|
|||||||||||
|
|
#4412 |
|
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Nemoj đabe vračat XP, razlike u FPSima nema između VIste i XPa Do nečeg drugog ti je Pa ja sam 125 lock imao sa jednom 8800GT, i to na visokim grafičkim postavkama, i 1680x1050, bez da sam nešto po configu previše mjenjao Jedino što je must have za svaki config je : /cg_fov 80 /maxpackets 100 /snaps 30 EDIT: BTW, evo djeco kako se to radi ![]() Sa jednom raketom prvi put x3 killa, drugi put x2, i to obojicu iz mog klana ![]()
|
|
|
#4414 |
|
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
|
|
|
|
|
#4416 | |
|
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
Bude isto i na Xp i na Visti. Hei$$e izgleda da nisi jedini. |
|
|
|
|
|
|
#4417 | |
|
|
Citiraj:
![]() Trebao sam to zarcniti u pejntu nebi se niš vidjelo ![]() To lik pol sekunde nakon što sam ispalio raketu izašao ispod mosta i ubio me ![]() Omiljene lokacije za spucati raketu su mi on kučica kod Spetz spawna na Overgrownu, ja od dolje iz korita spucam u strop kroz prozor, pa kuća sa MG-om kod SAS spawna (kat naravno, HQ kuća) te library, isto ja vani i spucam gore kroz prozor ![]() Samo čitaš na chatu "lol, wtf, omg" i slično ![]()
|
|
|
|
#4418 |
|
Smetlar!!!
Datum registracije: Mar 2008
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa ja cu poludjetiiii,pls help,ako ima gdje drugo ili ovdje rijesenje ispricavam se unaprijed ugl. Reinstaliram windovse prije 2 dana,instaliram sve drivere osnovne programe itd. i CoD4 ,i igram prvi dan sve normalno ko prije reinstalla,cak sam imao 5-8 fps-a više i igra je isla super fluidno....upalim ju danas i boom udje u igru crni ekran izbaci me na desktop i directx error,pls help to je u mp ,sp se niti ne pokrece -.- ,kliknem i nista,cak ni crni ekran nista....pls help slikica: http://img254.imageshack.us/img254/7047/aaaaau.jpg edit: pokusao sam i bez xf-a isto sra... |
|
|
|
|
|
#4420 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
pa naravno da je ekipa ok kad je snorky tamo ! |
|
|
|
|
|
|
#4421 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ako ne, reinstalacija, odnosno upgrade directx_a (9.0c naravno) |
|
|
|
|
|
|
#4422 | |
|
Smetlar!!!
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
Ma pomogli su novi driveri,ali ne kuzim zasto mi je prije formatiranja sve nromalno radilo sa driverima sa cd-a graficke a sad nije htjelo,direct x ofc 9.0c,a geforce je kartica i reinstalirao sam bio |
|
|
|
|
|
|
#4430 |
|
|
Ja mjesecima umirem za kakvim Downpour only 24/7 HC serverom, ali ništa... Uz Overgrown meni daleko najdraža mapa Ima jedan, u Americi, dosta i posječen, samo na 1.2 patchu. ![]() Navodno da će ju izbaciti... da... bio sam jako razočaran na tu vijest Očito čemo mi skill-eri bit osuđeni na M14, koji je užasan sa meni najdražim dodatkom - silencerom :/ (zbog nepreglednog polja ispred sebe kada se ide sa sights up)
|
|
|
#4431 |
|
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
|
|
|
#4434 |
|
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
|
|
|
|
#4435 |
|
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
|
|
|
#4436 | ||
|
|
Citiraj:
Dovoljan ti je samo mpdata file Naravno, bilo bi najbolje i da je isti key nakon reinstala Nije bitno sa kojim keyem ideš, mada je preporučljivo imati isti key, onda nema zayebancije sa "prilagođavanjem" novog keya staroj mpdata-i Citiraj:
Gadno ![]() Sječam se kad sam ja prvi puta sa defaulta prebacio na maxpackets 100 i cg_fov 80, preporodio sam se ![]()
|
|
|
|
#4437 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
e sad možeš si napravit prije no što deinstaliraš evo ovako 1. odeš u windows registry (može: start->run->upišeš regedit) i nađeš activision i cod4 i to sejvaš(desni klik -> export, i staviš di hoćeš) 2. kopiraš iz foldera od igrice, iz svog profila fajl mpdata (u tom fajlu su podaci o akauntu tvom), a možeš si spremit i mp_config isto(tak da ne moraš ponovo radit novi kad reinstaliraš) 3. kad instaliraš ponovo dovoljno je dvaput kliknut na ovaj registri fajl i yes da hoćeš spremit u reg od windowsa, i vratiš mpdata na isto mjesto (moraš pokrenut jednom igricu prije da ti se pojavi folder sa profile il kak se već zove) i to je to dodatak jednostavnije ali i nesigurnije je da si sejvaš cd-key(možeš ga isto vidit koji je i mijenjat u registriju) s njim instaliraš, i na isti način bekapaš mpdata |
|
|
|
|
|
|
#4439 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
pa key mi je original, pa normalno da ne budem drugog koristil (al je nakndadno kupljen) a kaj se .cfg-a tiče baš zbog njega brišem igru, imal sam defaultni, pa sam ne netu vidio jednog koji mi je izgledal fora, ne makne nikakvu travu i to nek sve osvijetli bla bla, uglavnom htio sam vidjet kak izgleda...al sam svojeg zaboravil spremiti pa sam izbrisal cfg pokrenul igru složil rezoluciju, bla bla, al mi sad onak malo šteka igra, baca me iz onog servera gdje je overgrown only, kao neki corrupt memory...dal mi i frend isto svoj cfg (nije ništ mijenjano u njemu) al me isto baca van...btw hammer ti imaš neki costum made ili??? |
|
|
|
|
|
#4440 |
|
|
Samo izbriši sadašnji modani cfg i pokreni MP, igra će sama generirati defaultni. ja imam svoj u kojemu sam promjenio tek nekoliko stavki, ugl uključio sve ono load scale rigid, travu, sunce, maxpackets 100, FOV 80, snaps 30
|
![]() |
|
|