanja ili? Ako bi mi netko mogao ukratko objasniti... |
![]() |
![]() |
#1701 | |
Guest
|
Citiraj:
To napajanje ima 6 Pin priključak, tj 8 Pin (6 + 2 znači da možeš prikopčati jedan mali dodatak tako da dobiješ 8 pin) tak da možeš prikopčati na njega sve živo. ![]() Inače, to ovako izgleda: ![]() |
|
![]() |
#1703 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
#1704 | |
Guest
|
Citiraj:
Sva novija napajanja imaju potrebne konektore, čak i MS i Codegen, a za sve ostalo tu je adapter, splitter ili što već. Sve potrebno ti, u 99% slučajeva, dolazi i uz grafičku karticu.. ![]() Ne mjeri se kvaliteta napajanja po broju konektora, iako dosta često kvalitetnija napajanja stvarno imaju više konektora nego šrotex. Kupi si, prema budžetu koji imaš, neki Fortron, Corsair, Gigabyte, Chieftec, PC Power, Silverstone od 400-500W i vozi, nema potrebe opterećivat se s brojem ovakvih ili onakvih konektora. |
|
![]() |
#1707 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Je... no ovisi o seriji Fortrona npr na testu sam imao Fortrona 650 GLN (Green Serija) čiji je OEM FSP (dakle sam fortron) i napajanje je pristojno. Tiho i ima relativno dobru regulaciju napona no fali mu snage. Napajanje je izdržalo torturu sa naklokanim QX6850 + HD4870x2 No kada bi spojio i drugu HD4870x2 napajanje nije htjelo niti upaliti računalo za usporedbu Seasonic M12 600W koji je nešto slabiji (576 vs 624W na +12V) od TX650 ali konfiguracijski gotovo identičan uspio je upaliti i provrtiti par testova sa HD4870x2 iako nije izdržao puno opterećenje. Mislim da bi TX650 izdržao sve testove pod punim opterećenjem sa dvije HD4870x2 pošto ima istu snagu kao Hyper TypeR 680W koji sam testirao a koji je sve testove prošao uredno i na tom testu bio jedino napajanje snage ispod 700W a da je stabilno tjerao konfu sa QX6850 + dvije HD4870x2 napominjem da sa dvije HD4870x2 i QX6850 na 3,5GHz pod punim opterećenjem govorimo o cuclanju oko 900W iz mreže (utičnice)
#1709 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#1710 |
Propali User
Datum registracije: Dec 2006
|
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.806.428 koje napajanje za ovo minmalno a koje bi bilo onak taman ? (ostali dijelovi su pod moj komp) |
![]() |
![]() |
|
|