|
![]() |
#151 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Eto ti ga na. Vni po 100$, a kod nas 180$. Koliko vidim, sve imaju nereferentne coolere. Čak se i oubičajeno preskupa Asus verzija prodaje za 100 baksa. http://www.newegg.com/Product/Produc...scription=4770
![]() |
#152 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
#153 | ||
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Split resist itself!
|
![]() |
#155 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Split resist itself!
|
Ah dječače ne sudi po broju postova (by No1) ![]() ![]() Evo čekam Xpertvision HD4770 da dođe na tržište pa ćemo vidit jel do Msana(ako cijenu i ove budu preko 900kn) ili do Asusa Pozdrav ![]() BTW Da samo znaš koja firma iz ST-a s njima surađuje sve bi ti bilo jasno a je razvikana do boli i popljuvana do boli na forumu =)
![]() Pomelo mi sig -.- Zadnje izmijenjeno od: Drvoje. 04.05.2009. u 10:21. Razlog: Mali info |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
machine that goes ping!
Datum registracije: Jul 2007
|
joj, koliko se samo msan nakupio para na državnim natječajima na kojima su čudesno ponudili jednu kunu manje od najniže ponude drugih... ![]() nego, nisam vidio nikoga da je pokušao montirati accelero na 4770... ako nađete link ili pokušate sami, javite nam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() |
#159 | |
Split resist itself!
|
Citiraj:
![]() http://www.nabava.net/trazilica.php?q=4770 BTW Ne radiš valjda u mSANA ![]() Usput misliš li da bi ova 4770 mogla u naše šroteks ploče da obojica otpišemo 7900GS? Pozzzz
![]() Pomelo mi sig -.- Zadnje izmijenjeno od: Drvoje. 04.05.2009. u 11:52. Razlog: Komponente |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zašto ne bi mogla na vaše ploče? btw, čini mi se da sam već o tome i pisao - izgleda da bi VF700 mogao na nju bez problema jer je udaljenost između rupa jednaka X1600 i X1800 seriji, a VF700 na njih ide perfektno (znam po svojoj X1800XL).
![]() |
#161 | |
Split resist itself!
|
Citiraj:
![]() ![]() http://en.expreview.com/2009/04/24/f...monster.html/7 Ma mene smeta šta se nisu udostojili testirat niti jednu karticu HD4XXX serije,a kao šta vidiš u drugom linku,podršku za seriju HD3XXX su dali kroz zadnji BIOS v2.30,dakle krpaju ovu lošu kombinaciju VIA čipseta s PCIe sabirnicom koja inače ima 4X propusnost 1.LINKhttp://europe.asrock.com/mb/vga.asp?...TA&s=775&c=VGA 2.http://europe.asrock.com/mb/download...ual-VSTA&s=775 BTW ako slučajno i budem uzima javim Ašrot podršci mail ali kako stvari stoje s cijenom prije bi ubo HD4830 Pozzzz
![]() |
![]() |
#162 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
za tu plocu inzinjeri ni u najvecim snovima nisu pomislili da ce nekome biti baza za gamersku kantu. Nema tog bios updatea koji ce od nje napraviti plocu spremnu iskoristiti jace novije graficke. Na PCI 8x ce se rijetko koja buniti ali 4x je ipak premalo. Ako je lova problem bolje dati dio za drugu plocu a s ostatkom uzeti nesto slabije polovno nego recimo uzeti taj 4770 i pusiti na klanju hardvera + nizim performansama zbog premale propusnosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Split resist itself!
|
@Greg Slažem se evo i dokaza u mom postu #525 http://forum.pcekspert.com/showthrea...=75603&page=18 samo kako nitko ništa još nije odgovorija,a ja sam inače fini forumaš pa ne forsiram ![]() Mislija sam prodat ploču i grafu pa kupit ovu gornju kombinaciju s HD4XXX,ali ne odjednom pa da znam mogu li u slučaju da prodam prvo 7900 "gonit" novu grafu na Ašrotici neko vrime dok onda ne prodam i nju. Pozz
![]() |
#164 |
Premium
|
zato ides na sigurno kombinaciju - prodas ovu i kupis novu plocu (ili samo kupis novu, valjda ces uspjeti bez tih 40kn koje ces dobiti za ovu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Split resist itself!
|
Citiraj:
![]() BTW Priznajem da je bolja od moje,vjerojatno vridi 50kn ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#166 |
Premium
|
heh, da je šrot ja bi to prvi rekao. Nikada nisam bio od onih koji ce svog konja hvaliti pod svaku cijenu pa makar ga mrtvog vukao na pašu ![]() A sto se tice ponude jebes mi sve ako vam moze biti gore nego nama u Vk. Nego odosmo mi previse u OT, ipak je thread o 4770 a ne o tvojoj nesretnoj ploci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
U vrijeme HD37xx serije su stalno izlazili neki patchevi za BIOS ove ploče.. ne znam da li ima nekih problema sa ovim novijm karticama.
![]() |
![]() |
#170 | |
Guest
|
Citiraj:
Po netu (google) ćeš naći ljude koji imaju problema sa HD4850 npr. Tako da mislim da se ne isplati kockati, ako možeš isprobati HD4XX0 prije kupnje uzmi neku, inače imaš na tržnici u zadnje vrijeme dosta kartica iz HD3800 serije - to mi se čini kao najisplativija kupnja za tu ploču.. |
|
![]() |
![]() |
#171 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#172 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
naci ces ljudi koji imaju problema sa svime sto imaju u kompu. Zato jer ne znaju koristiti/podesiti komponente koje imaju. Neka samo uzme 4xxx karticu, nece imati nikakvih problema. Ja sam imao 5-6 vrsta 4850 i 3 kom 4870 i s niti jednom nisam imao problema (osim toxic verzijom 4850 koja je parala usi zbog zalmana). neka samo uzme 4770, jako dobra kartica i osjetiti ce pomak sa svoje trenutne 7900gs graficke kartice |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#174 | ||
Split resist itself!
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#175 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Po onome što sam ja vidio HD4830 a ni ova nova HD4770 nisu nimalo lošije.. Pa ne vidim smisao 9800GT za 850+ kuna kad HD4830 košta 699. ![]() ATI je stvarno odradio dobar posao u ovoj "mainstream" kategoriji dok se Envidija još izvlači na G92.. |
|
![]() |
![]() |
#176 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Trebao bi biti sretan kaj su cijene tako pale a ne spamat bez veze...
![]() |
![]() |
#178 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#179 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() |
#180 | |
Premium
|
Citiraj:
Istina, srusili su cijene i na tome im narod svakako moze biti zahvalan ali kao sto tebi smeta kad im netko zanijece bilo sto drugo osim toga tako recimo i mene smetaju stalna prica kako je rijec o cudima od kartica. Pogotovo mi ova 4770 nikako nije jasna. Ne nudi nista posebno osim perfomansi 4850 za 100kn manje. Mogao bi kao dream reci da to bas i nije 100kn manje kada se za 300 manje od toga kupi vec polovna 4850 ali ajde, necemo kruske i jabuke mjesat ![]() Osim tih 100kn u djepu dobijemo jos probleme s 2d frekvama memorije koje nosi ddr5 i sta jos? Nist posebno, cini mi se da sam procitao da cak i trosi vise? Ali to opet ne sprijecava ljude na u 100 postova pisu o nekom velikom dostignucu. Spam....mozda. Ali s obzirom na hrpu baljezgarija koje se trenutno pisu samo da bi se nesto pisalo jer nitko jos nema karticu (jer je tako jako super povoljna vjerovatno ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|