|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Cak bi i mogo,bumo vidli ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
fino fino ovo cu i ja probati ![]()
#6 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: May 2004
|
Super je ideja, šteta da nije bolja ploča u igri... Ja bi predložio nadopunu pravila da se na svakom SS-u uz CPU-Z mora pokrenuti i HWMonitor aplikacija također od CPUID-a za praćenje temperatura i ostalih informacija jer sama slika setupa nije dovoljna, tko brani slikat setup npr sa box hladnjakom i nakon toga namontirat vodeno i stresat cpu OCCT-om? |
![]() |
![]() |
#8 |
.
|
Takve finese će se lako odrediti nakon kvalifikacijskog kruga igre ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Bubba ? SuperPi imamo da ga hebeš ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
.
|
Ovo nije Wolfdale da se tako lako degradira (a i oni se nemogu degradirati u tako kratkom roku na navedenom naponu). Svi će dobiti po jedan primjerak,, a i maksimalni napon što ploča može isporučiti je 1.55v, što i nije dovoljno da se procesor tako lako/brzo degradira ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Neka mesnica (koja ima hladnjacu) + LN2 = super rezultati i u ljetno doba.
#18 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
hladjenje treba biti zracno... znaci nema LN2 ali hladnjaca + TRUE prolazi ![]() edit: pitanje za 7. pitanje: maksimalna vrijednost napona za DDR3 memoriju po kome? Intelu? overclockerima? meni? razeru? Zadnje izmijenjeno od: maX. 19.05.2009. u 21:40. |
![]() |
![]() |
#20 | |
.
|
Citiraj:
I prekinite o blesiranjima sa LN2, piše u pravilima uredno da se koriste normalni zračni hladnjaci. Da je pisalo, fazna, i ostala subzero rješenja, onda bi se pričalo o trpanju raznoraznih TEC blokova i sličnih rješenja na procesor. |
|
![]() |
![]() |
#21 |
Banned
|
na polovicu ovih pitanja se nemoze tocno odgovoriti jer nisu postavljena kako treba i nema nekog tocnog ciljanog odgovora... bezveze 6. CPU-Z za maksimalnu frekvenciju FSB-a uz obaveznu validaciju. otkad kod AMD-a nakon socketa A postoji FSB? |
![]() |
![]() |
#22 |
.
|
Nemoj odgovarati ako ne znaš ![]() U vezi FSB-a, ne pravi se lud, ako ne znaš na što se tu misli, onda ovo niti nije za tebe ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ae Raz ne budi nadrkan. maX je dobro rekao... FSB nema veze sa AMDom više i uzeo bi to kao veliku pogrešku onog koji je pisao ovo. Neću nabijat na nos nikom to ali FSB i HTT nije isto ![]() I da, pitanja jesu malo mutna za odgovaranje al ono.. nekako ćemo sklepat... |
![]() |
![]() |
#24 |
.
|
Nisam ja ništa nadrkan. Max se tu jedini pravi lud. Jedini tipfeler ide na to sa FSB-om. Pa eto, da pojasnim, umjesto FSB-a, mislilo se na HTT. Pitanja nisu nimalo teška, za svako postoji točan i konkretan odgovor, a koji se uz malo truda može naći na internetu ili XS forumu ![]() Na kraju krajeva, nije fora ako je sve jednostavno, zar ne ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
.
|
Naravno ![]() No evo, ja sam sad sjeo odgovarati na ta pitanja i ide ko po loju ![]() @aski - na neka pitanja (kao npr to 7.) možemo uzeti toleranciju od par decimala, plus minus, nije valjda da će biti toliko strogo bodovanje, jel Krešo ![]() No napominjem, ta informacije je lijepo navedena u prošlim recenzijama koje sam pisao o DDR3 memorijama, a nalaze se na portalu ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Banned
|
Citiraj:
nisam rekao da neznam nego sam rekao da pitanja nisu dobro definirana jer nemaju preciznih odgovora nije nitko nadrkan... |
|
![]() |
![]() |
#29 |
.
|
Pitanja imaju 100% precizne odgovore, a vidjet ćete ih na kraju kvalifikacija, kao i obično ![]() P.S. nisam ja jedini slagao pitanja, pa ako vam nešto nije jasno, tu i je Krešo ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Gle ti Intelaše kak se prepiru oko AMD-a... ![]() Treba vas u startu diskvalificirat ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|