|
![]() |
#1051 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ništ čudno za .nl servere ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Još od patcha 1.2 je onemogučena online igra userima sa pirat keyevima, što je i vrlo dobra stvar, ako ti se toliko sviđa igra, buy the damn thing, ne da se netko cigani za 100 kn, pa igra na piratskim serverima, a još k tomu i vara. Osobno bi dao i 200 kn samo za key jer je igra u MPu predobra uživancija. Kao i COD 4.
![]() |
#1056 | |
|
Citiraj:
Možda se može na 1.1 verziji, a i kad je dotična bila aktualna, bilo je problema no moglo se igrati. Nisam upoznat sa tom situacijom, dali ima 1.1 servera, no uvijek se može proguglat
![]() |
![]() |
#1057 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
|
![]() |
#1059 |
1oo1 NooB
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1061 |
1oo1 NooB
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1062 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
|
Ja upravo bio hostao jednu zombi partiju ![]() Uključio ammo cheat (nema reloada, infinite ammo ![]() ![]() Tam negdje na20om levelu je postalo malo dosadno pošto nema šanse da nas ubiju, zbuksali se u onaj dugački hodnik kod aparata za sok što daje double tap, nas trojica, i jedan čuva prozor lijevo na balkonu i samo repaira prozor i roka, vrlo je važno i ona vrata desno od hodnika prema power roomu ne otvarati, jer bi samo otvorili još jedan put do nas. I tak... ide to ono.. fino, malkoc monotono samo rokaš... ja imao onaj big ass sniper i laser gun Išlo je dotle da su likovi ovo radili: ![]() I opet, ide tako dalje, dok jedan genijalac ne odluči otič dolje popravit prozor, or whatever, ubiju ga, i ja idiot, trčim ga spasit, umjesto da sam ostao na mjestu, nas dvoje u hodniku i jedan na prozor, opet dovoljno, i tak odem ja za njim i ja umrem, ostane samo jedan na hodniku i jedan na prozoru, dalje se nije moglo, gotova partija zbog eto, jednog lika koji odluči malo sam otići.. . ![]() Završilo je ovako (ja prvi ofkors ![]() ![]() A mogli smo fino još 20 levela... sam da ovaj nije poginuo i ja da nisam otišao za njim...
![]() |
#1065 |
1oo1 NooB
|
Infinite ammo i samo 23 lvl-a ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
|
Pa ja stalno vrištim po chatu "stay put", "come back" i slično al neki ne yebu to ni 2% Komotno smo mogli do još satima igrati, al ono doslovno satima još 50 levela je moglo proči... Trebo sam ja ostat na mjesu i ko yebe tog što je otišao...
![]() |
#1067 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
|
Kao što sam objasnio već... znam da je slab rezultat... al kad nije uigrana ekipa i nitko FFS ne sluša i svako hoće nešto po svom izgurat, pa pogine, i zayebe sve ostale, pa makar i sa čitom. Sa čitovima se lako može i do 100-tog levela, samo treba strpljenja (jer postane dosadno samo rokat) i poslušnosti da yebeno ne ideš dolje ![]() BTW eraser, dobar score, jeste se i vi zataborili tam u hodniku di je onaj "sok" što daje double tap ili ste negdje drugdje bili?
![]() |
#1070 |
|
Malo previše imate pristupa kod te rupe... 3... ili 4 ako otvorite ona vrata prema power roomu. Nekako najbolje mjesto je baš tamo kod aparata za double tap, samo se nikako ne smije otvarati ona vrata odma blizu njega sto vode u power room. Na tom mjestu, imaš dugačak hodnik, tu se trojica zbuksaju i lako tamane sve zombije jer imaš ravninu relativno dugačku dok to zombiji ne priđu, i dosta vremena za ubijanje, i jedan je čisto dovoljan za onaj balkon lijevo od double tap automata, tamo samo roka na onaj prozor i repaira ga. Također, na dohvat ruke ti je kupiti MP40 (odličan sa double tapom) i granate samo sipaš niz hodnik, para dobivaš ko blata jer samo redaš zombije, i nije bed kupovat granate. Također kod rupe shotgun... jako jako dobar kad ti priđu blizu. Addaj me za frenda u CODu, mogli bi zajedno koju ![]() Nick mi je _Narsil_
![]() |
#1071 |
Premium
|
Mi stojimo kod rupe, stepenice ne diramo tako da nam mogu doći jedino sa balkona ili od generator sobe. Pošto ima onaj prolaz od rupe drito na balkon, tamo miniramo sa bouncing betty da nas upozori ako neki prođe do nas. Ako dobro stojimo, svi se slijevaju niz taj dugački hodnik. Jedan stoji kod rupe i pokušava zadnjeg uhvatit kako bi se opskrbili oružjem dok ostali slažu zombije na hrpu ![]() Probat ću tvoju taktiku pa ćemo vidjet kako bude išlo! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1072 |
|
E pa vidiš, super fora, skroz zaboravio da je igračev izbor dali će odblokirati stepenice. Vrlo dobra taktika ![]() Makar dosta toga ovisi o igračima i kako stoje, jer ti mogu doći niz hodnik od power rooma i sa balkona koji ide usporedo sa hodnikom. Ovako ako otvoriš stepenice a ostaviš ona zadnja vrata od power rooma zatvorena apsolutno se svi slijevaju niz hodnik, dolaze iz rupe i sa stepenica, i svi idu ravno na jedan hodnik, dakle, uopče ne idu na balkon tak da je onaj koji čuva prozor na balkonu siguran. A onaj safe room ne služi ničem, ona mala prostorija dolje u prizemlju... mala je i kad ulete unutra jao si ga tebi...
![]() |
#1074 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() ![]() Daj Narsil da se dogovorimo da se nađemo ponekad ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1075 | ||
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#1076 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
hvala. znam da treba čitat ali sam jednostavno sve makao što je kao smetalo i poludio kad mi ga nikako nije htjelo otvorit pa rekao sam sebi da idem ovdje pitat jer će se bar 5-orica nać s mojim problemom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
di mogu poskidat te "nove" mape za zombie? znam da nisu tak nove, al ja sam do sad igrao samo onu prvu... treba mi sam za LAN.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1078 | ||
|
Postoje samo dvije ofišl mape, to je ona prva koju si već probao, i sad ova druga, novija, koja dolazi sa 1.4 patchom. Ostale su costume made i ima ih oho-ho za skinuti, treba samo proguglati malo. Te costume su malo zayebane za pokrenuti. Evo možemo večeras ako hočeš ![]() ![]() Jesi ti i u petici 1oo1 NooB ? ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() Citiraj:
Bejsikli, treba se držati zajedno i ne razdvajati se. Zombiji dolaze na prozore koji su zatvoreni letvama, razbijaju te letve u ulaze u kuću, poanta je držati ih podalje od prozora. Oni se naravno, mogu repairati, samo se stoji kraj njih i drži "F". Nemre ti se to napismeno objasniti, moraš igrat i vježbat ![]() Oružja kupuješ na zidu, nacrtana su "kredom" di ih možeš kupiti, također, postoji i random weapon box kutija koju otvoriš (za 900 novaca - nije neki novac, brzo se nakupi) i ona ti da neko radnom weapon, može ti dati spori kar98, a može ti dati MG42, ili raygun (forica futuristički pištoljčić ![]() ![]() Nadalje, poanta je naći najbolje mjesto na mapi sa najmanje pristupa, moraš imati u obziru da što više vrata otvoriš da napreduješ u sljedeču prostoriju, više prilaza otvaraš i zombijima na kojima oni mogu doći. Dakle treba naći najbolje mjesto za ukempati se, po mogučnosti u blizini nekog oružja za kupiti, a da pritom otvoriš što manje prostorija, odnosno vrata.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 05.05.2009. u 21:33. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
e super.. to imam, samo nisam jos instalirao... ipak mislim ad cu izbjec prckanje sa tim custom mapama bar jos neko vrijeme... hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|